![]() |
אוקיי צביקה אהבתי את הרשימה רק תוסיף לשם סלט כרוב אדום, סלט טורקי וקטשופ.
מבחינת שתייה אני חושב ארגז בקבוק מים חייבים ועוד ארגז שתייה גזוז וכאלה אבל אייך נשמור אותם קרים יש למישהו ציידנית מיוחדת שתשמור על קור השתייה והבשר ? עוד שאלה צביקה מה בנוגע לשולחנות יש שמה ? |
שולחנות נמצא ואם אין פורסים סדין (בטיול הקודם זה עבד יופי .. חוץ מהשמש שהפריעה לנו)
|
מי נגד זה שאני מביא 5- 6 קילו כנפיים? ....
יופי, אז אני אביא אותם, וקטשופ עלי. |
מאוד אשתדל להגיע מקווה שזה לא יתנגש עם העבודה (מה לעשות אני עובד גם בסופ"שים)
אם אני מגיע אז אני אביא שתייה קלה (נסטי קולה וכו' או שאתם מעדיפים החזר כספי למי שהוא שיעשה קנייה מרוכזת של מצרכים? ) נ.ב דרך אגב אתה מתכוון לתחנת הדלק דור אלון שנמצאת בכניסה הדרומית לעפולה מיד לאחר כביש הסרגל? |
לדעתי האישית בואו ניתקדם טיפה עם הזמן ולקראת הטיול שכולם ידעו אם הם באים אז נדע לחלק מצרכים.
סתם להגיד ובסוף לא להגיע זה הכי גרוע.... |
צביקוש שכחת שמן! לצ'יפס..
ובמידה ואני יגיע אשמח להישתתף בהוצאות או להביא דברים |
צטט:
אני גם רוצה לבוא :( |
אז למה שלא תבוא? הקליאו שלך צמאה לכבישים כמו שיש שם.
|
צמאה מאוד ;) בהחלט.
|
צטט:
|
מגיע בפעם הראשונה.
תודיעו מה צריך להביא... |
מאשר הגעה ככל הנראה מסינמה סיטי!
CANT WAIT!!! יותר חשוב מאוכל, לא לשכוח מצלמות! |
ערב טוב לכולם!!!;-)
לא ברור עדיין אם אוכל להגיע או לא בשל תקופה לחוצה בלימודי התואר, אבל באמת שאשתדל צביקה.... יתר על המידה אדבר עם מספר בעלי פיאט קופה על מנת שיוסיפו טון לטיול זה!!! מקווה להגיע עם המיני פרארי היקרה מפז, בפרט שהחליפה צמיגים לסט TOYO T1R חדשים ולסט בלימה קידמי של BREMBO ובשבוע הקרוב תוחלף ידית ההילוכים לידית מאוד מתאימה לסטייל LIMITED ADITION בצבע שחור אדום עם תפרים אדומים....של MOMO:) מקווה להגיע צביקה, בכל מקרה אהיה בקשר וישר כוח על היוזמה עוד שזכור לי מבעוד מועד שדיברנו במפגש האחרון על כך!! |
אתה בא!
|
חברה תגידו לי אני אביא מה שאתם רוצים
מה להביאא?
|
חברים..
הגיע הזמן לסגור רשימה של מה כל אחד מביא |
- כנפיים עוף
|
LIBER: כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק :המבורגר :סלט ירקות :חומוס\טחינה וכ"ו :שתיה (מים\מיץ\מוגז :כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית (מי שרוצה להוסיף עוד משהו לרשימה מוזמן) (כל אחד יעתיק את הרשימה (העתק-הדבק) הקיימת ויוסיף את שמו ואת מה שהוא מביא וכך הלאה) |
LIBER: כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק :המבורגר :סלט ירקות :חומוס\טחינה וכ"ו :שתיה (מים\מיץ\מוגז k master:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית מביא גם 2 ק"ג חזה עוף (מתכון מיוחד... תזילו ריר!!) |
[ כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק :המבורגר :סלט ירקות :חומוס\טחינה וכ"ו BeNtZzz ארגז קולה (?) :שתיה (מים\מיץ\מוגז k master:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית מביא גם 2 ק"ג חזה עוף (מתכון מיוחד... תזילו ריר!! +++ השקה של הHGT שלי אחרי צבע גבות והחלקת סמלים |
כמובן מי שמביא שתיה או דברים קפואים או סלטים לא לשכוח להביא בתוך צידנית עמוסה קרח!
