מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   הצעת ייעול...אבקש מהחברים להגיב (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12205)

ליאור23 30-04-11 14:34

בסדר, אני טועה ומטעה. אתה תיסע לאיקאה ומצידי גם סע לקרית שמונה.
לא מכיר את מקורות ההכנסה של המועדון פיאט או של אוטוספורט או של psi או כל מועדון אחר.
כל שאני יודע הוא שבשביל להרים מפגש נחמד או טיול נחמד לא צריך לערבב כסף בעניין.
והדוגמא לכך היא הפעילויות האחרונות שהיו שאגב אתה לא היית באף אחת מהן אז שמור על פרופרציות פה.
או לדוגמא כמו עם האירוע השקה של האבארט פונטו, קובעים תאריך מסוים ואחר כך מזיזים אותו בגלל המזג אוויר ואחר כך אתה מבקש שיזיזו עוד פעם כי זה מתנגש באיזה השקה של אלפא שלא מעניינת לי את הלאו לאו, אז קודם שכל אחד יסתכל על עצמו לפני שהוא מציע הצעות שיפור וייעול וידאג לשפר את עצמו ( עדיף שיפורים חוקיים אבל גם לא חוקיים באים בחשבון:))

צביקוש23 30-04-11 14:49

לגבי הטיולים של הייתי.
למעט טיולים שמראש הוצהרו שהם לרכבי ספורט,ולמעט הקארטינג האחרון שלא הגעתי אליו( כי הייתי בבי"ח השרון במחלקה לטיפול נמרץ עקב חבר שהיה מאושפז שם במצב קשה שזה קצת יותר חשוב , ) הייתי בכל פעילויות המועדון לרבות 2 אולי שעקב נסיבות מסוימות לא יכלתי להגיע, כך שלא יודע מאיפה אתה קובע את הקביעות ההזויות האלה.
בוודאי שלא אגיע למיפגש שמוצהר מראש שפונה בעיקר לרכבי ספורט .
המועדון הוא לא של רכבי ספורט וזה שעושים טיול למיגזר מסוים במועדון זה דבר פסול.

מועדון אלפא רומיאו שמוביל אותו שי וורד היקר הוא מועדון מכובד ויש המון מה ללמוד מדרך ההתנהלות שלהם וכמובן שכמו מועדון החמש גם הם עמותה רשומה מסודרת עם דו"ח הוצאות והכנסות , ישיבות מועדון ובחירות דמוקרטיות כל שנה.
אצליהם למשל כשמוציאים טיול הוא פונה לכולם ולא למישהו מסויים. ולא משנה אם יש לו אלפא רומיאו גי טי 20111 או אלפא משנות ה80 ו 90.

ודווקא כסף הוא בהחלט דבר מאד חשוב וקובע שבלעדיו המון דברים לא אפשרים. ולהגיד שלא זה ממש לא נכון.

ישיבות צריכות להתקיים בנוכחות כלל חברי המועדון . זכותו של כל אחד שחבר במועדון להגיד את דברו, להציע הצעות, וגם להבחר לתפקיד כזה או אחר גם אם הוא לא מקושר למי מההנהלה.
דו"ח הכנסות והוצאות בוודאי צריך להיות. אם יש כאלה שלא אכפת להם לאן הכסף הולך אז שיהיה להם בכיף.
אני (ואני מאמין בלי שום ספק שרבים מאד במועדון) רוצה לדעת לאן הולך הכסף, מה בדיוק נעשה איתו, מה נכנס , מה יצא.

צריך להיות שינוי.

המועדון חד משמעית גוסס ומי שחושב אחרת אינו רואה רנאה את כלל התמונה.

הגיע הזמן שמועדון פיאט יתעורר יגדל, יתבסס , יפתח קשרים חזקים עם סמל"ת ובקיצור צריך שינוי.

יש כאן לפי הבנתי כמה אלפים של חברים רשומים באתר, אז בבקשה.
השרשור נפתח כדי לעורר דיון וליצור שינוי , וזה המקום לכולם להגיד את דעתם ולא רק ל 3-4 חברים.

