![]() |
אני יעשה מאמץ להגיע, רענן תכין את הבוקים :D
|
1 צירוף קובץ(ים)
צטט:
|
אכן כן
צטט:
|
צביקה, אולי זה מכסה?
ב- 127 הברזילאית היה לגלגלים מכסה אמצעי שעליו רשום "FIAT", במידה והסרת את הגלגל זה גם היה מתפרק. לגלגל הרזרבי בתא מנוע לא היה את המכסה הזה. |
בלי קשר לכך שאנחנו חורגים מנושא השרשור,
ל-127 הזו מגיע שרשור "עצמאי". את דעתי כבר כתבתי כאן (נשמח לראות במפגש) וצביקה, באמת הגיע הזמן לקצת תמונות :). |
גרמנצ'כית גם נחשב או שהיא צריכה להיות בדד בצד? ;)
|
ברור שלא נחשבת, אתה צריך לחנות בצד ליד ליאור... :)
|
טוב. אז אני נשאר בבית...
|
3 צירוף קובץ(ים)
צטט:
(כמובן שכל גלגל בנפרד) לעניין המפגש - שוקל מאוד ברצינות את הגעתי עם חבר (אשתי לא רוצה לבוא "יש רעש ואין מזגן" התרגלה ל C5...) יש לי בעייה של נזילת שמן שאני לא מוצא מהיכן וזה יכול לגרום לי בעיות בנסיעה - בכל זאת 150 קילומטר לכל כיוון לרכב שעמד שנה ורק לאחרונה החל לגמוע דלק וקילומטרים. |
וואו!
מדהימה! עבודה יפה צטט:
|
מצטער חברים אבל אני עובד, אבל בכל מקרה אנסה לארגן משהו אולי יש מצב שאני יגיע נבדוק את הענין
|
בקשה מכל החברים:
בעקבות גניבת רכבו של חבר המועדון, ובעקבות גניבה נוספת שארעה במהלך אחד ממיפגשי המשופרים, הינכם מתבקשים במהלך המיפגש לדאוג לנעול את הרכב שלכם! להפעיל אזעקה וכל מערכת הגנה שיש לכם ברכב! , ולשים לב לאנשים חשודים שמסתובבים בין הרכבים בצורה מחשידה כלשהי! במידה ושמתם לב לאנשים חשודים המסתובבים ליד רכב כלשהו , רושמים את המספר שלו או כל התנהגות חשודה אחרת אנא הביאו זאת לתשומת לב שאר חברי המועדון במקום! |
אתה יכול לנעול את הרכב, להפעיל אזעקה ואימובילייזר. מישהו בא עם מצלמה ומצלם לך את הרכב, אח"כ מסתכל על התמונה וקורא את מס' הרישוי. מברר עליך פרטים ותוך כמה ימים הרכב נגנב. מה תעשה?
המפגשים האלה הם גם מפגשי גנבי הרכב. הם מגיעים, מסתובבים ובוחרים אלו רכבים לגנוב, ואז מצלמים את המכוניות כמו כולם- לכאורה לא חשוד כלל (הרבה מצלמים), ואז ההמשך ידוע. הפיתרון הוא הגעה למפגש וכיסוי הלוחיות עם ניירות/ נייד דבק אטום. |
אני מתכוון לכסות את מספר הרישוי או להוריד אותו במהלך המיפגש
ממליץ לכולם לכסות או להוריד לוחיות במהלך המיפגש צטט:
|
הבעיה היא שהגנב יכול להיות נוכח לפני שאתה מגיע, ואז עד שאתה מחנה ועד שאתה מכסה/ מוריד את הלוחית, הוא כבר קולט את המספר.
צריך להגיע ראשונים ולכסות את המספר, ואז לעזוב אחרונים ולהסיר את הכיסוי מהמספר. אני מזכיר לכולם כמה חיפושיות נגנבו בזמן האחרון- רק כתוצאה של מפגשי מועדון החמש. בנוסף, הם מעלים תמונות עם לוחיות גלויות ורושמים: "מספרים גלויים באישור בעלי הרכבים".. אנשים רוצים בכוח להסתבך. לא להעלות בשום אופן תמונות עם מס' גלויים. |
המפגש נערך היכן שהיה המפגש המשותף עם אלפא פעם שעברה נכון?
:rolleyes: |
אכן, ואפילו יוצעו שם בוקים למכירה במחיר של 139 ש"ח לזוג :D תבוא ראשון כי יש רק זוג אחד.
|
צטט:
|
צטט:
יש גם רפידות קידמיות ואחוריות של EBC, אבל הכסף כבר שולם ;) |
אני מאמין שהפעם הולכת להיות נוכחות מרשימה של חברי מועדון ואורחים
|
כן - הרבה אורחים יגיעו ;)
|
לא רוצה להתחייב אבל ככל הנראה גם כמה סלבס יסתובבו בין הרכבים, ושדרן רדיו מסוים שככל הנראה עוד לא בטוח יבוא להתרשם גם.
