![]() |
מול השוק בדרך חברון עדיף תילך לאיציק כדורי ואם לו אין אז תנסה בכל השדרה הזו של חנויות חלפים מול השוק
אם תירצה עזרה בהחלפת הגומיות דבר איתי יש לי את חלק מהכלים הדרושים יש לי מתאם שיכול להיתחבר לחור של המצת לצורך הכנסת לחץ אוויר ועוד סט כלים גדול של סיגנט ולגבי לוחץ קפיצים ניסתדר גם ככה לא יזיק שיהיה לי אחד כזה סוף סוף |
המון תודה יאיר, אני כנראה אזדקק לעזרתך.
מזמן איבדתי את האמון שלי בכל שורת החלפים שמול השוק, כולם ניסו למכור לי מצתים שלא מתאימים לפונטו, כשביקשתי פראפלו כל אחד ניסה לדחוף לי איזה נוזל קירור שיש להם, וגם כשביקשתי מסנן שמן מקורי - אמרו לי "מקורי זה רק בחברה", גם כשקניתי קויל, באחת מהחנויות הציגו לי את הקויל כ"מקורי", כשברור שהוא לא. אני בכל זאת אעשה שם שוב סיבוב בדגש על פילטר שמן, כי יש לי כרגע אחד לא מקורי, ואני רוצה להעיף אותו. |
אני החלפתי במוסך איציק ברחובות את גומיות השסתומים + כיוון ב 700 שקל
לא הבאתי שום חלק איתי. למרות שהבעיה שלי היתה בכלל עשן כחול בהנעה, לא לבן כמו שאתה מתאר אבל גם אצלי אכל שמן. כשהרכב חם תן מכת גז, האם יוצא עשן מהאגזוז? זה עבודה לא קלה ודוד לא יכל לבצע, לא רציתי להטריח. הלכתי בסוף לאיציק והעבודה היתה מקצועית עם שירות מעולה. ממליץ לך גם בחום להחליף פילטר שמן למקורי ולא לסחוב עם זה |
צטט:
האם ידוע לך מה המחיר של פילטר שמן מקורי? |
צטט:
|
1 צירוף קובץ(ים)
הדרך שאני מכיר למנוע את נפילת השסתום לצילינדר זה פשוט למלא את הצילינדר בשרוך דרך חור הפלאג כך שכל נפח הצילינדר בנקודה מתה עליונה מתמלא והשסתום לא ייטבע פנימה.
תגיד דויד, מכווץ קפיצים שכזה יתאים לפונטו? |
נראה שלא.
משום שזרועות האחיזה צריכות להיות, קצרה וארוכה בס"מ בערך. |
אתה יכול להפנות אותי בבקשה למישהו שמוכר את המכווץ שהראת בתמונה? וכמה עולה?
|
1 צירוף קובץ(ים)
בת"א יש לא מעט חנויות כלים שניתן לקנות את המכשיר.
אם אתה כבר קונה, זכור לקנות גם את מחלץ הגומיות שבתמונה. בלעדיו אתה עלול לשבור מוביל. לא זוכר בדיוק כמה זה עלה המכשיר והחולץ. סביב ה-500 ש"ח. דוד. |
אז מה קורה שחכת אותי ?:D
ההצעה שלי לעזור לך עדין בתוקף |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:53. |