![]() |
היי ...
אני יודע שאני מקפיץ פה משו ממש עתיק... אבל אני מאוד מעוניין ב"תוספת" הזו... יש מישו מאזור הצפון (חיפה) שעשה את זה ויוכל לעזור לי ? אני לא בדיוק בוב הבנאי... אם יש מישו אני אשמח מאוד... תודה מראש! |
ממליץ לך לקרוא את כל השרשורים שתמצא בנושא בניות, פיבר, פוליאסטר, פודים וכדומה.
אני יכול להעיד שב-Carsforum ישנם המון שרשורים בנושא תוכל ללמוד דרכם המון, מעבר לזה זה הכל עניין של יצירתיות וסבלנות. אם יש לך שאלות שאל כאן, אנסה לעזור. אבל קודם קרא את כל החומר שתמצא, על הרבה שאלות תוכל לענות בעצמך. תוכל לבצע גם "הגבהות" פשוטות מעץ שיעשו את העבודה אך יראו מעט פחות טוב. בהצלחה עם הפרוייקט. |
מצטער שאני מקפיץ
מצטער שאני מקפיץ הודעה ישנה אבל אני מעדיף לעשות את זה מאשר לפתוח שרשור חדש בנושא.
יש לי פונטו HSD75 שנת 98. יש לי זוג רמקולים אחוריים 6X9 במגש ואת הרמקולים המקוריים של ה4 אינץ' מקדימה שמגיעים עם הרכב. אני מעוניין בהתקנה של רמקולים קדמיים גם, האם גם בפונטו מסוג כמו שלי יש צורך בתוספת (הפצצתית הזאת יש לומר:)) שכזו? המון תודה! נ.ב. שרשור + פורום בנ"ז ! |
בפונטו דור ראשון חובה לבנות משהו בכדי להתקין רמקול 6.5 אינצ'.
אפשר לבנות משהו צנוע יותר, בעלויות נמוכות משמעותית ובמחיר נח יותר ע"י ביצוע הגבהה מעץ. |
הבחור שעשה את הפרוייקט הזה....
אתה מוכן לבנות זוג כזה לפונטו שלי ואני ישלם לך? ומאיפה אתה.... |
מצטער, אך היות ומדובר על פרוייקט ארוך לא אוכל לבנות לך את זה.
אם תרצה, אוכל לכוון אותך ולסייע במקרה של בעיה, אך לצערי בניה של משהו כזה כרגע לא באה בחשבון מבחינתי. יש לי עבודת פיבר שלמה על המסך ברכב שאני דוחה כבר זמן מה עקב חוסר בזמן וחשק להתעסק עם זה. אגב, ישנם הרבה בעלי מקצוע שימחו לבנות לך את זה תמורת תשלום. מה שכן תכין סכום כסף יפה, להערכתי כ-2000 ש"ח ולא אתפלא אם תקבל גם הצעות יקרות יותר. |
2000? על דבר כזה ??
נשמע הזוי... אתה לא השקעת יותר מ-300... |
300 ש"ח חומרים בלבד.
400 ש"ח לרפד שיעטוף את זה בחומר דמוי עור. שלושה ימי עבודה (אפשר גם ביומיים למי שמיומן). אחריות, שירות חוסר שבעות רצון של הלקוח וביצוע מחדש. תעשה חשבון לבד. אפשר ב-200\300 ש"ח להעמיד פודים פשוטים מעץ ולעשות את העבודה לבד, לדעתי זה גם עדיף בגלל נושא העלויות. |
"אפשר ב-200\300 ש"ח להעמיד פודים פשוטים מעץ ולעשות את העבודה לבד,"
תסביר...? מה?! מי?! מו ?! איפה?! איך ?! מיוש שעשה את זה ואתה מכיר ? תמונה ? |
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:35. |