מי שבאמת אכפת לו שיגיב, שיכתוב.

וגם להנהלה מותר וצריך להגיד את דברה ולהתערב דיון כאן.

איתי398 30-04-11 14:58

לא חושב שיש קשר לדמי חברות,הוצאת פנקס קבלות,שקיפות מלאה,הירשמות כעמותה לפיתרון למצב של המועדון לצערי אין לזה קשר בכלל!!!!!
מפגשי המועדון הם נטו כיף שאנשים באים כי הם רוצים! וכל מה שרשמתם פה זה נראה כמו שאנחנו באים להקים עסק!
אין פה עניין של כסף
העניין של כמות האנשים שבאים זה הבעיה!
אין מספיק מפגשים פשוטים ורגילים כדי לגבש ולפתח את המועדון
להפגש לא עולה כסף-וזה מה שיגבש את המועדון וירים את מצבו ומשם אחרי שיגדל כמות אנשים יהיה אפשר לארגן טיולים וכו'.....

dodihob 30-04-11 15:08

שבת שלום חברים :)
בנושא מיקום המפגש, לפי דעתי יש הבדל גדול מאוד מהמפגשים באיקיאה ולמפגשים שקיימנו בראשל"צ בסופרלנד. באיקיאה המקום משעמם, אנחנו נמצאים בחנייה, אין מקום כמו שצריך לשבת ולדבר, כמו כן רוב הזמן היינו נצלים בשמש, ובשביל לעשות על האש כמו שצריך, התקפלנו למקומות אחרים.
זה שזהו מקום נוח מבחינת מיקום בארץ (במיוחד לצפונים, אך לא לדרומים) לא אומר שהמפגש צריך דווקא להתבצע שם, המקום משעמם נקודה!.
המפגשים שקויימו בסופרלנד בערבים היו ממש מהנים, מאורגנים כמו שצריך ואני חושב שממש התגבשנו שם, והייתה היענות בכל מפגש. והיה נחמד שנתנו רק ליוסי את הקרדיט על המפגש האחרון :rolleyes:.
אבל זה אומר שצריך לעשות את המפגשים רק שם? לא, דיברנו על יער בן-שמן, ועל מקומות אחרים אך צריך שהמקום יהיה מהנה, מאורגן ומסודר ולא איזה חנייה שנצטרך לשבת על האספלט.
בנוסף גם מפגש הצילומים היה נחמד מאוד, עכשיו במיוחד בקיץ אפשר לצאת למקומות עם נופים קצת יותר מעניינים.

Sharky 30-04-11 15:15

אני חושב שאתם מגזימים קצת.. אני בפורום הזה אולי שבועיים או קצת יותר וברור פה שצריך שינוי..
לדעתי צריך לעשות יותר מפגשים וזהו. אם יהיה יותר מפגשים אז שם כבר יהיה אפשר לראות מי בא קבוע ומי לא.. אם האנשים שיבאו קבוע אפשר לדבר אל משהו. יאני זאת תהיה בדיקה של מי באמת מעוניין במועדון הזה ומי לא..
בתור בן אדם חדש פה אני יכול להגיד שאנח יכניס כמה שצריך כסף אם יהיו אנשים רצניים. אם זה 50 שח או 500 שח.
כי חבל שהמועדון הזה עובד ככה.. כי יש פה אנשים שמבינים עניין אז למה לא לעשות אם זה משהו יותר:)

צביקוש23 30-04-11 15:19

צטט:

במקור פורסם על ידי Sharky (הודעה 91371)
אני חושב שאתם מגזימים קצת.. אני בפורום הזה אולי שבועיים או קצת יותר וברור פה שצריך שינוי..
לדעתי צריך לעשות יותר מפגשים וזהו. אם יהיה יותר מפגשים אז שם כבר יהיה אפשר לראות מי בא קבוע ומי לא.. אם האנשים שיבאו קבוע אפשר לדבר אל משהו. יאני זאת תהיה בדיקה של מי באמת מעוניין במועדון הזה ומי לא..
בתור בן אדם חדש פה אני יכול להגיד שאנח יכניס כמה שצריך כסף אם יהיו אנשים רצניים. אם זה 50 שח או 500 שח.
כי חבל שהמועדון הזה עובד ככה.. כי יש פה אנשים שמבינים עניין אז למה לא לעשות אם זה משהו יותר:)

הוצאת לי את המילים מהפה!
צודק בכל מילה.

