![]() |
צטט:
והוא שולח לי לרחובות. במשך שנים היינו מוסרים רדיאטורים לניקוי, אצל מתקן רדיאטור. ואף פעם לא הייתה בעיה עם זה. בשנים האחרונות התפתחה מגמה להחליף (גם מנועים מיבוא, במקום אוברהול). החלפנו רק במקרה של תאונה, כאשר הרשת נמעכה. ברור שחדש נותן הרגשה יותר טובה. להבדיל, כמו בת זוג חדשה מידי פעם, שלא תיתן יותר מהישנה. (כך לפחות הסביר לי francis_r המנוסה) :) דוד. |
כדאי להחליף חדש עולה 400 ש"ח אם הייתה אומר כמו שהציעו לו במוסך 1500 ש"ח אז זה סיפור אחר
תיקון לא מבטיח אטימה טובה לכן לא צריך לשבור את הראש והולך על חדש דוד מאיפה הניסיון שאחרת לא נותנת יותר מהישנה:) |
צטט:
אם תראה איזו תמונה שלח לי רפי לפני מס' חודשים, גם אתה תתחיל להתעניין בנושא. :) דוד. |
אני מבין שהרדיאטורים אצל שמשון מצופים זהב.
מחר אני אצל אבי פרטס. כמה זה צפוי לעלות? (יאיר כתב 400 + הרכבה...) תודה לכולם על העזרה. |
בדור ראשון עלה לי 350 ש"ח לפני שנה
מאמין שהרדיאטור בספייס דומה כך שהעלות לא צריכה להיות גבוהה בהרבה תומר לו שמועדון פיאט ממליץ עליו אוליי יתן משהו |
לא צריך לומר "מועדון פיאט".
חבר הפורום m.l, קנה לבד רדיאטור לספייס 2002 ב-350 ש"ח. וארז הרכיב לו. דוד. |
צטט:
ניסית לברר איתו(עם חיים) למה זה עולה פי 3 ? |
התקשרתי לקבל הצעה לטיימינג לבראבו, זאביק ממורשה נתניה, פבל ממורשה חדרה, מוסך פיאט בחיפה כולם אמרו לי בסיבובת 1,200 ש"ח בעוד ששימשון אמר לי בין 2,500 ל 3,000 אם לא יהיו בעיות בדרך.
שאלתי אותה למה כזה יקר, הוא אמר לי משו בסגנון של אצלי אתה מקבל איכות, אנשים לא סתם באים אליי בכול הארץ, אין מצב שאלה המחירים במוסכים האחרים....קיצר כול מה שבדרך כלל אומרים במצבים כאלה. |
הגיע הזמן להחליף...
או שכישורי המו"מ שלי גרועים במיוחד, או שהמחירים בשרשור לא מדוייקים.
"אבי פרטס" , "מוסך התלתן" ו "רדיאטור רחובות" - כולם רוצים 800-850 ש"ח על רדיאטור חדש+הרכבה+נוזל קירור (וולווליין ???? רדיאטור רחובות טוען שזה הנוזל שצריך, ולא פאראפלו). בכל אופן - יש דרך להוזיל עלויות או שללכת על 800? |
אתה מערבב שני דברים עלות הרדיאטור ובנוסף עלות הרכבה
להרכבת רדיאטור נכונה וקלה צריך לפרק פגוש קדמי + פנסים + בטנה לוקח זמן שהוא כסף כך שאם תחבר רדיאטור בסביבות 350 +נוזל 90 +עבודת פירוק תגיע לסכום שנקבתה והוא סביר ובזה נסגור את העניין אין ארוחות חינם אלה אם אתה עושה את העבודה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:45. |