![]() |
אם הכסא נהג שם מתכוונן לגובה (כמו שלי) אז אני אשמח לכסא שלם.
אם לא, אז ספוג וריפוד במצב תקין יספקו אותי. ללימונים אני תמיד אשמח - רק הערה קטנה, באמצע השבוע אני יכול לצאת מהמרכז רק בסביבות שמונה בערב. |
הכסא לא מתכוון לגובה
אני הוצאתי מפונטו SX מודל 95 את הכסא שמתכוון לגובה הוצאתי את הספוג של צד הנוסע שבד"כ הוא טוב התאמתי ויצא מצוין יש גם באותו כסא כיוון לגב דוד בזמנו צילמתי את הכסא מפורק בכדי שיראו מוחשית את החיבור של המשענת הסוררת שלא יוצאת אז אם בא לך תן צילום בכדי שהגוזלים יבינו |
בשמחה. רק לא הבנתי את מה לצלם ?.
דוד. |
1 צירוף קובץ(ים)
יאיר,אם אתה באמת רוצה את הכיסא שלם, אז בוא לקחת אותו היום.
ארילו, אם החור שבתמונה לא מפריע לך, אפרק לך את הכיסוי והספוג. חברים נא להחליט. הכיסא מפריע לי, הוא חייב לעוף. דוד. |
תמיד נשאלת השאלה איך מוציאים את משענת
אם תצלם את הקפיץ שתופס את המשענת אז ידעו איך לפרק אני לא צריך את הכסא תן לארילו את מה שירצה |
ידעתי שלא. :)
לכשאגמור את הקפה, אצלם ואעלה בשמחה. :) ארילו אני ממתין לתגובתך. דוד. |
2 צירוף קובץ(ים)
הנה שתי תמונות, אחת עם משענת הראש, השנייה בלי.
דוד. |
1 צירוף קובץ(ים)
נ.ב.
לא מפרקים את הקפיצים. אם תפרק לא תוכל להרכיב אותם חזרה, בלי לפרק את ריפוד משענת הגב. יש להכניס שני מברגים ארוכים ודקים לאורך הצינור המולחם למסגרת. בצינור יש שני חריצים, לשם נכנסים שני חלקי הקפיץ (אלה שמסומנים בתמונה), ולוחצים על זרוע המשענת. דוד. |
דוד מה קרה התאכזבת שאני לא בא
לפני החג אבוא תכין לימונים,מכסה מנוע,מנוע צעדים, לפי תשלום שאמרתי לך בהודעות קודמות. חוץ מזה מה אפשר לפנק אותך ומה אתה אוהב |
אם לפנק, אז באישה בת תישעים מסביון, שיש לה וילה שני מרצדסים ובריכת שחייה.
ותעודות רפואיות שעוד מעט היא "מחזירה ציוד". :) או את הדירה שמכר עכשיו אהוד ברק. לא להאמין, כמה כסף מגלגלים החברה האלה. אין לי את מי לשאול, אז אשאל אותך יאיר. מה המדינה הזאת נפלה על הראש ?. למה פירסמו בטלוויזיה, את הכתובת החדשה של שר הביטחון ?. לא להאמין איזה טמטום. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:23. |