![]() |
חוץ מההטבות הישירות הנ"ל - דמי החבר האלה הם מה שנותן לנו תקציב להמשיך ולהחזיק את האתר והמועדון פעילים.
|
יש מצב שאקפוץ לומר שלום.
אם לא יהיה חם מידי ואם האישה תשחרר, יכול להיות שהפעם אגיע עם האדומה. |
אני שכחתי איך מגיעים. מישהו יכול להסביר לי?
אני נוסע על כביש החוף ואיפה בדיוק אני יורד ממנו? יש שילוט? יש את נתניה הרגילה, אני אמור לעבור אותה אבל איפה אני יורד מהכביש? בפעם שעברה הגעתי בטעות ליקום. |
אתה יורד במחלף פולג (נתניה דרום).
אין יותר פשוט מזה. |
אבל פעם שעברה לא היה שילוט, ופעם שלפני זה ירדתי בטעות במחלף אחד לפני.
יש שילוט "פולג" ממש? אחרי שאני עובר את נתניה, כמה יציאות אני סופר עד שאני צריך לצאת במחלף? |
אתה בא מהצפון נכון?
יציאה אחת אחרי מחלף נתניה, אתה תגיע לרמזור שמאלה (תתעכב שם קרוב ל5 דק') ואז ברמזור השני שמאלה ותראה את "איקאה" מימין. |
כן, תודה, אני מתמצא על הגשר עצמו, הבעיה שלי היא איפה יורדים מכביש החוף.
רואים שאני צפוני בכלל שאני לא מתמצא בכבישים שלכם, אי שם במרכז... :) צטט:
|
תודה על ההסבר גיל אני שמח לדעת שהסכום שאני יסים בעבור להיות חבר מועדון נותן תקציב לאתר להמשיך להתקיים ( כן אני בטוח שזה לא רק בגללי ), אני גם ככה או ככה התכוונתי לשלם את הסכום הנ"ל ולהיות חבר מועדון מן המניין אבל עכשיו הבאת לי יותר חשק .
מצפה למפגש. |
צטט:
|
אוקיי, תודה, אז זו פאשלה (רצינית) שלי... :?
|
גיא יכול להיות שאני בא,אם אתה רוצה אפשר להפגש ולנסוע ביחד.
|
בכיף. אני עולה על כביש החוף ממחלף זכרון, אם תרצה אפשר להיפגש בחנייה של "כוכב יקנעם" (צמוד לצומת יקנעם). אי אפשר יותר לעמוד על השוליים, יש עבודות של כביש 6 וכל הכביש הפוך.
|
גיא אתה צריך לרדת במחלף השלישי
|
בקיצר כל החברה הצפונים שרוצים ליסוע למפגש בואו וניפגש בנקודה מוסכמת
וניסע ביחד (דרך אגב אני יודע איך להגיע) |
לכול החברים בפיאט
תהיה נציגות למוסך שחר נתניה מורשה פיאט בלעדי בנתניה
במידה וישנם שאלות /בקשות ניתן לטלפן למוסך ולבקש את זאביק ניתן גם לשלוח לי הודעות /שאלות ואענה בשמחה רבה טלפונים : 09-8617474 ,057-7616829:wink: |
זאב ממוסך שחר נתניה
ברוך הבא ואני מקווה שתתמיד ותמצא זמן להכנס לפורומים ולתרום גם מהידע המקצועי שלך.
להתראות בשבוע הבא. בברכה - רפי לין |
לצערי לא אוכל להגיע עקב עבודה...אבל לא נורא תמיד תהיה פעם הבאה ;)
|
צטט:
במקום זה, עדיף להמשיך ליציאה הבאה, שהיא מחלף פולג, ואז לפנות שמאלה. ברמזור הבא פונים שוב שמאלה, ואז איקאה נמצאת מימין. אין יותר פשוט מזה. |
אשתדל להגיע
|
אילן, אתם שני נהגים?
