![]() |
כמו שגדעון ציין, דגלים יחולקו בחנייה ביקום. גילי מחזיק סטוקים של זה אצלו ברכב אז אין בעייה..
אם יש עוד אנשים שרוצים להצטרף לאשר בשרשור, לא להמתין לרגע האחרון.. תודה |
אני גם בפנים אשמח לבוא.
|
מגיע...
|
אם יש כאן נהגים מהצפון , שרוצים להצטרף על דרך יקנעם היכן שציינתי , נא להודיע כמה שיותר מוקדם..
כמו כן, דרושה פיאט המוכנה להתנדב לשאת דגל גדול דרך החלון בחלקים מסויימים של הנסיעה.. [כן כן, סטייל בית"ר ירושלים :wink: ].. מי שלידו יושב נווט, ולא מגיע לבד , בהחלט קנידט מתאים לעניין הזה. רציתי בעצמי לעשות את זה אבל לידי יושב גילי עם המצלמה ויש רק שני חלונות.. יש מתנדב? |
ניר, אני ממליץ על פרסום הטיול בפורמי הרכב המובילים (כדוגמת קארס פורום, ופורום רכב ב- ynet)
ישנם משתמשים שאינם פעילים במועדון ומחזיקים ברשותם פיאט, ופרסום הטיול יביא לעוד משתתפים. |
תגובה
גיא, אני וגילי דיברנו על העניין הזה. הגענו למסקנה שעדיף לא לפרסם את זה באתרים גדולים כמו CF או פורומים כללים נוספים. אין לנו עניין ליצור מאבקי כוח על הכביש עם כל מיני מתפרעים שינצלו את העניין הזה לסיפוק האגו הפרטי שלהם .ובסופו של דבר אם יקרה משהו, זה יהיה לנו לרועץ ואנחנו נצא אשמים.
בכל מקרה, כשגילי יחזור [נמצא בדרום כרגע] הוא יתיז קישורים למספר מקומות רלוונטים. אספנות וכו.. סה"כ יש עוד שבועיים, וכרגע ההיענות היא לא רעה בכלל.. יש עוד שמגיעים שאני יודע עליהם ולא נמצאים פה אז כרגע המספרים רק גדלים.. |
מגיע... :wink:
|
בלי נדר אני והGT נגיע
|
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
לצערי לא אוכל להגיע בגלל בחינה חשובה שיש לי שבועים לפניי, אז נוכל להתראות במפגשים הבאים.... :roll: :roll:
ואוכל להכיר לכם את הבראבו ה :twisted: שלי נ.ב ניר אתה בא עם הקופה או hgt?? :lol: :lol: מקקוה שתהנו ותראו את הצפון בשיא הפריחה הרבה זמן לא הייתי בצפון |
יש סיכוי לא רע שאבוא.
מזמן לא טיילתי... |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:24. |