ואני חייב לצוטט משפט שאמרת כי הוא נכון לגמרי אז ברשותך ואני מצוטט " חבל שהמועדון הזה עובד ככה.. כי יש פה אנשים שמבינים עניין אז למה לא לעשות אם זה משהו יותר"

וחשוב לציין שמועדון פיאט הוא אחד ממועדוני הרכב היחידים בישראל שאינו ניפגש כל שבוע אלא אחת לכמה זמן, והוא גם נראה בהתאם (וזה לא מחמאה)
צריך שינוי במועדון הזה ומיד!

Caveman 30-04-11 15:39

כל החבר'ה שלא הגיעו לקארטינג, מדוע? הראתם התלהבות בעבר לאירועים כאלה.
זוהי בדיוק דוגמא לארגון פעילות מגבשת בקרב המועדון במחיר מוזל, ובכל זאת הגיעו רק 11 איש.
אציין שהיה מצויין. ונראה היה שכולם נהנו.

למפגש ההשקה לרכב שלי, מדוע הגיעו מעט אנשים? התאמצנו וארגנו דברים יפים, ובכל זאת ההענות הייתה נמוכה. וזה עוד היה אמור להיות המפגש השנתי שלנו.
צביקה, מדוע היית נחוש כל כך בדעתך להזכיר באותו מפגש, מעט לאחר חשיפת הרכב, שיש מפגש נוסף, שמתקיים בהיכל נוקיה, ושצריכים להגיע גם לשם? היה לי מאוד נחמד לראות מספר אנשים נאספים יחד איתך ועוזבים את המקום.
דרך נהדרת להתנהג במפגש במועדון בו אתה חבר, ושלפי דבריך, "צריך להשתפר".

השורה התחתונה היא שיותר ממחצית האנשים שפעילים כאן באתר, ושהגיבו בשרשור, מבטלים את ההשתתפות שלהם באירועים ברגע האחרון, ולא באמת מגיעים, למרות שהם מבקשים שוב ושוב פעילויות נוספות.

לגבי העניין עם סמל"ת. נפגשנו איתם, והיה מאוד פורה.
שאלנו לגבי שיתוף פעולה הדוק יותר, כמו למשל פרסום המועדון בקרב לקוחות שרוכשים רכבים חדשים. אבל העניין הוא שהם לא יכולים להתחייב לאמינות ואיכות הדברים שנכתבים או נאמרים על גבי הפורום. מה יקרה אם ימליצו ללקוח על הרשמה למועדון, אך כאשר הוא ישאל שאלה הוא יענה ב"א-ח-י", או שיקבל תשובה לא נאותה אחרת? או לא ממצה? הוא יבוא בטענות למוקד השירות של סמל"ת, ובצדק. הם לא יכולים לקחת אחריות על הנאמר כאן.

הם כן מסכימים להביא רכבים מטעמם למפגשים (מה שקרה כבר מספר פעמים).
ואנחנו כן מיידעים אותם על פעילויות שאנחנו מתכננים לעשות.

אתם צריכים להבין שרוב הלקוחות של פיאט הם לא חובבי רכב כמו קומץ האנשים שרשומים כאן. הם אנשים שקונים רכב, משתמשים בו, אולי שואלים כאן שאלה או שתיים, ומוכרים אותו. זה האופי של הרכבים האלה. הם לא מיוחדים או מרגשים עבור רוב הלקוחות, ובסופו של דבר, הם כלי ותו לא.
אלפא רומיאו למשל הוא יצרן של רכבים עבור חובבי רכב. לכן יש יותר הענות אצלהם. ולכן החטיבה של אלפא בסמל"ת יותר מעורבת בנעשה אצלהם, וזה בסדר.

