![]() |
אתה חי בשנות ה-60 איזה באגי מי יתן לך לנסוע איתו
בהנחה שקניתה את הרכב ב- 12000 מחירון כך שעלות הרכב שתקוע אצלך שווה 1100 ש"ח שהוא גבולי בכל אופן יש לך לב לפיאט אוליי סמל"ת צריכה לאמץ אותך בכל אופן אני אוהב כל דבר שאתה עושה עם לב |
הרכב לא עלה 12000 ש"ח. אתה יודע שאנחנו לא קונים במחירים הללו.
ארז שילם 6000 עם שנה טסט. שיפוץ ראש וקלאץ חדש במוסך. הוסיץ ידית אורות ומראות משומשות, נגד מהירויות למזגן וג'נטים מגנזיום חדשים, היו ברכב ג'נטים מגנזיום יפים שנמכרו לחבר הפורם elor. (ראה תמונה ב-למכירה), אבל "צריך" היה גנטים עם פס צהוב בצבע האוטו. חבל שאני לא יכול לחזור ולחיות בשנות ה-60, אז היו פחות גנבים. :) אל תשכח שאפשר לקבל חזרה את אגרת הטסט. עם הבגי אני לא מתכוון לנסוע. המושבניקים משלמים כסף טוב (מניסיון ). דוד. |
2 צירוף קובץ(ים)
נגמר הסיפור של הרכב הנ"ל. לא יהיה באגי.
המנוע והגיר פורקו ועוד כמה חלקים, השאר מחר ייגרר לברזל. יאיר אם אתה רוצה את הכיסאות, בוא עד מחר ב- 17.00 ופרק, לפני שהגרר יגיע. החברה הלכה היום למשטרה, ופגשה שם את הקיבוצניק. הוא אמר לה בנוכחות החוקר, אני תמיד אומר לילדים שלי להיזהר, אבל הפעם אני לא ניזהרתי. אני רק מקווה בשבילו שלא אמר בעדות שהיה בבלק-אאוט. ארז החליט להעיף את הרכב מהר. טען שהוא לא יכול לראות כל בוקר רכב שאהב, במצב הזה. דוד. |
אני בא בבדאיי:)
|
2 צירוף קובץ(ים)
תם ונשלם פרק קבריולט.
הגרריסט לא בא, אז הסתדרנו לבד. שמעתי את ה-GT אומרת לקבר', מגיע לך. זה בגלל שתפסת לי את החניה בצל. :) דוד. |
אצל דוד תמיד מעניין הקפה תמיד טוב
מה עם השסי כשעזבתי הוא היה :) |
אמממ..
הנה הלכה לה עוד פיאט לעולמה.. Rest in peace :-(
|
עד הקבריולט הבאה :wink:
|
לא חבל על הדשבורד הוא נראה טוב
באמת חבל על האוטו הזה היה כל כך יפה מאחל לכם רק טוב ובעזרת ה' יגיע עוד קבריולאט |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:26. |