מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   הגיעו מים עד נפש. או יותר נכון הגיע שמן למים... (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11182)

elvis 25-12-10 22:00

מחירון של האוטו זה 6600 שקל. נראה לך שאני אשים עליו עכשיו 5000?
חוץ מזה אם לחבר שלך הלך ראש אחרי שנה וחצי אז מצבו טוב כי אף אחד לא יתן לו אחריות על יותר מזה...

retrohaifa 27-12-10 00:39

שמים 5000 ש"ח על אוטו ששווה 6600 ש"ח, כשאין לך עוד כסף להוסיף על אוטו אחר שיהיה במצב נורמלי ולא ייתקע עם ראש מנוע שבוע אחרי שקנית אותו.

aaabbb 27-12-10 05:28

צטט:

במקור פורסם על ידי elvis (הודעה 83970)
מחירון של האוטו זה 6600 שקל. נראה לך שאני אשים עליו עכשיו 5000?
חוץ מזה אם לחבר שלך הלך ראש אחרי שנה וחצי אז מצבו טוב כי אף אחד לא יתן לו אחריות על יותר מזה...

בלי לתת עצות בקטע הטכני כי אני באמת לא מספיק מבין
אבל בנוגע לכסף

את יכולה להסתכל ממקום אחר: ב5000 שקל תמצאי אוטו אחר ???

elvis 27-12-10 12:19

הכל טוב ויפה, אז נגיד שהשקעתי בשיפוץ מנוע, מי ערב לי שמחר לא תלך המשאבת דלק או המשאבת מים או לא יודעת מה כי ככה זה בפונטו ואתם פשוט התרגלתם לזה ואתם לא רואים שזה לא נורמלי:(

moty003 27-12-10 12:33

אלביס מנסיון הבעיה היא לא רק "שאולי יילך" אלא איך הטיפול יעשה, כי לצערי מכונאים בארץ לא מכירים את הרכב הזה ומייצרים קומבינות שרק מזיקות, וזה כולל מוסכים מורשים!

ben_david7 27-12-10 17:30

התקשרת למקום הזה שאמרתי לך ?
מה המחיר שביקשו ממך?
מנוע של פונטו ELX ממש לא נפוץ אבל את יכולה להחליף במנוע של בראבה,מנועים זהים לחלוטין

elvis 03-01-11 13:45

אתמול עברתי טסט בהליכה:D. תוך 10 דקות היתי בחוץ.
דיברתי עם הבחור שעשה את הטסט והוא אמר לי שלפי מה שהוא רואה במחשב, המנוע מצוין ואין על מה להתלונן. לכן החלטתי בינתיים לחכות ולא לעשות כלום בקשר למנוע. אני מקווה שיהי בסדר . עושה רושם שהצצב כרגע סטטי ואין שום החמרה.

שמעון 04-01-11 00:27

משהו לא כל כך מסתדר לי כי בדרך כלל במערכת הקירור יש יותר לחץ מאשר במערכת השמן.
ולכן כשיש ביניהם קטע פרוץ, אמור להיכנס נוזל קירור למערכת השמן והסימן הראשוני לכך
הוא מראה "טחינה" על פקק השמן מבפנים.
גם אם החיבור הוא עקיף, כלומר, יש פריצה בין תא הבעירה למערכת הקירור, הסימנים שיופיעו
במערכת הקירור הם לחץ על הצינורות ובנוסף, שרידי פיח בתוך מערכת הקירור.
אבל עם המציאות אי אפשר להתווכח. כי אם הרכב מאבד שמן בלי שיש נזילות או עשן
בעל מראה וריח יחודיים, סביר להניח שהשמן מתנקז למערכת הקירור.
יתכן מאוד שהפריצה היא במעבר שמשמש להעלאת השמן לכיון הראש ושיש לו סמיכות
למערכת הקירור. לפעמים מדובר בגומית איטום פגומה או טבעת חסרה באיזור האטם ראש.
שווה לך לגשת למוסך או מכון רדיאטורים ולבקש מהם לבדוק בלחץ האם יש פריצה במערכת המים
ולאן היא מובילה.
בכל אופן, זה שעברת טסט, לא מלמד הרבה על תקינות מערכת הקירור.
במחשב שלהם בודקים רק עשן.

aaabbb 04-01-11 03:59

צטט:

במקור פורסם על ידי elvis (הודעה 84041)
הכל טוב ויפה, אז נגיד שהשקעתי בשיפוץ מנוע, מי ערב לי שמחר לא תלך המשאבת דלק או המשאבת מים או לא יודעת מה כי ככה זה בפונטו ואתם פשוט התרגלתם לזה ואתם לא רואים שזה לא נורמלי:(

לא יודע מה איתך אני עם אונו בחודשיים האחרונים מלבד תחזוקה בסיסית לא קרה משהו מיוחד..

elvis 05-01-11 11:06

פיאט פנדה

חודשיים זה השיא שלך? :D אצלי זה שבועיים. אבל בא נעזוב שטויות. מה דעתכם על הפנדה החדשה? לקנות או לא? בבקשה תשובות פרקטיות...

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:24.