![]() |
1 צירוף קובץ(ים)
שים לב לעיגולים משם נכנס לך קומפרסיה ושם צריך למלא כי זה קרוב לאטם
הבוכנה השמאלית מרוב שנכנס נוזל קירור ומהחום ניקה את הבוכנה שאר הבוכנות רואים שנכנס קצת נוזל וגרם לאבנית חלודה אם הייתה נוסע עוד קצת הייתה הורס בלוק מנוע (סדק)בבוכנה השמאלית ורצוי שיבדקו את בוכנה זאת משפץ הראש צריך רק את הגומיות של השסתומים השאר שתצטרך זה רק אטם ראש ואטם סעפת יניקה השאר יהיו תקינים |
חג שמח!.
mechtech , הרכב עבר כ50- ק"מ מאז הטיימניג וכשנתיים וחצי . לא חשבתי להחליף את הטיימינג אבל אחרי הפתיחה אני חייב להחליף(מצבה של הרצועה היה טוב), כתוצאה מהחוסר ידע שלי די הסתבכתי בפירוק ובסוף והיא טיפה נמתחה כך שאני מתכננן להחליף אותה בכל מקרה.(אני שוקל לא להחליף את המותחן מה דעתכם? יאיר, שמתי לב שהאטם הישן לא היה מתאים בכלל למבנה הראש וחלק ממעברי המים היו חצי סתומים, כתוצאה מכך האטם נאכל באזור זה והשאיר חלודה. האם זאת כוונתך של חוסר קומפרסיה וחדירה של מים?? איך עלי לבדוק אם יש סדק בלוק יש דרך כלשהיא? איך עלי לנקות את בלוק המנוע? יש שאריות של האטם הישן, האם עלי לדאוג שלא יכנסו לכלוכים למעברים? |
מאחר שיאיר עדיין יושן אני אענה במקומו. :)
מחיר המותחן בטיימינג זניח, אין בכלל מצב אפילו לחשוב לא להחליפו. תחליף גם משאבת מים, גם אין אין עליה סימני נזילה. טיימינג זה לא בדיוק המקום לחסוך. קרוב אליך ברמלה יש משפץ ראשים, שגם אני וגם החבר שלי "מוסך אמנואור" מוסרים לו לשפץ ראשים. המחיר 350 ש"ח. כילל מילוי,שסתומים, גומיות ויישור. למהדרים כדאי למסור "לסמוך" ברשל"צ או למיכאל ביצחק שדה. בולשיט זה לעמוד שם עד שיגמור לשפץ, כדי שתראה איזה גומיות ומחזיר שמן הוא מרכיב. דוד. |
הרצועה לא נמתחת ואם היא טובה אין צורך להחליף לא יקרה כלום גם אם תקרע
קפל אותה ותראה אם יש סדקים אם כן תחליף לגבי האטם אם הוא לא היה מתאים לא הייתה יכול לנסוע עם הרכב החלודה זאת הצטברות של של אבנית והסיבה נוזל קירור מי ברז במקום נוזל קירור פארפאלו בריחת הקומפרסיה איפה שסימנתי ובנוסף במרכז הצילינדרים יש בריחה בדיקה של סדק בצלינדר השמאלי הורד את הבוכנה למטה נקה היטב ואז עם הציפורן חפש מסביב גם בעין טובה אפשר לראות לא מאמין שיהיה אבל שווה לבדוק |
"לא יקרה כלום גם אם תקרע"
כן יקרה. כמו שקרה לו בדרך לבאר שבע, עיקוב, הוצאות ועוגמת נפש. אין בכלל ויכוח. צריך להחליף את מערכת הטיימינג ומשאבת המים קומפלט יחד עם שיפוץ הראש. יאיר, זהו סגור, הפונטו שלי נמסרה. אל תשכח למצוא לי מודל 2000. מוכר את שלך ?. תודה דוד. |
נכון קל יהיה להחליף טיימינג ומשאבה
אבל אצלי הרצועה אורגינלית 183K ק"מ ולא החלפתי אותה ויש לי חדשה עומדת כך לגבי המשאבה אפשר לסובב אותה ללא רצועה ולהרגיש אם אין חופש ורעש מיסב אין צורך להחליף כך לגבי המותחן אם פתחת את הבורג אפשר להוציא ולשמוע את המיסב סך כל 3 החלקים מעל 300 ש"ח ואיפה זמן העבודה האמת שאני עשיתי והחלפתי מותחן ומשאבה אבל בדיעבד לא היה צורך הקיצר לבדוק ולהחליט |
"האמת שאני עשיתי והחלפתי מותחן ומשאבה אבל בדיעבד לא היה צורך"
עכשיו הצחקת אותי, לאחר הכעס על המוסך בשרשור הקודם. :) דוד. |
עכשיו אתה מבין דוד איזה ראש של ספייס היה לך שווה הון
|
צטט:
|
יש לי עוד אחד, אני לא מצטער שמכרתי אותו לחבר הפורום רפאל ב- 500 ש"ח.
שמחתי שדיווח שהמכונאי שלו היה מרוצה, ואין בעיות ברכב. ברור ששומעים על ראש מפירוק במחיר שהמוסך הציע ל-mikemozg במחיר של 2000-2500 ש"ח, זה מעבר לגניבה. אבל אני תמיד אומר, שכאשר יש מי שנותן, יש גם מי שלוקח. וקשה לדעת בין השניים מי לא בסדר. זכור "שחלון פתוח, קורה לגנב". דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:38. |