![]() |
איזה שרטוט?
|
"הרדיאטור נפל לתוך הקרבורטור ועשה שם סמטוחה"
snufkin היקר מצער לשמוע את הדברים ההזויים שאומר החשמלאי אך עוד יותר מצער לשמוע את הדברים לאחר מעשה. דוד מנסה לעזור לך אך למיטב ידיעתי הרכב כבר כבול למוסך וככל הנראה דבר לא ישנה את עצם העובדה הזאת ובסוף תאלץ להיפרד מ 1000 ש"ח מיותרים. מבין את העובדה שהרכב תקוע והזמן יקר, אך כמו בשרשור הקודם של IGAL שהוציא על ראש מנוע 4500 ש"ח.. קודם מתייעצים ורק אז מטפלים. 1000 ש"ח זה מחיר של טיימינג מלא כולל מאשבת מים ושאר הירקות. גלגלת כזאת מחזיקה שנים אלא אם הוא התכוון למותחן ועלותו לא 500 בחיים. אני הייתי מציע לאשתך לברוח משם כל עוד היא יכולה. להוציא 1000 שקל על פונטו דור 1 ככה סתם על גלגלת זה שוד לאור יום. |
1 צירוף קובץ(ים)
נראה שבאמת התעצבנתי, כי שכחתי להעלות את הסרטוט. :)
לא לשכוח לבקש את החלקים שהחליפו. בעיקר את הגלגל שנפל. לא אתפלא, אם יגידו לך שכבר זרקו אותו. דוד. |
תודה על כל התשובות, למרות שממש לא נעים לשמוע שאני נופל לדעתכם על בן אדם רקוב...
בכל מקרה, דיברתי שוב עם החשמלאי, הפעם בטון קצת יותר תקיף. הוא אמר שהגלגל שיניים הוזמן ממוסך פיאט ועולה 390 שח לפני מע"מ. הוא אמר שהגלגל שיניים נפל (נמצא מתחת לטיימינג) ובגלל שהוא נפל הוא גרם לעיוות של איזה ציר והיה צריך בנוסף לרתח או להשחיז אותו, מה שגורר עלות נוספת. הוא אמר שאם היה יודע מראש שזאת הבעיה הוא היה אומר לי לגרור למוסך, אולי אפילו למוסך בחדרה כדי שיראו שזה כנראה בעיה שלהם (נראה לי ממש לא הגיוני שאחרי שנה וחצי חלק שלא היה מחוזק טוב נופל, אבל אני לא שולל שהחלק פשוט נפל לא באשמת המוסך בחדרה). הוא גם אמר שרק תוך כדי עבודה הם ראו את הנזק של הציר וכו' כך שלא יכלו מראש לדעת. בכל מקרה, אני כנראה משלם על חוסר ידע והמוסכים יודעים טוב לנצל את זה. אני לצערי מודע לזה. לא יכול לדעת הכל... הרכב כבר תוקן, נשאר החלק הכואב של לשלם ולקחת אותו. אבקש את כל החלקים ואנסה לפרט פה ואם יתנו לי אז גם לצלם. תודה |
הבנתי מהתגובה האחרונה שלך, שדורשים כסף נוסף ל-1500 ש"ח שכבר שדדו. נכון ?.
זאת בשל ציר שהיה צריך בנוסף לרתך או להשחיז אותו. yair791 ,yair068 ,chesh ומאור, אתם מומחים לא קטנים. אולי תסבירו לי, היכן יש ציר בטיימינג של פונטו שאפשר לרתך ולהשחיץ אותו ?. מבקש ללמוד דבר חדש. :) snufkin, העיקר שהתיקון הסתיים. מאחל לך להיהנות מהרכב. תודה דוד. |
צטט:
לא רוצה להגיד סתם חלקים. עוד מעט נדע הכל (חלקים + תשלום). לא צריך להיות ציני. הרכב הזה כנראה לא יסב לי כבר הרבה הנאה... |
שוב, אם נשמעתי לך ציני זה כלפי המוסך. :)
"הרכב הזה כנראה לא יסב לי כבר הרבה הנאה..." למה לא ? גם לי יש רכב כזה מודל 2000, אני אוהב לנסוע בו יותר מהרכבים של הבנים שלי, הונדה אקורד 2008, אקורד 2005, מאזדה 6 וג'יפ ישן לטיולי שטח. דוד. |
גם אני מאוד אהבתי לסוע בו עד שקיבלתי דובלו מהעבודה והוא עבר לאשתי :)
בכל אופן, ממה שאשתי אומרת לי (היא לקחה את הרכב), הוא מניע ועושה רעש רגיל. לקחו 1000 שח. 400 על עבודה, 390 על גלגלת ועוד 200 שח על העבודה של יישור המוט שהתעוות לטענתם כתוצאה מהגלגלת שהתפרקה. היא לקחה את החלק שהחליפו. אני אצלם בערב ואעלה את זה לפה. |
אני באמת לא יודע על איזה ציר מדובר דויד אבל בכל מיקרה כדאי שנמתין לתמונות שפותח השירשור יעלה בערב.
|
צטט:
גם אם נפל הגלגל שינים של גל הזיזים אין כל סיבה שבעולם שהגלגל שינים של גל הערכובה יתקע הרי הסטרטר הוא דבר מאוד חזק ככה שהוא יכול לסובב את המנוע בכוח אם הרצוע איך שהוא תופסת את הגלגל התחתון ואז הגלגל התחתון פשוט ימשוך ויקרא את הרצועה בכל אופן הרעש שנוצר אם יש מיפגש בין בוכנה לשסתום אם ניקראה הרצועה הוא רעש שדומה קצת לפעמון מהנסיון שלי והרעשים שאתה מתאר הם רעשי סטרטר בלבד לגבי הציר שהיתעקם או לא יודע מה כל מה שיש לי לומר זה מההההההההה???????????????? מישתתף בצערך ושלא תידע עוד חאפרים ומאכרים שרק גונבים מעבר לגבול הטעם הטוב ואני אומר את זה מכל הלב גם אם היתעקם איך שהוא הבורג שמחזיק את המותחן אפשר להחליף אותו בלי בעיה פשוט לוקחים פלייר פטנט ופותחים אותו הכי גרוע זה קידוח וביצוע הברזה או הכנסת תותב |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:05. |