![]() |
2011
|
הולך להיות מעניין ואולי גם טעים.
:) |
צטט:
|
hgt לא מחליקה:p
|
אני שוקל לבוא, נראה שבוע הבא מה יהיה
|
לצערי לא יכול לשריין את התאריך, אבל אם לא יהיה עבודה אז אבוא בשמחה (במיוחד היות שאני גר קרוב)
וסלחו לי על הבורות - אבל מה בדיוק מביא להיות "חבר מן מהמניין"? :) |
עכשיו אחרי שהתאריך שונה אני מגיע.
|
ראשית כל בוקר טוב ושבוע טוב!:)
מקווה לראות את כולם, ולמרות החלפות בעלי הקופה בשנה וחצי האחרונות - והיו הרבה כאלו עדיין על מנת ליצור סדר לגבי רשימת כלל הנוכחים בעלי הקופה, כמובן שהמלאכה התחילה מתחילת שבוע שעבר וממשיכה ולהלן העדכון הראשוני: מגיעים למפגש באיקאה: 1. פיאט קופה צהובה 16V - יניב 2. פיאט קופה כחול רויאל 16V - חאמד (בחור חדש) 3. פיאט קופה בורדו 16V - סטאס 4. פיאט קופה כסופה 16V - גיתי 5. פיאט קופה צהובה 16V - דב 6. פיאט קופה כחולה 20V - דיוויד 7. פיאט קופה לבן פנינה 20V - רובי 8. כמובן אני פיאט קופה אדומה 16V נוספים שעדיין לא נוצר עימם הקשר: 1. פיאט קופה ירוק בקבוק 16V - חנן 2. פיאט קופה כסופה 16V - אפי 3. פיאט קופה כחולה 20V - תומר 4. פיאט קופה כחול רויאל - אראל 5. פיאט קופה כסופה 20V - גילי 6. פיאט קופה אדומה 16V - אורן 7. פיאט קופה אדומה 16V - מקס 8. פיאט קופה אדומה 16V - עופר 9. פיאט קופה כסופה 16V - ליזה 10. פיאט קופה ירוק בקבוק 16V - פאדי מקווה שהרשימה תתאחד וכולם יגיעו, בברכה ארז |
צטט:
בכל מקרה אני ישתדל להגיע, אין מצב שאני יפספס את האבארט' |
לארז
לארז, יישר כוח על מאמציך לרכז את מכוניות הקופה למפגש שאני מקווה שיהיה גדול, מעניין וססגוני
ורב גוני. להתראות במפגש. בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:05. |