![]() |
[quote=Kfirz;78880]
צטט:
|
אז לא הייתי מתפרץ במשפטים כגון:
"רבע...תקין לחלוטין" "חום היה על הרבע קבוע וזה תקין לגמרי" "אתה יכול להיות רגוע" תבין כולם טועים ולומדים בחיים, אבל אם אתה לא יודע בדיוק או לא בטוח, אז תגיד שאתה לא בטוח/לדעתך האישית/כנראה/יכול להיות, ולא כמו שרשמת. |
כפיר את הזלזול שלך שמור לעצמך, אתה זורק משפטים באוויר בלי חצי מושג במה שאתה אומר.
ולעומתך יש את לקסה שכן נותן טיפים ועצות מאוד מועילות ולא צריך להיות גאון כדי לראות שהוא כן מבין אפילו מאוד מבין בתחום. |
מצטרף לשאלה עם קצת יותר פרמטרים...
הוחלף ראדיאטור, יוניט חום, נגד מהירויות, נוזל קירור לפארפלו. (במוסך שמשון) אחרי כל הטיפולים האלה - גם אצלי המד חום יושב לו על הרבע וזז לכיוון החצי רק בפקקים. חיים אמר לי שיש אצלי תרמוסטט מקורי אבל מפאת חוזר זמן לא בדקנו אם הוא תפוס במצב פתוח. איך ניתן לבצע את הבדיקה? |
אלעד, איזה רכב?
|
צטט:
עשיתי בדיקה קצת יותר מעמיקה: מיד אחרי ההתנעה אני עולה על כביש מהיר לנסיעה של בערך 10 דקות ומיד מגיע לעבודה ככה שהרכב לא נמצא במצב של עמידה בכלל. אולי רק רמזור אחד או שניים.. ובמהלך הנסיעה הזאת החום מנוע עומד על הרבע. הפעם אחרי הנסיעה נשארתי עם הרכב מונע כשהוא עומד סטטי במקום. מסתבר שהחום מנוע לאט לאט מטפס לחצי. ורק כשהוא נמצא במדוייק על החצי הוא מפעיל את הוונטה. נראה לי שזה תקין. השאלה שלי היא האם זה תקין שבמהלך נסיעה של 80~90 קמ"ש החום יעמוד קבוע על הרבע ואולי טיפה יותר.. |
אתה יוצא לכביש מהיר עם מנוע קר, תהליך חימום הוא הרבה יותר איטי מאשר בעמידה.
תחמם את המנוע עד הטמפ' הרגילה שלו (חצי במד חום) ואז תצא לכביש מהיר ותעקוב אחרי מד חום שלא יירד מחצי. |
אותו דבר אצלי אלעד.
|
בפונטו דור ראשון זה תקין לחלוטין
|
מסכים עם ארילו.
אני כבר מעל שנתיים וחצי נוסע על פיאט פונטו, דור1, וזה בדיוק מה שקורה, זה בסדר גמור, ושוב, מבירורים ושאלות ששאלתי, כולם ענו לי אותה תשובה, שככה זה צריך להיות בפונטו דור 1. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:01. |