![]() |
מזמן לא ניתקלתי בבחור שאוהב את האוטו שלו כמוך. וגם אני חושב שהאונו שלך בין היפות בארץ.
אבל גם שאוהבים צריך להוכיח לאוטו שאכן אוהבים אותו. לא ייתכן שיהיו כל כך הרבה בעיות, שכחת לציין גם את החלפת התושבת וניקוי האבנית ממכסה הדיסטרבוטור שגרמה לחלק מהרעידות. נראה שלא הבנת או לא רצית להבין, את מה שהסברתי לך ביחס לקליפר הימני. אז אסביר כאן, לך ולחברי הפורום. חברים, כאשר לא מטפלים בברקסים הרבה זמן (בפרט מכוניות שחונות ליד הים) והרפידות נשחקות עד הברזל, וממשיכים לנסוע כך זמן רב, הבוכנה של הקליפר נמצאת בחוץ. ז.א הבוכנה חסופה למים ולחות שמחלידה אותה. (לא המכונאי אשם) :) ברגע שמחליפים צלחות ורפידת, צריך לדחוף את הבוכנה אחורה, כדי שיהיה מספיק מרווח להכניס את הקליפר. מאחר שהבוכנה חלודה, היא נתקעת ולא חוזרת טוב לצילינדר. כתוצאה מכך הרפידות נשארות לחוצות על הצלחת ומקשות על הגלגל להסתובב. צריך לשפץ את הקליפרים וקיים סט תיקון. או כמו המצב שהיה ב-10 בלילה, שהאנשים עייפים ולחוצים לחזור לעיר אחרת, אפשר לעשות סיבוב לנסוע בראשון ולתת מעט לחיצות קלות על פדל הברקס, כדי לשפשף את הרפידות. ואכן כך עשינו. זה לא קורע את האוטו כפי שטענת. עובדה שבסיבוב השני שעשית עם ארז, הריח מהגלגל פסק הרמנו שוב והגלגל הסתובב חופשי. לאחר שהרפידות השתפשפו מעט. העיקר שבסוף יצאת מרוצה ומחייך. ארז אמר לי שקבעתם בשבת להיפגש במפגש של מכוניות הספורט באשדוד. שמור עליו שם, שלא יעשה תחרויות עם ה-GT. :) צלצל אלי היום מוקדם, אם החבר שלך סרגיי רוצה את האונו 96. נראה שאהיה פנוי היום . דוד. |
צודק שכחתי לציין ניקוי אבנית והתושבת,הייתי מאוד עייף אתמול מצטער ששכחתי לציין.
אכן היום נסעתי באונו בבוקר הברקס ישתפשף ואין ריח שרוף עוד מעט יצור איתך קשר... |
ועוד דבר ששכחתי להגיד.
את הלחיצות על הברקס נותנים, לאחר שמוציאים ל-N והרכב בתנופה. כך שזה לא מכביד על המנוע או הקלצ'. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:04. |