![]() |
התשובה עדיין חלקית. :)
דוד. |
רק עכשיו אני רואה
אנסה גם מתחבר לחליל הזרקה בפונטו עם הזרקה רב נקודתית אפשרויות ניקוי מערכת ההזרקה ע"י חומר יעודי וגם לחץ אויר,בדיקת לחץ משאבת דלק, דוד מה מקבלים |
1 צירוף קובץ(ים)
צודק, הייתי צריך לכתוב מה מקבלים. איך אתה תמיד נכנס לפורום כשלא צריכים אותך ?. :)
הפותר יקבל חלקים שיזדקק למכוניתו. למשל, אתה תקבל 16 גוז'ונים לרכב שלך. מקווה שאתה לא ממשיך לנסוע עם הקצרים. התגובה שלך חלקית, נראה שהעתקת מעמית ויאיר. :) רמז רביעי, נכון שהמכשיר מיועד לבדיקת לחץ דלק, אבל כתבתי שהוא דו שימושי, לכן התשובה חלקית. התקלה השנייה שניתן לבדוק איתו, קשורה לגומייה השחורה המודבקת עליו. דוד. |
יש לי יש לי
חיבור לאגזוז לבדיקת קומפרסיה וגם לרדיאטור לא העתקתי ,חסר לי 12 גוזונים ובנוסף יש לי רעש כנראה או מכרית בולם או ממשולש שמאלי זאת לאחר הברכה לפונטו |
הגומיה מתלבשת על בית המצערת ועם פקק סוגרים את הקצה עם ההברגה ואפשר לדעת אם הרכב יונק אוויר מאיפו שהוא לא צריך
|
yair068, אין לך אין לך, ולא תקבל גוז'נים , אם לא תפתור עד הערב. :)
yair791, כרגע היה אצלי הבחור עם האיסוזו ביחד עם אישתו. הוא הסתבך עם טויוטה יאריס. קנה מנוע מפרוקיה, החליף והרכב לא מניע כבר שבוע ימים. הזמין כמה מכונאים שלא הצליחו להניע. בא להתייעץ איתי. נתתי לו כמה עצות, אבל לפני, "ירדתי" עליו ביחס למחיר האיסוזו. אישתו אמרה שאני צודק. סיכמנו שתצלצל אליו. זה זמן מתאים לדבר איתו. משום שהוא נפל עם החלפת המנוע לטויוטה. הוא לחוץ מאוד מפני שהאישה לה הוא מבצע את העבודה, לוחצת. היא צריכה את הרכב. צלצל אליו, בהצלחה. דוד. |
ניקוי בלחץ אויר למערכת מסוימת
אפשר רדיאטור, או מערכת הבלמים, או בדיקת לחץ ממילוי השמן למנוע |
יאיר התשובה היא לא. :)
רמז חמישי, לבדיקה יש קשר לחוסר סחיבה במנוע. :) דוד. |
לא זוכר אם רשמתי אבל נו טוב שיהיה שוב משמש גם מתאם לבדיקת וואקום מנוע
|
מתאם לבדיקת קומפרסיה ו/או בריחת קומפרסיה ??
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:19. |