![]() |
תשמע אם לא תלחץ כלום לא יקרה .אני באותו יום דיברתי איתו אולי 20 פעם
ותוך שעתיים מהשיחה הראשונה האישור היה אצלי במשרד. אז זה לא לדבר איתו פעם ביום שב לו על הראש וזהו .תגיד שהיה תקדים ואתה לא הראשון.. שתבין אתה בשבילם לקוח פוטנציאלי . וככה גם יסתכלו עליך ובנוסף אתה נוסע על פיאט.. זה חלק מהשרות שכל יבואן אמור לתת ..ושחף יודע את זה מצויין. |
עוד בוקר שהתחיל בשיחות אם שרות לקוחות פיאט:)
אכן בסופו של דבר האישור לא יעלה לי כסף. הם לא כ״כ סגורים על עצמם כנראה:) אבל אני רק מרוויח מזה. מה שכן.. האישור מתעקב ועדיין לא אצלי. הועבר למחלקה הטכנית לשמך טיפול.. ניתן להם זמן עד סוף השבוע הזה. אם לא. שבוע הבא צעקות:)) |
תגיד אתה גנוב ??
מה יש לך ? תאכל לשחף ת'ראש..העתק של האישור אמור היה להיות אצלך אתמול.. |
הוא אמר האישור לא אצלו.. אבל..
זה לא כ״כ דחוף לי אז אני לא לחוץ. יש טסט ב חודש 10. אז אני לא ממהר לשום מקום. רק אתמול בערב אני פיקססתי לו את הרישיון רכב. שיקח גם חודש.. אין לחץ. זה מציק אבל אני לא בן אדם שיושב על הראש שך מישהו:) אני מתקשר פעם פעמיים ביום וזה מה שאני שומע בתשובה. מה אני יעשה. |
צטט:
טוב בכל מקרה, כרגע אין לי כסף זמין לצמיגים חדשים :\ הצמיגים שלי יחסית חדשים! על הרכב עשרה חודשים, יצאו מהמפעל באפריל 2010 |
אנשים.. אחרי שבועיים סוף סוף קיבלתי את האישור.
כמה שישבתי על שחף.. כנראה זה לא היה תלוי בו. כי הוא כל הזמן אמר שהבן אדם שמטפל בזה לא נמצא. ולא שחף הוא זה שמאשר. אך בסוף הוא עזר לי. מה שכן.. לא קיבלתי אישור על 195-45-15 אלה ל 195-50-15. לא כ״כ הבנתי למה.. אבל אני כבר נשברתי.. אמרתי תודה רבה וזהו:) עכשיו שאלה... יש מישהו שמכיר מקום איפה אני קונה אותם? toyo r1r. |
דווקא ה195.50 עדיפים אולי. הם יהיו קצת יותר נוחים, ולמעשה כמעט מבטלים את הסטייה בספידו שה195.45 נותנים.
מעניין, זו לא מידה מקורית של פיאט. נראה שהרווחת :) |
צמיגי אנתון רחובות... תכין 1800 ש''ח בערך
|
Caveman הולך להם בלאגן שם לפי מה שאני הבנתי.. היום הם מאשרים מידה כזאת, מחר זה כבר לא יאבור אישור.. בן אדם אחד מטפל בהכל שם וזה לא שחף. אז אני לא יודע איך זה מתנהל שם. דווקה חשבתי שיש מין ספר כזה :]:] שרשום שם.. פיאט פונטו HGT מידות אפדריות ככה וככה. אבל לא.. הם משנים הרבה דברים. אולי בגלל שהרכב נהיה יותר ישן וישן אם השנים.. אין לי מושג.
ליאור - כמו תמיד תודה :) נראה לי אני פשוט ירשום בחתימה שלי קבוע ( תודה ליאור ) כדי לא לרשום כל פעם מחדש :] |
בכיף:)
לגבי המידה שקיבלת עליה אישור, זאת המידה הכי טובה שאפשר לקבל לHGT. הרבה יותר עדיפה מה45, לפני פחות משנה שאני קיבלתי מהם את האישור חתום אני לא חושב שהם אישרו למישהו את המידה הזאת, מאז אני יודע שעוד כמה קיבלו את האישור חתום. אפשר לומר ששינינו להם את הסטנדרט. מי אמר שאין לאנשים במועדון הזה כח השפעה?:-P |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:09. |