מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פיאט כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   מפגש מועדון פיאט 22.1.13 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16055)

דניאל_חיפה 14-01-13 15:06

אני נסעתי מחיפה לכפר סבא עם הפיאט למסיבה של פורום פולגז אופנועים, הגעתי עם אוטו כי אני אוהב את תחום האופנועים למרת שכרגע מאילוצי תקציב אני נוהג בספייס.

גם שם לא הכרתי אף אחד.

הנקודה שלי היא שכל אחד הולך למה שבאמת מעניין אותו, סתם לדוגמא אני לא חובב אספנות אבל עדיין מגיע לשטוף את העיניים כי יש מפגש מועדון 5 בנשר שזה ממש כמה דקות נסיעה ממני, הקטע הוא שאני לא אוהב עד כדי כך פיאט כדי לנסוע כזה רחוק, אם זה היה קרוב הייתי מגיע בשמחה.

אני לא שונא פיאט, אני גם לא מת על פיאט, יש לי רכב מסוג פיאט ואני אוהב ומטפח אותו, לא חשוב ארץ מוצא יצרן או מנוע, אני מטפח כל רכב שברשותי, ואני חושב שזאת עמדת הרוב כאן שלא רוצים להגיע כי רחוק להם.

dolevh 14-01-13 19:08

איזה באסה עד שזה ביום נורמלי אני עובד עד 1 בלילה אוף :(((((((((

dennis 14-01-13 20:15

אאאמממ

פורום של בכיינים!! תיצאו מהעבודה.. לשעתיים.. בואו נתאחד ! זה פשוט הזוי איך מועדון וואגס מצליח. ופה כולם בוכים!

dolevh 14-01-13 20:34

דניס די לדבר שטויות ,מה הקשר בכיינים?
איך באמצע משמרת אפשר לצאת???

anski402 14-01-13 21:45

מתלבט אם להגיע ... לא מכיר אף אחד !

shotdown 14-01-13 21:50

דניס איך מועדון וואגס מצליח?
כי שם לא תראה בעל אודי או סיאט אומר שהוא לא שונא וואגית אבל לא אוהב ופשוט לא מתאים לו להגיע כי יש לו כולה אודי.

מפגשים מבוססים על עניין המותג אבל מטרתם איחוד בין חברי הפורום ולא לבוא לעדות תחרות לי יש את ה *** הכי גדול.

בגלל זה אתה תראה במועדונים אחרים שכולם מגובשים ותמיד אתה תראה קבוצת רכבים ״מטורפים״ וקבוצה של רכב ״סטנדרטי״ פשוט.

לדעתי משהו לא עבד פה מההתחלת הדרך של המועדון ולכן כולם מנותקים פה לעומת מועדונים שכן מגובשים.

אני יגיע בכל זאת, ולא כי יש לי פיאט קופה וכדי שאנשים יבואו וישאלו ואוו מה זה.
אני יבוא כי קומץ האנשים שהכרתי פה סבבה וזה בשבילי כמו לעשות ישיבה עם חברים בחמישי בלילה או משהו בסגנון.

מי שהיה בשבת באיירפורט ראה שהיו מעל 80 כלים שאחד אחד מדהים, החל מ A3 ועד סילביות וניסאן Z שהגיעו, ואנשים פשוט התקבצו וישבו וצחוקים, נרגילות, פק״לי קפה ומעטים היו אלה שעברו בן המכוניות ואמרו ואוו וצילמו.
ככה מועדון צריך להתקיים ולא לפי מי שיש לו אבארט או י שיש לו אונו 64׳.

dennis 14-01-13 22:11

אממממ

צטט:

במקור פורסם על ידי shotdown (הודעה 117893)
דניס איך מועדון וואגס מצליח?
כי שם לא תראה בעל אודי או סיאט אומר שהוא לא שונא וואגית אבל לא אוהב ופשוט לא מתאים לו להגיע כי יש לו כולה אודי.

מפגשים מבוססים על עניין המותג אבל מטרתם איחוד בין חברי הפורום ולא לבוא לעדות תחרות לי יש את ה *** הכי גדול.

בגלל זה אתה תראה במועדונים אחרים שכולם מגובשים ותמיד אתה תראה קבוצת רכבים ״מטורפים״ וקבוצה של רכב ״סטנדרטי״ פשוט.

לדעתי משהו לא עבד פה מההתחלת הדרך של המועדון ולכן כולם מנותקים פה לעומת מועדונים שכן מגובשים.

אני יגיע בכל זאת, ולא כי יש לי פיאט קופה וכדי שאנשים יבואו וישאלו ואוו מה זה.
אני יבוא כי קומץ האנשים שהכרתי פה סבבה וזה בשבילי כמו לעשות ישיבה עם חברים בחמישי בלילה או משהו בסגנון.

מי שהיה בשבת באיירפורט ראה שהיו מעל 80 כלים שאחד אחד מדהים, החל מ A3 ועד סילביות וניסאן Z שהגיעו, ואנשים פשוט התקבצו וישבו וצחוקים, נרגילות, פק״לי קפה ומעטים היו אלה שעברו בן המכוניות ואמרו ואוו וצילמו.
ככה מועדון צריך להתקיים ולא לפי מי שיש לו אבארט או י שיש לו אונו 64׳.

אני מסכים איתך בכול מילה.! ולכול אילו שלא חושבים כמוהו!!... אם תשימו לב אני בתחילת השרשור ציינתי שאני מגיע עם קאיה.. מליסינג.. ולא בפיאט.. אל אף שאני מחזיק ב HGT.. למה?! כי אני לא בא בשביל הרכבים.. אני בא בשביל החבר'ה.. ועל מנת להכיר חבר'ה חדשים!.. מתי תבינו שזאת משפחה?!:confused:
משפחה שאוהבת את המותג!!!
לא מדובר פה בטיול נסיעה.. או ביום מסלול.. (שאני מוכן להבין חלקכם אולי חוששים שהרכב לא יעמוד בציפיות, אבל גם זה נתון לשיקול. וחלק מחבריי המועדון ממש מכונאים ומבינים באיטלקיות הקטנות השאלו ויכולו תמיד לעזור בשעת הצורך.) בכול מקרה זה הוא מפגש סטטי.. אשר באים להכיר אחד את השני.. אז הטענה פה של הרכב במוסך מיותרת לגמריי!! אני מוכן לאסוף אחד ואחד מכם מהבית ולהחזיר בחזרה עד הבית! (מרכז ;))
הטענה של העבודה גם לדעתי לא מוצדקת פה.. כי זהו יום בחירות.. יום חופש.. אפילו אם לא תהיו בחופש.. אתם רשאים לבקש מהמעסיק שלכם ללכת לשעה - שעתיים להצביע בקלפי..
אז לא להיתחמק!! ולבואאאאאאאאאאאאאאאא................!

dennis 18-01-13 21:31

אממממ

אני מקפיץ את השרשור!!!!!!!!
קדימההההההההההה................ איפה כולם, המפגש בשבוע הבא.... TURBOGUY, UPSET, KIWI, איגור? תביא את הצפונים..

יאללה איפה כולם.. לא ייתכן שמתארגן מפגש והשרשור פשוט נעלם!!

TOMERZHR 20-01-13 09:19

מה נסגר אנשים?המפגש מחרתיים!!!

צביקוש23 20-01-13 12:41

לצערי לא אוכל להגיע. כחבר ליכוד ופעיל מרכזי בסניף פ״ת אני עובד ביום הבחירות מהבוקר עד הלילה. מאחל לכם מפגש פורה ומוצלח.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:56.