|
מה? על מה מדובר? למה אתם מדברים בקודים? :-|
|
צטט:
אני בא למפגש עם אלה, דוקרן, שפיץ פלאייר וראצ'ט. ככה, שיהייה על כל מקרה:twisted::evil::evil: אתה, בניגוד אלי, מוזמן להביא מכנסונים ופריט לבוש נוסף לבחירתך בצבע וורוד פוקסייה. הנייר טואלט עלי ;) צטט:
נמאס כבר מ"סלבס" בשקל. הצטרפו לקמפיין החדש שלי: "יוחזר דודו זר לאלתר" (יש לזה גם לחן) צטט:
אני מאמין שהיא תהייה שם כדי לספר :) |
צטט:
כן, הזמנתי את ערוץ 20 ואני רואה את זה גם עכשיו, אבל אין כרגע מה לראות, הם ישנים. גם הקלטתי את התכנית אתמול בוידיאו כי לא הייתי בבית, יותר מאוחר אראה... ;-) ואף אחד לא מקבל סטירות, לא להבהיל אף אחד. (רענן?) |
מאמין שאגיע.. :D
נתראה שם. |
צטט:
שרשור בנושא "האח הגדול-סלבס" ניתן למצוא ב אוף טופיק->אוף אוף טופיק->חסרי חיים->חסרי בינה->חסרי עמוד שדרה->חסרי חוליות->אמבות->צופי האח הגדול VIP. שם ניתן לראות קטעים שטרם שודרו כמו: שימי תבורי מחטט באף והעין זזה, שרהל'ה שרון מנגנת משירי אבי ביטר וג'וליאן שגרן רוקד דַבְּקוֹת. כמו כן יש לשמור על כללי התנהגות נאותים במפגש: אין להזכיר את נושא האח הגדול, הקטן, התאום או החורג. אין לדבר על סלבס למעט דודו זר ועפרה ווינגרטן. (ניתן בתיאום מראש להזמין דיון ענייני על ציפי שביט, בתוספת תשלום) למעט האלימים שבמנהלי הפורום (שזה יוצא בערך... רענן) חל איסור להתקוטט בשטח המפגש. כ-200 מ' צפונית לאתר המפגש תתקיים תגרה המונית בהשתתפות: רענן הילה אנוכי מי שיבוא למפגש וידבר על פנינה טורנה ושות'. (נשבע לכם שחיפשתי בגוגל ע"מ למצוא עוד משתתפים באח הגדול. מי זאת לעזאזל פנינה טורנה?) אם אתה (גיא) תבוא, אז גם אתה. נא להצטייד בשתייה קרה, המון מצב רוח ותיק חבישה. בנוסף, כהמשך למסורת שהתחלתי, תתקיים תחרות "הפונטו הSX הירוקה ה2001 הידנית היפה ביותר במועדון. אני מאמין שיש לי סיכוי טוב לנצח. :) רענן, אתה מביא בורקסים? אני מוכן להביא קפה בטחינה עצמית ונרגילה. |
תגרה המונית
האם התגרה ההמונית (3 משתתפים) תהיה במשטח בוץ?.....
בברכה - רפי לין :) |
אי"ה מגיע.
|
צטט:
בכל מקרה, אני מנבא שההודעה הבאה שלך בנושא תהייה: צטט:
|
רפי, אני לא בטוח שמה שאתה רוצה לראות זה אותי במכנסונים על משטח בוץ.
בכל מקרה הולך להיות חם: חם לשמעון בפנים, חם לי מהקפה ובכלל חם בגלל הרכב של רובי . |
צטט:
אתה גדול :D |
צטט:
צטט:
|
צטט:
|
צטט:
נ.ב. לא, אל תהיו בטוחים שזו אני. |
+1
|
אני מזמין ידידה פסיכיאטרית לארוע.
אחרי ששמעון יסתובב שם לבוש ככה, נראה לי שתהיה לה הרבה עבודה. רק מהמחשבה אני מפחיד את עצמי. |
שים שם מראה, הוא יראה את עצמו ויברח משם כל עוד נפשו בו.
|
התפקדות הקופה בארץ
צהריים טובים כלל חברי המועדון :)
הגיע הזמן ליצור מעט סדר על מנת לדעת שבאמת כלל ההכנות מתבצעות ליום שישי הקרוב (בתקווה שמזג האוויר לא יפתיע לרעה בשנית:rolleyes:) אי לכך ובהתאם לזאת נוצר הקשר עם כלל בעלי הקופה המעודכנים להלן מספר רכבי פיאט קופה אשר אישרו הגעתם: פיאט קופה אדומה 16V - אורן פיאט קופה צהובה 16V - יהונתן פיאט קופה צהובה 16V - הראל פיאט קופה צהובה 16V - אלכס פיאט קופה בורדו 16V - סטס פיאט קופה אדומה 16V - ++כמובן אני++ רכבי פיאט קופה אשר תרם נתנו תשובה: פיאט קופה אפורה 16V - ליזה פיאט קופה ירוקה 16V - חבר של יהונתן פיאט קופה כחולה 20V - תומר פיאט קופה בורדו 16V - לירן פיאט קופה אדומה 16V - ירון רכבי פיאט קופה אשר לא יכלו להגיע: פיאט קופה כחולה 16V- אראל (הרכב בתהליך שיפורים) פיאט קופה אפורה 16V- אפי (הרכב על ליפט בתהליך שיפורים) פיאט קופה אדומה 16V - יריב (אחיו של שמוליק) נ.ב. בעלי הקופה היקרים, במידה ויש מישהו מסיבה כלשהי שעדיין המועדון לא יצר עימו קשר אנא הודיעו בהקדם וכך גם לגבי כל שינוי בה"פ אלי. מצפים לראותכם כפי שציין גילי בשעה 14:45 כמובן כל המעוניין לתת חלק בהקמת המקום בתיאום עם גילי כמובן נשמח ל"סיוע" בברכה ארז |
ארז, חח על היוזמה.
הולך להיות מפגש מאוד מאוד מעניין :) יהיה נחמד עם שאר הרכבים יחנו בצורה מסודרת לפי דגם רכב בדומה לחברה' עם הקופה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:19. |