אנחנו עדיין מעוניינים לקיים מפגשים באיקאה, ועושים זאת, אם כי האחרון היה חביב ותו לא. בהחלט לא יפה וגדול כמו בעבר. וזה בגלל שמעט אנשים הגיעו. אלה שכן הגיעו, ראו ששווה להגיע. אוכל טעים, רכבים יפים ומיוחדים, ואנשים טובים.
המפגשים החודשיים בהרצליה אכן מראים הדלדלות בזמן האחרון, אבל כזכור, הם פרי בקשתם של חברי המועדון שדרשו יותר מפגשים, ובמקום קרוב יותר למרכז מאיקאה. הנה רק השרשור הזה הוא דוגמא לבקשה של יותר מפגשים.

אז מצד אחד אנשים כותבים כאן שהם מעוניינים ביותר פעילות.
אבל הנה, למפגשים החודשיים, לא מגיעים. למפגש ההשקה, הגיעו מעט. לקארטינג, 11 איש.

לפחות אני שומע דברים טובים מחיים שמקבל לקוחות חדשים בזכותנו. שזה באמת דבר טוב עבורו, ועבור הלקוחות שמקבלים שירות מצויין.

לגבי עניין הכספים.
כל הכסף שנאסף מחברי המועדון מגיע לדברים כמו הכיבוד שאתם מקבלים במפגשים (עוגות, שתיה, על האש), תחזוקת האתר, הפיצ'פקעס. אף שקל לא הולך לכיסם של אף אחד מחברי ההנהלה. יש לנו רישום מדוייק של כמות הכסף בקופת המועדון.
למרות זאת, אנחנו לא מעט מוציאים מכיסנו הפרטי כמעט בכל מפגש, על מנת שהוא יהיה קצת יותר טוב. אביעד למשל, מתחזק את האתר בכוחות עצמו, בזמנו הפרטי. לצערי אני לא בקיא בPHP, אחרת הייתי בשמחה עוזר לו.
סתם לידע כללי.

Sharky 30-04-11 15:59

Caverman - למה לא לנסות לעשות יותר מפגשים וזהו? משם נראה לאן נתגלגל?
אני זוכר לפני הרבה זמן בר״ג ליד קניון איילון כל הזמן היו אספות בימי שישי. לא נראה לי שזה היה מועדון מסיום כי היו רכבים שונים,אבל זאת לא הנקודה.
הם היו שם כל שבוע אחרי הצריים עד הערב ביום שישי. אני מדגיש = כל שבוע.
בוא ננסה נראה מה יצא.. למה מישהו יפסיד כסף מזה?
אני גם יכול לבוא.. להתחשב בעובדה שעדיין לא קניתי פיאט:) אני יבוא אם מה שיבוא.. ( אם לא תצעקו אליי :)) )
*

Caveman 30-04-11 16:09

מניסיון רב שיש לי (לא רק במסגרת המועדון הזה), מפגשים שבועיים לא עובדים בטווח הארוך.

שוב, אנחנו מקיימים מפגש אחת לחודש, שאליו בזמן האחרון מגיעים רק מספר אנשים בודדים.

איתי398 30-04-11 16:18

גידעון אני הייתי במפגש שהיה בסופרלנד ובמפגש ההשקה באיקאה לקארטינג לא באתי כי אני לא אוהב וזה היה עיקר האירוע אז ככה שלא היה לי מה לעשות כל כך שמה(גם לא ציינתי שאני יבוא)
במפגש בסופרלנד היה ממש אחלה מלא אנשים באמת היה כיף
באיקאה היה גם נחמד(ההפקה הייתה מעולה עם הנקניקיות) אבל אין איפה לשבת אין צל( ולא נחמד שהמכסה מנוע של האוטו שלך נהפך לספסל ל 3 אנשים-ככה זה היה על הרכב שלי) ולפי דעתי גם המרחק שלו גורם לאנשים להפסיק לבוא(חודש לפני בסופרלנד היה כמות יפה)

ובכללי זה 3 האירועים שהיו בחצי שנה האחרונה( אני דיי עיקבי ממתי שקניתי את הרכב)

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:59.