מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פיאט כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   מבצע טרייד אין מיוחד בפיאט (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11597)

ליאור23 09-02-11 00:45

בטוח שזאת a6 :confused:
לי אתה לא צריך להסביר על התמורה, אם היה לי את הממון כבר הייתה עומדת לה בחנייה פונטו אבארט שחורה פנינתית.
אגב, עניין האמינות קיים רק בארץ, לא באיטליה ולא באנגליה. הכל עניין של תדמית בעייתית ומחלקת יחצנות צולעת של סמל''ת.
אני מניח שרק זמנים יגידו, כי ביינתים לא עובר כמעט יום מבלי שאני רואה קופרות מהדור האחרון או fr או כל המתחרות מהסגמנט, ובינתיים הפונטו אבארט היחידה שראיתי הייתה על הליפט עם קרטר שבור.

Caveman 09-02-11 00:50

יש בסה"כ 3 אבארת פונטו עם רישוי בארץ כרגע. אחת שחורה גרנדה, לא איבו, שמוצעת למכירה (מדהימה, באמת), אחת לבנה, ואחת רכב נסיעות המבחן. אל תשכח שהרכב רק עכשיו החל להימכר. אני רואה הרבה 500A למשל, וזה תמיד כיף.

בכל מקרה, כן, A6. הA4 והA3 זהות לגולף. A4 לבורה/ג'טה לצורך העניין, פחות או יותר.

ומקרה שחשבתי עליו הרגע, שדיי שם את שנינו באותו מצב.
בוא ניקח את הGTR שהולכת להימכר כאן ב700 ומשהו אלף ש"ח.
אני אומר לעצמי, היי, אני בחיים לא אהיה מסוגל או ארצה להוציא כל כך הרבה כסף על אוטו.
אבל, אני מנסה להכניס את עצמי לנעליים של מי שכן.
ואז אני אומר, היי, יש לי פורשה טורבו ואודי R8 לבחור מהן. הוכח שהGTR מהירה מהן, היא סופר יחודית, וזולה משתיהן (מהפורשה בטוח, לא סגור לגבי ה R8 ).
מבחינתי היא משתלמת...

זה בדיוק העניין, רק מוקצן עבורנו, לגבי הפונטו, או כל רכב אחר דומה.

בנימה זו אלך לישון :)

ליאור23 09-02-11 00:54

גם זאת שהייתה על הליפט הייתה שחורה:?
בכל אופן, שכולנו נזכה לנהוג על gtr ולא על פונטו :p

indra 09-02-11 08:16

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 87020)
בטוח שזאת a6 :confused:
לי אתה לא צריך להסביר על התמורה, אם היה לי את הממון כבר הייתה עומדת לה בחנייה פונטו אבארט שחורה פנינתית.
אגב, עניין האמינות קיים רק בארץ, לא באיטליה ולא באנגליה. הכל עניין של תדמית בעייתית ומחלקת יחצנות צולעת של סמל''ת.
אני מניח שרק זמנים יגידו, כי ביינתים לא עובר כמעט יום מבלי שאני רואה קופרות מהדור האחרון או fr או כל המתחרות מהסגמנט, ובינתיים הפונטו אבארט היחידה שראיתי הייתה על הליפט עם קרטר שבור.

השם פיאט משדר מחיר זול, אמינות מקרטעת וסחירות עלובה. מי שמכיר את המכוניות עצמן, יודע עד כמה אין לכך הצדקה. אני למשל איני מכיר אף מכונית בגזרת המחיר הזו שיכולה להשאיר חיוך של נחת כה דשן, כמו שמשאירה לי הבראבו על הפרצוף, אחרי כל פעם שמזדמן לי לנהוג בה. ולא רק בשל תחושת הניהוג והנסיעה המשובחים, אפילו איכות החומרים, בידוד הרעשים, ואיכות ההרכבה פשוט טובים משל מתחרים רבים. העובדה שגם לך נראה שפונטו אבארת', בכלל בלי קשר לתכונותיה ויכולתה, יקרה מדי, ממחישה עד כמה בעית התדמית של פיאט קשה.

-אודי- 09-02-11 15:37

חח סמל"ת שלחו לי בדואר מכתב על המבצע הזה

רפי לין 09-02-11 21:29

פיאט בראבו

להפתעתי הרכבה נוכחתי שהפיאט בראבו החדשה גם בעלת "אפקט הופעה" מרשים ולא פעם ראיתי שאנשים מחפשים את הסמל ומתפלאים ממנה או שמסמנים לי עם הבוהן אות של "כל הכבוד".
מה שקצת מפריע לי בה זה הגה החשמלי שבנסיעה ישרה הוא כאילו "תפוס" וכן העדר מרכז מולטימדיה עם מסך מגע מסונכרן עם הטל' הנייד שניתן בו גם לחייג החוצה.
מע' השמע המקורית עם ה blue & me אינה מספקת זאת, אלא רק משמשת כדיבורית לקבלת שיחות ועם אפשרויות לתכנות חיוג החוצה במענה קולי שצריך ללמד את המע' בו.
בברכה - רפי לין

indra 09-02-11 22:01

הבראבו בהחלט נראית טוב וגם נוסעת יופי בתור בונוס. על ההגה הממורכז מדי שלה, כבר כתבתי באחת ההודעות הראשונות שלי כאן ואז גילית סלחנות מסוימת לענין. אני אגב כבר התרגלתי, אני מקווה שגם אצלך זה יגיע. חשוב להדגיש שלצד המרכוז המוגזם הזה, יש גם בונוס בדמות דיוק ותחושה, אבל כמובן שאין בכך כדי להביאו לרמה של ההגה המצוי בג'ולייטה למשל שהוא פשוט פנינה של הגה, למרות היותו חשמלי גם כן. אשר לטלפון, איני משתמש כלל בסלולאר בנהיגה, כך שהנושא פשוט זר לי.
העובדה אגב שאנשים מחפשים את הסמל נובעת מהעובדה הדי מצערת שהאוטו פשוט לא ממש נמכר כאן וחבל.

trademark 09-02-11 23:31

גם אני קיבלתי בדואר את הפוסטר עם המבצע.
מוזר, לא זכור לי שרשמתי את הכתובת שלי באיזשהו אתר. יכול להיות הם מצאו את הכתובת דרך משרד הרישוי?

-אודי- 10-02-11 00:14

צטט:

במקור פורסם על ידי trademark (הודעה 87077)
מוזר, לא זכור לי שרשמתי את הכתובת שלי באיזשהו אתר. יכול להיות הם מצאו את הכתובת דרך משרד הרישוי?

אני מאמין שכן, כי גם אני לא רשמתי בשום מקום

ליאור23 10-02-11 01:36

צטט:

במקור פורסם על ידי trademark (הודעה 87077)

אתה מטפל במוסכי הרשת?
אם כן אז סיכוי סביר שדרך שם הם הגיעו אלייך.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:03.