![]() |
פעם שעברה שהייתי עשו שם, לא נראה לי שתהיה בעיה כל עוד ננקה את האיזור שנעזוב.
ואני מקווה שעוד אנשים יחילטו שיבואו בספונטניות. ניר, מישל, גדעון, רענן, ועוד אנשים חדשים מהאזור. |
אולי אצליח להגיע, אין ברשותי עדיין פיאט אבל אני בתהליכים של חיפוש HGT.
אשמח מאוד אם בעלי הHGT יוכלו להכיר לי את הרכב קצת יותר מקרוב. אם יש משהו שחסר ל"על האש" והוא לא קריתי שיהיה חסר במידה ולא אצליח להגיע, אשמח להביא. |
מקווה להספיק להגיע, חבל שלא עושים את המפגשים האלה במתכונת מסוימת
לדוג' שבוע אחד ניפגש כולם לניקוי בית מצערת, שבוע אחרי ניקוי פילטרים וכו'... אפילו אפשרי לעשות פגישות של שגרת טיפולים פעם בחודש גם לדעתי יותר מעניין וגם יותר מועיל לכולם. |
מקווה שאני יוכל להגיע,
יש לי מלא דברים לעשות היום, אז אם אני יסיים מוקדם אני יבוא.. |
מסיים רק ב-4 לעבוד. אם תהיו שם עד אז תרימו טלפון.
|
חברים בלי להסס, מי שרוצה להגיע מוזמן לבוא בכיף
עדיין צריך להביא עוד בשרים אני עכשיו חזרתי ממשמרת לילה ועף לישון הפלא שלי הוא 0527276756 אם אתם מעוניינים להגיע או מחפשים אותנו ולא רואים דברו איתי אני זמין מ-13:00 המפגש אני חוזר בסופרלנד, כאשר מגיעים לכיכר פונים ימינה וממשיכים בכביש שמקיף את הסופרלנד, אנחנו נהיה מצד שמאל של הכביש (לא מסובך) יאללה חברים, נתראה במפגש ערן |
יאללה חברה, אני התעוררתי (איכשהו :D), עפתי להתארגן ואני אצא למקום.
שוב, אם מישהו רוצה להגיע ומהסס, תבואו! מקסימום צרו קשר איתי (0527276756) למי שמגיע ולא רשום כי מביא משהו, עדיין צריכים עוד בשרים וסלטים + קטשופ יאללה נתראה במפגש!! ערן |
מגיע ומביא נקניקיות.
|
חברים, מי שלא היה פשוט הפסיד
באו דיי הרבה חבר'ה והיה מעולה. (וגם טעים). |
היה פצצה!
|
פשוט תענוג :)
|
היה נחמד מאוד. ואגב, אני מצפה לתודה - הובטחה אבארת' ו... הייתה :)
תודה רבה לעומר - חבר יקר מאוד ומנהל אולם התצוגה של אבארת' ;) טוב. כנראה שאצטרך להחליף צמיגים עם חזרתי מהמסע לאוסטריה וגרמניה :] |
היה אחלה , נהנתי מאוד
|
היה מפגש מצומצם אבל ממש טוב ... מי שלא בא הפסיד
|
האם יש צילום של הרכב האדום הישן שברקע? (אוטוביאנקי?)
|
לי אין, אולי למישהו אחר
כנראה שהפסדת שלא באת :p |
לי יש, אגב זה מודל 73 או 78, לא זוכר מה הבחור אמר לי, אבל הוא משקיע בו הכל, את הפסי ניקל בצד, הם התקינו במפגש, הוא בדיוק העביר אותו טסט, הוא משיג לו את כל החלקים באופן עצמאי, רץ ממקום למקום, ממש אוהב את האוטו.
|
אז האם הרכב בתמונה הוא אכן אוטוביאנקי?
|
זכור לי סמל של פיאט . לאא זוכר בידיוק
|
פיאט 124, או שאני טועה? :)
בכל מקרה - היה מפגש מצומצם ומכובד יחדיו. היה נחמד ביותר. |
אני זוכר בפירוש שהיה שם סמל של פיאט , כלומר היה רשום על הגריל " FIAT ", אבל לך תדע, מכיוון שאני יודע שהבחור לקח את כל החלקים מכל מני מקומות.
|
הפיאט האדומה
הדגם הוא פיאט 108 שנה 73 או 78
|
מבדיקה שערכתי - לא קיימת פיאט כזאת. מדובר בפיאט 124 או פיאט 125, אם זכרוני אינו מטעני.
|
ה-500 פשוט מדהימה!
|
פיאט 128 שנת 79
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:55. |