![]() |
אז איך היא עובדת תמיד בזמן נסיעה?
|
1 צירוף קובץ(ים)
chenrp, לא הבנתי את השאלה.
ביחס לשמיעה, אני הולך כל שנתיים לקופת חולים ועושים לי שטיפת אוזניים עם מכשיר מיוחד. כן אני רציני. אבל יש עם זה בעיה, אחרי השטיפה אני שומע דברים שעדיף היה לי לא לשמוע. :) תומר, הממסרים בתא המנוע. דוד. |
אם כך עדיף לא ללכת לבדיקת שמיעה וגם לא לראיה, ואז גם לא רואים נורות אזהרה ולא שומעים בעיות מהרכב!
מצויין! וברצינות: אם יש בעיה בממסר, איך הוא בכל זאת מתפקד כשהמנוע כבר עובד??? האם תפקודו רק בשעת הנעה? |
עדיף היה לי "לא לשמוע"שטויות של אנשים ולא ממנועים. :)
בממסר יש פלטינות. אם הם מפוייחות או שרופות חלקית, פעם ייהיה מגע ופעם לא. וכאשר הם כבר מחוברות, זורם זרם , אבל לא יציב. דוד. |
צטט:
מובן תודה! |
ישנו רק ממסר אחד האחראי על המשאבה ממה שאני רואה כן?מספר 4
ודויד בקשר לאוזניים?תרגיש טוב :) ******ח אדאג לעדכן! תודה דויד וחן! |
במכוניות יש שני סוגים של העברת הזרם למשאבה.
סוג אחד כאשר מתג ההצתה פתוח המחשב יפעיל את ממסר משאבת הדלק ל- 2-3 שניות, כדי לבנות לחץ בקו הדלק ומפסיק. מצב זה מונע צריכת זרם גבוהה כאשר נותנים סטרטר. עם כניסת יונית לחץ השמן לפעולה, המחשב נותן זרם קבוע לממסר. הסוג השני, בהדלקת סוויץ הממסר הכפול נותן מתח רצוף למשאבה. דוד. |
אוקיי,החלפת הממסר מתבצעת כשהרכב כבוי מן הסתם, ולנתק מצבר או משהו?
ובמידה והבעיה אינה בממסר שנתת היכן עוד יכולה להיות הבעיה? והאם יש קשר בין הממסר הזה לבין הבעיות חשמל שיש לי עם הסל"ד? |
עדכון:
אכן מבדיקה שעשיתי כשנותנים סוויץ הממסר עושה מין תיקים כאלה ואז מזרים מתח ולא כל פעם שנתתי סוויץ הוא נתן את הטיקים האלה וכאשר הוא נתן הרכב הניע! הממסר נראה נקי ללא לכלוך אבל כנראה דפוק, אנסה להחליפו בחדש ולבדוק מה קורה! |
שאלה:יש דבר כזה ממסר מקורי?או שכל ממסר שאביא מחשמלאי רכב יהיה טוב?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:07. |