אחד עם ה- 127 ספורט 1050 והשני עם האונו טורבו 8) |
אילן
אני בעד שתתארגנו 4 נהגים ולכבוד הארוע תבואו עם כל הרכבים |
עדכון מזג אוויר ראשוני ליום המפגש:
מזג האוויר צפוי להיות בהיר עם טמפ' של כ- 30 מעלות באיזור נתניה ב- 19.6. סה"כ לא חם במיוחד, אלא טמפ' רגילות לעונה. דווקא באמצע שבוע הבא יהיה מזג האוויר נעים, זאת אומרת מעונן חלקית עם טמפ' נמוכות מהרגיל, ואפשרות לטפטופים עד גשמים קלים מאוד בצפון ולאורך מישור החוף. |
תודה דני :lol:
|
דבאב אני מקווה שנסגרתה על עצמך
|
צטט:
צביקה - אתה מאמץ את הדס? (דסי) לגבי מי שמתקשה עם הכבישים יש מפה בראש כל עמוד ואין יותר פשוט מזה. |
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
בוודאי:D |
מגיע.
|
מקווה מאוד להגיע :rolleyes: הלימודים לוחצים והמבחנים באופק....
בלי כל קשר להגעתי מקווה לנוכחות גדולה של בעלי פיאט קופה - כמובן של כלל הקופיות בצמוד :) |
אשתדל להגיע, בקשר לצפונים עם נוסעים ביחד...איפה נפגשים מתי יוצאים ???
|
כל מי שצפוני ורוצה להצטרף לשירה ממסעדת מקסים(נפגשים בתחנת הדלק-"דלק").
שתצא בשעה 13:10 נא לרשום שם ולשלוח מספר פלאפון בפרטי 1.יוסי-anakonda hgt |
טוב...
מגיע בכוחות עצמי - עם הכחולה... :) |
יש ירושלמים:?:
|
הצללה לאירוע
יש מצב שמישהו מארגן גזיבו להצללה במפגש?
|
אני גר הכי רחוק והגעתי ראשון הביתה מסתבר... :lol:
היה מפגש מעולה, שמחתי לראות את כולכם! תמונות יועלו יותר מאוחר לאחר צינזור לוחיות. למרות שהמצלמה פשוטה התמונות מצויינות ולכן יש למה לצפות. |
על תשכח שלא כולם נסעו ישר הביתה .
|
גיא, אל תגזים - אני הגעתי לפני שעה וחצי.
עובד על התמונות... הן יועלו מאוחר יותר. |
אל תגזימו, אני צחקתי (שימו לב לסמיילי)...
|
צטט:
?? |
שלום לכל החברים\ות היקרים\ות!
רציתי להודות באופן אישי לכל אלה שטרחו ובאו על אף החום הכבש מאד ששרר והלחות שגרמה לכולנו להזיע קשות. סך הכל הגיעה כמות נכבדה של אנשים ובקיצור המון תודות לכולם! מאד נהניתי , הגיעו רכבים מענינים שבדרך כלל לא רואים במיפגשים, כמו למשל פיאט מוליטיפלה , פיאט בראבו, וגם סוכן המכירות של פיאט שהגיע עם רכב הדגמה "פיאט פיורינו". וכמובן אי אפשר שלא להזכיר את הפיאט ריטמו של גילי . כמו כן תודה רבה לשי היקר שהגיע מהדרום הרחוק , היה כיף ומקווה מאד לראות אותך מגיע לעוד מיפגשים ! תודה רבה לחברי היקרים ל"מועדון אספני הרכב הארצישראלים " שהגיעו לכבד אותי ! ו הכי הכי הכי חשוב... תודה רבה ענקית לרפי לין ! האיש , האגדה , והתופעה! שעזר לכל אורך הדרך, נתן עצות שוות זהב, סייע, ואף במו ידיו עזר בתיקון כמה בעיות! תודה רבה לך רפי! |
היה אחלה מיפגש בן תודה על הסיליקון עידן תודה על העצות והטיפים (ואם אתה מתכנן משלוח נוסף דבר איתי אני אשמך להביא כמה דברים בעזרתך האדיבה) גדעון תמיד נחמד לשמוע מידע ממך על הHGT בפרט ועל רכבי פיאט בכלל רענן תודה על הנקניקיות (כרגיל יש לציין מעולה) ויאללה תתחיל לעבוד על הרפליקה שביקשנו ובכללי תודה לכל מי שהרים והוציא לפועל את המפגש וההשקה של 2 הצהבהבות החמודות האלה
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:21. |