![]() |
ובא לציון גואל :)
למרות שלדעתי אין הצדקה למחיר הזה |
אני יעלה את הנקודה שלך באתר בחו"ל
לא שאני בא לזלזל בידע שלך, זה הכי לא אך ה"אישור" שקיבלתי הוא מ-MUNKUL בחור שעשה בעצמו שידרוג טורבו ל-1.2 16v וחבר הכי פעיל/ אולי מנהל ב-puntomk2.co.uk, אז ידע קצת הייתי אומר שיש לו. ועוד חבר שפעיל מאוד במועדון, גם עם HGT. אז אעלה את הטענה שלך (מוצדקת, וכמובן שמאור לא יפגע מכל הסיפור הזה), וגם אשלח הודעה ל-Shop4parts ואעדכן באתר! נ.ב. זה שאמרתי כי אפשרי להתקין את הבולמים של הספייס פיזית ב-HGT זאת היה כדיי להראות כי הם יכנסו, ולכן כנראה הכריות אותו דבר, לא בשביל שילכו להחליף לבולמים של ספייס ;). |
אני בעצמי גם חבר במועדון הזה יש שם הרבה אנשים מקצועיים בזה אין ספק.
אבל ההתמחות שלהם היא לאו דווקא ב HGT ויש להם לפעמים כמו כולנו הרבה טעויות בעניין. אני מדבר מניסיון בלבד ואלה לא השערות שאני משער או חושב ראיתי כבר מה קורה עם כריות בולם לא מתאימות ב HGT בכל מקרה אני יכול רק לייעץ כל אחד יעשה ברכב שלו מה שהוא חושב. ההמלצה שלי היא חד משמעית להרכיב רק את כריות הבולם המקוריות של הרכב. שבת שלום. |
אורן, כשאני חיפשתי אמרו לי שלא קיימות חלופיות רק מקוריות, צדקו או שהטעו?
|
כמו שאמרתי העלתי ב-shop4part, puntomk2.co.uk וגם על הדרך ב-fiatforum.
אגב, אני שנתיים פלוס בפורום הזה, לא רק שלא פגשתי אותך וכמובן את ה-HGT ששמעתי גרגר חול לא ידע אותה אך אפילו תמונה אחת של ה-HGT שלך לא ראיתי. קה פאסה? |
צטט:
|
מה עם כריות בולם של פיאט דובלו? לא מתאים?
|
צטט:
בחיים לא ראיתי תא מנוע מצוחצח ומבריק כמו אצלו. |
טוב עוד עדכון, ב-puntomk2 יש בחור (שוב מנוסה) שטוען שהם אותו דבר, כמו כן הוא הזמין את הכריות בולם מ-shop4parts ואומר כי הם זהות לחלוטין למקוריות שהיו לו על הרכב (HGT).
עכשיו רק נותר לחכות לתשובה מחר מ-shop4parts. נקווה ויהיו חדשות טובות :) |
ערן ואורן, תודה על המאמץ ועל המחקר המקיף. אני בטוח שמידע זה ישמש את גם את שאר החברים באתר בעתיד.
השאלה היא האם מישהו פה היה חוסך כ-800 ש״ח בשביל הסיכוי שמדובר באותם בולמים... האמת, אני עוד לא החלטתי, אבל נוטה שלא ללכת לכיוון החיסכון. נחכה לתשובה חד-משמעית יותר. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:52. |