![]() |
אמממ
צטט:
|
ואיך האוטו של הבחור האשדודי? מישהו מכיר? נסע עליה?
והאם HGT עד כדי כך מעלימה דלק? |
אממ..
צטט:
אבל עם תתגרזן.. (שזה כולם עושים.. כי האוטו כייפי!!, ומי שאומר שלא סתם משקר.. בשביל זה נועד רכב ספורט).. הוא ישתה.. (עוד הפעם הכול יחסי לרכבי ספורט אחרים).. בקיצור תשקול עם את רוצה רכב ספורט.. שאגב הוא 3 דלתות.. וזה לא תמיד נוחח.. אבל הוא מהנה! ונראה טוב (דעתי כן.. אני חולה על הטמבונים.. וה fat ass מאחורה) לעומת חסכונית גם בדלק.. וגם בחלקים... ויותר נוחה ליום יום.. ! לצורך העניין יש לי כמה חברים ובני משפחה שלא מבינים מה מצאתי בפיאט הזקנה הזאת... ושאני מבזבז עליה את הכסף (שטיוית שלי).. הסברתי להם שאני לא מחפש רכב להגיע מנקודה א' לנקודה ב'.. אלה לנהוג בכיף...! לקבל הנאה בכול נהיגה שלי בה!.. אם אתה מחפש רכב להגיע מנקודה א' לנקודה ב'.. יכול להיות שזה רכב לא מתאים לך... אבל זה כבר שיקולים שלך... |
מה קרה למחירון של האוטו הזה?? איזה הזוי...
|
אממ..
צטט:
כול השוק יד של הספורטיביות נפל... איביזה 20V ,פולו + גולף GTIנמכרות גם במחירי זנות.. |
צטט:
צטט:
צריכת דלק של אפילו 10 קמ"ל בפונטו זה עדיין בגדר הסביר. וזו צריכת הדלק שאתה אמור לקבל לפי התיאור של אופי הנהיגה שלך. בנסיעות עירוניות רגועות הייתי מגרד בזמנו את ה12 קמ"ל אפילו אם הייתי קצת מתאמץ להיות רגוע. לא יודע מה הוחלף, ולאיזה חיישן אתה מתכוון, אבל יש לך בעיה ברכב. זו צריכת דלק גבוהה מידי. |
אמממ
צטט:
|
דניס, מנוע מתקתק זה לא פונקציה, שלא לדבר בכלל על עובש!
|
בקרוב המנוע יפסיק לתקתק אולי! בנתיים טרקטור
|
הרבה שטחים לחרוש!!
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:03. |