![]() |
צטט:
אתה לא יכול לדעת אם יכנסו לך עוד 4 /2.5 ליטר או 7.2 ליטר נוספים בקפיצה. והנה נהיה לך צריכה "אופטימית" של 1 ל11.8 בעוד שבאופן מדויק היא 1 ל9.9 (לפי 450 ק"מ ו- 38 / 45.2 ל' בהתאמה) |
מילוי יתר עלול לגרום להצפה של מיכל הקניסטר ולכן לא רצוי.
השיטה הנכונה היא קפיצה אוטומטית של המשאבה ומילוי חוזר באותה משאבה בדיוק כאשר מקפידים על מיקום זהה של פיית התדלוק בשני התידלוקים. כך אני בודק תצרוכת דלק, רק שמה שחשוב להקפיד זה לנצל את מיכל הדלק עד כמה שניתן כדי לצמצם מרווחי טעיות מדידה ולבצע מדידות מספר פעמים ואז לחשב ממוצע. |
1 צירוף קובץ(ים)
OFFTOPIC
צטט:
מתוך: http://www.cvt.co.nz/vehicles%20fitted%20with%20CVT.htm צטט:
|
צטט:
|
צטט:
המקס' שיכול לקרות הוא ריח חזק של דלק מתחת למושבים האחוריים במשאבת דלק אם האוטו ישן.. אחרי מספר רב של תדלוקים על אותה משאבה עד הקפיצה האוטמטית במספר תחנות דלק שונות(דור אלון, טן, פז,סונול, דלק, סדש) הגעתי למסקנה שתמיד זה יעצור בנקודה אחרת כל פעם, וזה פשוט לא מדויק - גם אם זה ק"מ לליטר אחד למעלה או למטה. למשל, על הפונטו ספייס ו440 ק"מ , מילוי עד הקפיצה ונכנס 38.3 ל' קיבלתי צריכה של 1 ל11.4 ק"מ לליטר, פעם נוספת אחרי 424 ק"מ ואותם תנאי דרך ועל אותה משאבה, קפץ ב41 ליטר, יצא 1 ל10.4 ק"מ. במילוי "עד הקצה" יש לך דיוק של קירוב ל100%. אחרת זה שקלול פשוט לא נכון. ידוע לך על מיכלי קניסטר שהלכו בעקבות מילוי כזה? |
אז אתם רוצים להגיד לי שצריכת דלק של 11 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית בכביש החוף זה נורמלי לאוטו שלי?
|
לא. בנסיעה בין עירונית, פונטו ספייס אוטומטית שותה בסביבות 1:19 אולי 1:18 (בנסיעה רגועה).
מה המחשב דרך שלך אומר? אם הוא כותב צריכת דלק לא טובה, אז יתכן והחיישן חמצן לא תקין וכו'... |
מחשב דרך אומר 1\11.4
מה מה חיישן חמצן? וכמה בדיקה ותיקון אמורים לעלות בערך |
1:11 בנסיעה בין עירונית על 90 קמש? צריכה רגעית או ממוצעת? כמה כתוב ברגעית?
|
רגעית
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:51. |