![]() |
אם אין באפשרותו של שי להגיע לרעננה, אני ממליץ לך על קומפיוטסט ראשל"צ - מניסיון אישי.
|
גם אני בדקתי בקומפיוטסט בראשון. מקום טוב.
מה גורם לך להרגיש פחות בטוח כרגע? אמרתי את דעתי. שחרון |
צטט:
צטט:
ישנם מעט מאוד דברים שמשותפים בין דגם ה HGT לדגם הELX למשל. ולהגיד שיש הרבה דברים במשותף רק מוכיח את העובדה שישנה טעות בדבריך. המנוע שם שונה לחלוטין. ומי שמכיר את מנועי ה 1242 סמ"ק טוב מאוד, לא בהכרח מכיר את מנוע ה 1747 סמ"ק. ואת זה אני אומר מניסיון של 5 וחצי שנים עם הרכב שלי, שבהן נתקלתי בלא מעט מומחים שכאלה. אם אתה רוצה כן לגשת למישהו שיתן לך חו"ד על הרכב, אז לגשת לאחד מהמוסכים שמומלצים כאן בפורום יהיה צעד חכם יותר. וכן, כמעט בכל מכון בדיקה אנשים לא מכירים את הרכב הזה. ובכל מקרה, אם הניסיון שלך ברכבים מועט, הייתי מצפה שתתיחס אחרת לדברים שאנשים שהיו בעלים של רכב כזה מספר שנים אומרים. לגבי הסוגיה השניה, הבחור מראשון אם הבנתי נכון, למה לו לנסוע לרעננה? זה רחוק מאוד וגוזל המון זמן יקר. שאמכור את הרכב שלי, גם אני לא אהיה מוכן לנסוע כל כך רחוק עבור מכון בדיקה. תחשוב על זה. |
אוקיי מקובלת עלי הביקורת.
אז העצה המעשית כרגע היא ללכת לקומפיוטסט ראשל"צ? (תודה גיא ושחרון) איך אני אמור לדעת מה לעשות עם תוצאות הבדיקה שאני מקבל? כבר הבנתי שהולכים להיות שם סעיפי ליקוי בכל מקרה (כסת"ח) אבל איך אני אמור לדעת מה צריך להדליק לי נורה ומה לא? בכל זאת אני לא מבין בזה וממה שעושה רושם, שי רוצה לסגור את זה מהר.. כך שאין מצב להביא את הטופס ולהעלות אותו לרשת ולקבל חוות דעת שלכם ואז לחזור אליו עם תשובה.. ממילא הוא עושה לי סוג של טובה שהוא מסכים למכור (ואני כרגע במצב של להאמין שהוא די עושה לי סוג של טובה) |
כמו שאמרת אתה חסר ניסיון, אז בוא ותגיד לי על בסיס מה החלטת שהHgt והספייס הם חולקות חלקים זהים רבים, אפילו הפנסים לא זהים. אין שום דבר מכני שעולה לי בראש שמשותף לשניהם, לא הייתה עדיין hgt אחת שלא סומנה במכונים טסטים תחת הכותרת ''רעש מערכת שסתומים'', הם אפילו לא יודעים מה זה וריאטור.
ויותר מצחיק זה אנשים שרוצים לקנות את הרכב ואפילו לא יודעים מה הם בכלל קונים, ובגלל הבדיקות האלה הם יורדים מהקנייה. בקיצור תיצא מהסרט הזה שאתה הולך לקנות רכב מושלם בלי בעיות, לא קיים דבר כזה, כל רכב דורש השקעה מסוימת. ובמיוחד שמדובר בכחולה של שי שזה אחד הרכבים היותר שמורים ומושקעים שקיימים ובמיוחד שהשלדה שלו נקייה שזה פלוס עצום כיום, הלוואי והוא לא היה מוכר במחיר הנמוך הזה שהוא מוכר, ככה אולי אנשים היו מפסיקים להיות טמאים ומחפשים כל הזמן רק להוריד ואיפה יש בעיות ועל כל חרטה קטנה מנסיפ לסחוט עוד כמה שקלים. בפעם האלף, הרכב שלו שמור, מטופל, מושקע מאוד. אם לא הייתה לי את שלי מזמן הייתי קונה את שלו מבלי לחשוב בכלל. ואני באמת לא מבין למה הוא צריך לנסוע לרעננה בשביל בדיקה? סע לראשון ובדוק שם, אל תדאג הוא לא עשה יד עם המכונים שם, אני בטוח בזה. סע בראש שקט, יש לו אחלה רכב שבעולם. |
תודה על התשובה ליאור
אמרתי כבר שמקובלת עלי הביקורת, ובלי קשר אני ממש לא טמה או תמה או איך שכותבים את זה, אפילו לא התמקחתי עם שי על המחיר. במודעה ביד2 כתוב 29,000 וכשבאתי לראות את הרכב הוא אמר לי שעם הפנסים זה עוד 1000, אחרת הוא מחזיר את המקוריים הרגילים, אפילו לא ניסיתי להתמקח איתו ואמרתי לו סבבה, אתה צודק, הפנסים האלה מוסיפים לאוטו ואני מוכן לשלם עליהם עוד 1000 ולסגור ב-30,000. אמרתי שעל פניו עושה רושם שהאוטו שווה את זה לגמרי. אז אל תקפוץ למסקנות. מצד שני זה שאני לא מבין כלום ברכב הזה עדיין לא הופך אותי לאידיוט, סבבה? |
לא לאידיוט ולא לפתי.
|
ואגב זה שהשילדה נקייה זה לא "פלוס",
אתה היית קונה רכב ספורט עם שילדה פגומה? זה אפילו לא בא בחשבון, כך שאי אפשר לכנות את זה "פלוס". זו דרישת בסיס |
לא תמצא רכב ספורט ללא שילדה ולכן זה פלוס
אני מכליל כמובן אבל יש ויש כמובן אני גם בגישה של אם אני אמכור את הרכב ואדע שיש לי עליו ביקוש, לא אצפה לנסוע רחוק, להשתתף בעלות הבדיקה וכדומה כמו כל מוצר שאני מוכר, אני מצפה שהקונה יגיע אלי. אפילו תשלום העברת הבעלות בדואר תהיה עליו. שוב, תלוי ברמת הביקוש. |
הבנתי את הראש שלך, וכן זה פלוס גדול וגם ענק.
לך תעשה סקר ותבדוק כמה רכבים האלו יש שלדה נקייה וכמה לא, בוא נראה עם איזה תוצאות תחזור אלינו. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:12. |