![]() |
הרכב הנ"ל נצפה שוב לפני שבועיים בשישי בערב בחניון יס סינמה בצק פוסט.
צטט:
|
סוסיטה
1 צירוף קובץ(ים)
נמצאת באופן קבוע בשכונת פלורנטין בדרום תל אביב
במצב נסיעה , כל פעם היא חונה בצד אחר של הכביש (אמנם לא פיאט, אבל תנו כבוד לתוצרת ישראלית) |
זו לא פורד אנגליה?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...a-Tenerife.JPG יצא לי לראות אותה הרבה מאוד שם. בהחלט שוברת שגרה :) |
פורד אנגליה
אכן כן, זאת פורד אנגליה.
בברכה - רפי לין :) |
רק עכשיו שמתי לב שמדי ערב חונה בפ"ת ברחוב פלדמן פיאט 127 דור 2 (4 דלתות) צבע אדום מטאלי במצב תצוגה, מדהימה ביופיה.
|
נצפתה היום בפתח תקוה באחד המוסכים ברחוב המכבים פיאט 127 דור 1 צבע כחול בתהליך פחחות וצבע מתקדם.
|
צטט:
מישהו מכיר פיאט 127 שנת 84 מראשל"צ? בצבע בז' נראית במצב מעולה. אנסה לצלם מתישהוא |
1050 סמ"ק?
אם כן אודה לך אם תצלם. |
פיאט 132 בצבע בורדו רשומה כאספנות, 6 ספרות בלוחית הרישוי נצפתה היום בחיפה. הרכב נראה במצב נסיעה, צבע דהוי ומעט חלודה על מכסה תא המטען - בסה"כ נראה טוב.
בחזית - 4 פנסים עגולים, כיתוב "פיאט" באנגלית באמצע הגריל. |
פונטו ספייס mk2b לבנה 3 דלתות (דגם HGT) שנת 2006 (סיומת לוחית 14) נצפתה לפני מס' חודשים בצומת יגור. הרכב מצוייד בדלת תא מטען מעט שטוחה כולל סמל במרכז הדלת, ובצידי יחידות התאורה הקיימות על דלת תא המטען נוספו עוד פנסים מוזרים בצדדים.
|
צטט:
חשבתי ששיווקו עד 2003 לפני המתחית פנים |
נצפתה היום בבוקר נוסעת ברחוב הירקון בתל אביב פיאט טמפרה סטיישן בצבע כחול טורקיז, עם מספר רישוי של האיחוד האירופאי.
ואני שואל את עצמי מי המשוגע שמשקיע כסף ומביא איתו לארץ בשנת 2011 פיאט טמפרה סטיישן כל הדרך מחו"ל ? מעניין אם מדובר בתייר שלא מוכן להיפרד מהטמפרה שלו או שמא בתושב חוזר שממש דלוק על הרכב הזה. |
פיאט 125 דור ראשון
2 צירוף קובץ(ים)
נצפתה בירושלים - יפה ושמורה מאוד - פיאט 125 דור ראשון. (כנראה מודל 69').
קצת לידע כללי - משפחתית גדולה של פיאט שהושקה ב- 1967. הייתה חלוצית בזמנה בתור רכב מרווח וגדול עם ביצועים ואופי ספורטיבי.(SPORT SALOON) מנוע 1608 סמ"ק עם גל זיזים עילי כפול. (מנוע זהה לפיאט 124 ספורט). הספק 90 כ"ס ,מהירות 162 קמ"ש.0-100 ב - 11.8 שניות. 4 הילוכים קדמיים. היתה גרסא אוטומטית למחצה. ב - 1968 הושקה במקביל גרסת 125 ספיישל עם 100 כ"ס , 5 הילוכים קדמיים .י הייצור נמשך עד 1972. |
פיאט ריטימו בצבע לבן שנת 81' נצפתה עומדת בנצרת עם קצת אבק עליה. יש חלודה במקומות המועדים.
|
צטט:
יש תמונה? יש לי הרגשה שזאת הריטמו מאזור השרון שאני ורפי לין הלכנו לראות והייתה חלודה בצורה כל כך קשה. |
אין תמונה, לא צילמתי. אם אתה רוצה לגשת לראות בעצמך אני יכול לכוון אותך לשם (פנה בפרטי או בפייסבוק).
|
פיאט 127 דור ראשון בצבע כחול נצפתה בטבעון. הרכב נראה במצב תצוגה ונראה מטופל ומושקע, כל הכבוד לבעלים!
|
אם כבר אז נצפתה אלפא במקווה ישראל בצבע לבן נראית טוב אבל הזכוכיות מרוסקות
|
תצפיות פיאט
שלום לכולם,
מקפיץ אחרי שנים. יש תצפיות חדשות? פיאטים מענינים? מישהו ראה לאחרונה פיאט 127? |
צטט:
|
צטט:
ה 127 ממש הפכה להיות ה פז'ו 404 החדשה.. הפיבוריט של הערבים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:03. |