![]() |
מישאל,
אני לא יודע בדיוק איך התחילה התקלה. כשאני הגעתי לאוטו בפתיחת דלת הנהג לא שומעתי את המשאבה ואחרי כדקה נשמעו שתיים או שלוש נקישות. לא היתה הודעה על הצג ולא היה סטרטר. גם נסיון להעביר את ההילוכים מn- ל1 או ל -r לא שינה את התצוגה על מ- n . כשהשארתי את הסוויץ פתוח לכמה דקות אז כן שמעתי מדי פעם את המשאבה עובדת. |
אכן נישמע דומה לבעייה שהייתה לי, מקווה שהמוסך אכן צדק בפיתרון שלו ולא סתם חייב אותך על רובוט חדש.
תידרוש שיראו לך את הרובוט החדש שהרכיבו לפני שהם שמים את מגן החום - למען השקט הנפשי. בהצלחה וסע בדרכים טובות! ומחכים לעידכונים שהרכב חזר לתקינותו :-). חג עצמאות שמח! |
סוף דבר,
האוטו עבר את התיקון ובנוסף טיפול 90000 שגם ככה היה בחריגה. מחיר סופי לאחר הנחות על עבודה וחלקים 10008. בהמשך אני יעלה תצלום של החשבונית. תודה רבה לכולם ובמיוחד לרפי.:) |
1 צירוף קובץ(ים)
והנה החשבונית.
|
אצלי ברכב כשנדפק לי הרובוט של הגיר,
נכנסתי לרכב כדי להניע אותו, והרכב לא נתן אפילו סטארטר, פשוט הודעת שגיאה על המסך "gearbox failure" גררתי לשמשון ביהוד ושמו לי רובוט משופץ ב3600, איך הגיעו אצלך ל10000? |
צטט:
חיים הציל אותי מסיפור דומה וניסה ליפתור את הבעיה בלי ליקרוע לי את הכיס- הוא היה ישר ואמר מראש שהוא אינו יכול להבטיח שהתקלה לא תחזור אבל הוא מעדיף לנסות ליפני שאני ניכנס להוצאה של אלפי שקלים- ברוך השם זה באמת פתר את העניין ומעל שנה הכל פיקס (טפו טפו טפו ... :-) ). זו הסיבה שניסיתי לייעץ לפותח השירשור ליגרור לשם את הרכב לחוות דעת שניה- לצערי איחרתי המועד... |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:41. |