![]() |
אז יש מצב נארגן עוד מפגש ?
|
יש הענות לשבוע הבא? יום שישי/שבת? אותו מקום בשעות הצהריים?
מי שמוכן להגיע שיאשר כאן, ונראה לאן זה הולך. |
אני מאשר בתנאי שיהיה לי אוטו לבוא איתו :P
|
אני מאשר, בתנאי שתהיה היענות לפחות כמו פעם קודמת...
|
אני גם מצטרף, מאוד נהנתי במפגש הקודם וקיבלתי גם הרבה ידע אז אני בא בטוח.
|
טוב, אלו האפשרויות שלנו.
1. אפשר בשישי אחר"צ, אבל תזכרו שבאותן השעות כל הקרקס מתרחש שם ליד האיצטדיון. זה אומר שאפשר להכין הרבה פופקרן ולצפות בקומדיה המתרחשת. 2. אפשר בשבת בצהריים, יהיה שקט, ואפשר אפילו לארגן על האש או משהו. מתי נוח לכם? לי אישית אין בעיה עם אף יום, אני פנוי כעקרון. |
גם לי אישית מתאים כל יום בסופ"ש אבל לפי מה שגדעון מתאר עדיף לעשות את זה ביום שבת לא מתי שיש את כל הקרקס, עדיף לעשות את המפגש הזה בשקט בלי שכל מיני ערסים ליצנים יפריעו לנו עם ההונדות המשופרות שלהם שבעיקר עושות רעש. אני אומר שעדיף יום שבת.
|
I'm in
|
אני מעדיף יום שישי ולא חייב בר"ג אפשר במקום אחר ככה לא יהיה שום דבר שיפריע לנו
|
יש לך הצעה למקום אחד באיזור המרכז? בבקשה, נשמח לשמוע.
כרגע זה שבת 18/11 שעה 12:00 מקובל על כולם? |
אני מעדיף יום שישי בר"ג
|
גדעון נראה לי שעדיף שישי.
בשבת יהיה לאנשים פחות כוח לבוא... |
שישי אחר"צ? 15:00? 16:00?
צהריים? 12:00? תעזרו לי כאן קצת :) |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], עכשיו אתה מרגיש איך אני הרגשתי פעם קודמת... :wink:
נראה לי ב-13:30, שעה אידיאלית... |
מועהעה, כבר יש לי השפעה. גרמתי לך להציע את השעה, עכשיו כולם יבואו אליך בטענות :D סתם סתם.
אז מאחורי האיצטדיון בר"ג שעה 13:30 יום שישי ה17.11 מתאים לי. אני אגיע. |
הלו... רגע... תעצרו.... עדיין לא מצאתי אוטו :(((
אני הולך לראות אחת כחולה שנמצאת במגרש באזור מחר או בשלישי... אם כן אני בא להשוויץ, אם לא אז תעלו תמונות שיהיה לי במה להתנחם :cry: |
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
המלצה שלי לא כדי להתעסק עם מגרשים.......
בדרך תאכל בעזרא ובניו באזור :D :lol: :lol: נ.ב בכל מקרה שיהיה בהצלחה |
צטט:
|
אני מגיע מצוייד במצלמה - כרגיל :wink:
|
רגע חברה עדיין לא הבנתי מתי המפגש בסוף. המפגש מחר(יום שישי)? בשעה 13:30?
|
חיובי.
|
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
יש לי הצעה נחמד!!
שבמפגש הבא נקבע שבעלי הרכב בראבו יעשו מפגש עפ הפונטו hgt כמובן אם יהיה מספיק רכבי בראבו מה דעתכם?? תגיבו בהמוניכם!! |
את מוזמנת לבוא גם למפגש הזה. זה לא מפגש סגור...
רק שהרעיון מאחורי המפגש הספציפי הזה הוא פגישה של כל בעלי ה HGT ושיתוף חוויות על האוטו, כך שלהגדיר אותו גם למכונית אחרת דיי יאבד מהערך שלו. מה שאני יכול להציע לך זה לקחת יוזמה ולנסות לארגן מפגש של בעלי בראבו, למרות שאין הרבה כאלה שפעילים באתר... חוץ מזה שתמיד יש את המפגשים הגדולים של המועדון... |
גילי, אנחנו לא מקיימים מפגש סגור לבעלי HGT מתוך המועדון. כל חבר וחבר מהמועדון מוזמן להגיע, אנחנו רק נשמח. זהו מפגש מועדון לכל דבר, הוא רק לא רשמי זה הכל.
אנחנו לא מנסים לפצל כאן חבר'ה לחוד שיש להם פונטו HGT, פשוט נחמד להיפגש על עוד משהו משותף מעבר למועדון פיאט. מזכיר לכולם, מחר (שישי) 17.11 שעה 13:30, איצטדיון רמת גן (בצל!). יש מצב גם למקדונלד'ס מי שירצה :) כולם, וזה כולל את כל חברי המועדון (וחבריהם אם תרצו) מוזמנים להגיע :) |
כמו שגל אמר המפגש מחר לא סגור רק לבעלי הHGT אלא כל מי שרוצה להגיע מהמועדון מוזמן, רק כל הרעיון של המפגש הוא בנושא הHGT.
הנה, אני דוגמא לאחד שאין לו HGT אלא פונטו רגילה אבל אני מגיע למפגש. |
אני עובד מחר ןבעזרת השם אני ינסה להגיע גם לחצי שעה
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:16. |