חשוב מאד |
מבקש להזכיר שוב, מצלמות מצלמות מצלמות
שכולם יוכלו להנות מהתמונות ולא רק אותם צלמים קבועים :] |
[ כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק שחר:המבורגר :סלט ירקות :חומוס\טחינה וכ"ו BeNtZzz ארגז קולה (?) :שתיה (מים\מיץ\מוגז k master:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית אני מביא המבורגרים |
צטט:
:wink: |
אני גמיש בהבאת הדברים. אפשרות שאביא מנגל או סלטים.
קרוב יותר ליום הארוע אראה מה חסר ואשלים. |
חברה מצטער להודיע אבל בנתיים אני מבטל את ההגעה שלי :-( יש לי בעיות בעבודה, אני יודיע בהמשך יומיים לפני אם אני מאשר הגעה או לא.
|
אני גם כנראה לא אגיע חייב להעביר את הרכב טסט וזה היום היחיד שיש לי זמן לעשות זאת
|
להעביר טסט בשבת? אל תיהיו פארשים חבר'ה מזה ההתפזרות הזאת פתאום
נוכחות של HGT חובה |
מאד מאכזב אותי שלמרות שאנשים ידעו על הטיול הרבה זמן מראש כמו שצפיתי שיקרה כבר מתחילים לבטל.
טסט אפשר לעשות בכל יום והיה מספיק זמן מיום שהודעתי על הטיול ומאד מאכזב. בעיניי הביטול שמתחיל באחד ונמשך בכמה ובסוף מגיעים מעטים הוא זלזול . חבל מאד אבל מי שיגיע יגיע ויהנה |
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה
אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק שחר:המבורגר :סלט ירקות ron_dadon:חומוס\טחינה וכ"ו BeNtZzz ארגז קולה (?) :שתיה (מים\מיץ\מוגז k master:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית מביא חומוס, טחינה , סלט כרוב ודברים בסיגנון. רק שאלה, כמה בערך צריך להביא? p: |
לצערי הרב אני עובד כל השבוע מסיים בערך בשעה 19:00 ושום מכון טסטים לא פתוח בשעה כזאת אז יום שבת זה היום היחיד שיש לי וכמו כן זה יצא 24 שעות אחרי שיפוג תוקף רישיון הרכב שלי אין לי ברירה אחרת
אני באמת מצטער על הביטול תאמינו לי שרציתי מאוד להגיע לטיול הזה אפילו ביטלתי משמרת לילה שהיתה מתוכננת לי למוצ'ש הזה כדיי שאני לא אהיה לחוץ בזמן ויוכל להנות מהטיול אני מקווה שבפעם הבאה זה יסתדר לי |
צביקה, מה צריך להביא?
(חוץ מאת עצמי ומצלמה... :D) |
ההגעה שלי בסימן שאלה מאוד גדול כי איזה מפגר אחד נכנס באוטו שלי בחניה בהום סנטר בבני ברק ועיקם את הכנף הקדמית ימנית שנדחפה לכיוון הדלת והפנס קצת זז מהמקום והפגוש גם כן זז מהמקום. מחר האוטו ייכנס למוסך ונראה מה יהיה גזר הדין. כמובן שמי שדפק את האוטו ברח ולא דאג להשאיר פרטים:mad:
בכל מקרה אני מאוד מקווה שהאוטו יצא מהמוסך עד יום שישי ואז אני אוכל להצטרף. |
ליאור, משתתף בצערך. מכיר את זה מצויין, גם לי דפקו את הרכב וברחו ללא השארת פרטים. איזה עצבים חטפתי...
|
החדש ?? הפאביה ??
|
צר לי על גל הביטולים של חברי המועדון.
אני קורא שוב לכל החברים הן אלה שכותבים והן החברים הסמויים (ויש מאות כאלה כאן) כולם מוזמנים\ות. ניפגשים בשבת הקרובה בשעה 7:30 בבוקר בחניית סינמה סיטי גלילות. צפונים : 9:30 תחנת דלק דור אלון בכניסה הישנה לעפולה מקווה מאד מאד לראות היענות נרחבת של אנשים |
צטט:
אבל לא משהו רציני. שפשפו את פינת הפגוש פלסטיק האחורי שמאלי, אז ירד שם טיפה הצבע בכמה מקומות (אין נזקי פחחות). צביעה נקודתית לפינת הפגוש אצל בן דוד שלי ונגמר הסיפור. בעיקרון הוא לא רצה כסף בכלל, אבל לא היה נעים אז נתתי לו 300 ש"ח וגם את זה הוא לא רצה לקחת. אחרי משא ומתן הוחלט שהוא ייקח 100 ש"ח :). |
לצערי אצלי זה ממש לא רק פגיעה קלה בצבע. אני מאוד רוצה לבוא לטיול ואם האוטו יצא עד יום שישי מהמוסך אני בטוח אבוא.
|
מי בא עם HGT?
|
אתה, לא?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:39. |