![]() |
צודק.
יפה, שמח שהעלת תגובה מהניסיון ולא "מדעות שונות". דעות מתרוצצות בפורומים, אבל הניסיון קובע. דוד. |
אממ..
תודה על התשובות..
יש לי שאלה..?! האם להישאר .. עם הנוזל הירוק.. + המים המזוקקים שהמוסכניק שם לי.. או להחליף לנוזל כחול .. לא ידוע (קנדי).. שקניתי היום.. אגב עלה לי 4 ליטר 68 שקל.. אמרו שהוא מצויין.. ? |
דוד, כל מה שרשמתי בשרשור ההוא, זה רק מקריאה באינטרנט (מחקרים של פרופסורים).
בתמונה של העלת, השאלה כמה ק"מ עברה כל משאבה, הרי זה מה שקובע בסוף :) דניס, אני עדיין ממליץ לקנות פראפלו ולא לעשות ניסוים על HGT עם נוזלי קירור לא מוכרים, הרי הפרש הוא זניח. |
צטט:
כן, גש למוסך, החלף את נוזל הקירור שלך כמו שצריך בפראפלו שהוכח שעובד טוב עם המנוע שלך, ושההבדל הכספי, אם קיים, בינו לבין אחרים זניח. |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]..
אגב.. לא ממש קניתי..
חבר עובד בחנות.. אז הוא זרק לי מיכל של 4 ליטר.. אממ.. בקשר ל- פראפלו.. באיזה מוסך במרכז.. חולון - ראשל'צ אני יכול למצוא את אותו פראפלו המפורסם :D אגב.. אני מתכוון להחליף לבד.. מהצינר של הרדיאטור.. פשוט לנתק את הבנד.. ואז להחזיר.. אם יש כמה דגשים? והאם רצוי לעשות ככה? |
אממ..
חבר'ה..
סליחה שאני מקפיץ שרשור.. יש לי בעיה רצינית מאוד... חזר לי הרעש של התיקתוקים.. יותר חזק מאיי פעם.. לא יודע אם זה גיר.. כשאני מעביר הילוך.. נותן גז.. אין את זה כול כך.. אבל שאני משחרר גז ומדרדר בהילוך.. ישר רעש ממש חזק.. זה בוודאות.. לא מהגלגל.. הימני (צד הנוסע).. או שזה צד שמאל.. או שזה מתחת לרכב.. אבל הרעש הוא נוראי.. אי אפשר לנסוע ככה... כאילו עוד רגע משהו נשבר.. אני לא יודע מה לעשות? |
מקווה שזה לא רעש של קרנק או ווריאטור.
היו לך בעיות בלחץ השמן ?. אם אתה בסביבה שלי כנס אלי לשמיעה קצרה. דוד. |
צטט:
|
לדעתי לגרור למוסך בו אתה מטפל.
דוד. |
האוצ', מקווה בישבילך שזה משהו קטן ולא רציני.
כי כשאני חזרתי מהמפגש האחרון בראשון כמעט עף לי הגלגל. הכל התחיל מזה ששמעתי גם כן תקתוקים ובסוף התברר שנשארו לי שני ברגים רק בגלגל. אחד פשוט נקרע ונעלם השני פשוט וכאילו לא היה בכלל. השלישי היה בחוץ כבר והרביעיהחזיק את הגלגל באלכסון. זה היה יכול להיגמר באסון, אבל מזל שעצרתי לבדיקה עם פשה לבדוק את הרעש. וגם שחר בא לעזרתינו. ועזר לנו מאוד. מחזיק בישבילך אצבעות דניס, תעדכן. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:57. |