![]() |
צביקה, האם זהו אותו הכביש שנסענו בו פעם שעברה?
אני לא כ"כ מתמצא בכבישי רמת הגולן, אבל זכור לי שהיו סיבובים של 180 מעלות. |
לא זהו כביש אחר...
פעם שעברה נסענו דרך צומת מחניים ימינה ומשם טיפסנו לכיוון מצפה גדות. הפעם אנחנו מטפסים בדרום הכנרת בעליה לכיוון דרום רמת הגולן. |
פרטים על נקודת מיפגש
החברים מהדרום והמרכז : ניפגשים בתחנת דלק דור אלון יקום (על כביש מספר 2 ) במיגרש מאחורי התחנה בשעה 8:00 בבוקר
חברים מאזור הצפון: ניפגשים במחלף אליקים בשעה 9:30 מעל המחלף בטמפיאדה לכיוון כללי קיבוץ דליה והאזור. |
אני אגיע ליקום לקראת 9:00.. אז אם אפשר לצאת משם בשעה הזו, תבורכו.
|
גם אני בעד 9:00, במידת האפשר.
כל עוד הטיול אינו ארוך מדי ושעת החזרה למרכז תהיה סבירה. |
היי
חברת המועדון היקרה (והסמבצי"ת...:)...) danceoflife
מחפשת טרמף להצטרף לטיול. אם יש מישהו מאזור בת-ים, ראשון,חולון שמגיע לטיול ויכול לאסוף אותה היא מאד תשמח. מי שיכול שיפנה אליה במסר. תודה מראש צביקה |
מי מגיע אם קופה?
שיהיה חברה....
|
מה קורה עם שעת היציאה, סגרנו על 9:00?
|
היי
אנו נמתין לכל אלה שלא הצליחו לקום עד סביבות 9:00
ככה גם לצפונים יהיה זמן עד סביבות 9:45 להגיע למחלף אליקים:) |
צביקה,
אני ממליץ לעדכן את ההודעה הראשית בצורה מסודרת שתכלול שעות מדוייקות ותאור כללי של מה שיהיה. אתה זוכר שבפעם הקודמת היו פאדיחות עם שעת היציאה מה שיצר אי נעימות. סיכמנו על יציאה מיקום ב-9:00. |
עדכנתי.
|
:) תודה.
|
היי
או.קיי..
אגב מישהו יכול להביא מישקפת?...:)... צטט:
|
אני מגיע בכל זאת ;-)
בשעה 9:00 יקום |
היי
אגב כמעט שכחתי לספר...
הכנתי הסברים קצרים על כמה מקומות בהם ניהיה ואקריא אותם כשניהיה במקומות הנ"ל.. לכן אני מתנצל מראש בפני אלה שירדמו מהסבריי ההסטורים ...:D:cool: |
צטט:
צביקה, תוכל לחלוק עמנו מה יהיו מסלולי הליכה הצפויים? |
הי
להלן מסלול הטיול הסופי והמדויק....
אז כאמור אנו יוצאים מתחנת דלק יקום הנמצאת על כביש מספר 2 (הידוע בשמו "כביש החוף"). ניסע על כביש החוף צפונה עד למחלף זכרון יעקב שם נפנה מזרחה. נחצה את צומת פורדיס ונמשיך עד מחלף אליקים שם נעלה למחלף (וניפגש את אלה שמגיעים מהצפון), ונפנה ימינה בדרך נעימה לנסיעה (כביש מספר 672) ונחתוך שמאלה לכביש העובר דרך עין השופט דרך יער מקסים עד צומת משמר העמק שבו נפנה ימינה (כביש מספר 66 ) עד צומת מגידו. בצומת מגידו נפנה שמאלה עד עפולה ובתחנת הדלק שבכניסה לעיר נעצור לעצירת תידלוק, וכ"ו. לאחר שנתרענן נמשיך צפונה עד כפר תבור..ושם נפנה ימינה(כביש 767) בכביש עם נוף עוצר נשימה הצופה לכנרת ונרד עד לכנרת. כשנגיע לסוף הכביש נפנה ימינה לכביש 90 (הידוע בשמו כביש סובב כנרת). נמשיך ישר אל כביש מספר 98 (הדובדבן שבקצפת לחורכי האספלט) כביש אחד התלולים בארץ , שעולה לרמת הגולן בפיתולים, עיקולים , נוף ובקיצור חוויה. (אגב הכביש גם מסוכן מאד לעקיפות.. אז לביטחונכם האישי ממולץ לוותר על עקיפות בכביש זה). משם נמשיך לתצפית נוף על רמת הגולן , ומשם נמשיך לטורבינות הרוח שם נחנה את רכבינו ונטפס ברגל (20 דקות הליכה נעימות ) אל עבר הטורבינות עצמם (מומלץ בחום לקחת מצלמות). הכביש המטפס אל הטורבינות לפי מיטב ידעתי בימים אלה לא מתאים לנסיעת רכבים פרטים ככה שאל תנסו אם רכבכם יקר לכם.בגבעה אקריא לכם הסבר (הכינו כריות...) נחזור למטה ברגל ונמשיך לתצפית על העיר הסורית "קוניטרא " (העיר הנטושה) שם אקריא עוד הסבר . משם נרד לצומת מחניים שם נאכל ארוחה במסעדה מזרחית הנמצאת שם (מקום מומלץ ובדוק באופן אישי ) ומשם נתפזר (מי בשירה ומי באופן פרטי) אז נתראה בשבת.... בברכת "זה הזמן לגולן" מקווה מאד שתהנו ושאף אחד לא יתאכזב . צביקה |
אני מאוד מקוה שאני אוכל להגיע.
|
היי
תזכורת אחרונה
לגבי מקום מיפגש הטיול בשבת (פנו אלי כמה בפרטי שלא ידעו איפה המיקום... אז הנה אני חוזר) כולם כולם מוזמנים מאד להגיע כמובן אנו ניפגש השבת הקרובה בתחנת דלק דור-אלון יקום (על כביש מספר 2 לכיוון צפון לפני מחלף פולג) במגרש העפר שמאחורי התחנה .התכנסות החל משעה 8:00 ועד שעה 9:00 החברים הצפונים ... ניפגשים במחלף אליקים ! מעל המחלף בטרמפיאדה לכיוון דליה והאזור התכנסות הצפונים החל משעה 9:30 ועד שעה 10:00 . כמו כן רשמו לכם מספר טלפון נייד שלי לכל מי שלא מוצא אותנו ביום המיפגש, 054-6700173 סופ"ש נעים ונתראה בשבת:) |
מחר הטיול חבר'ה.
בואו בהמונכם! שחרון:shock: |
הולך להיות טיול מעולה!
הרכב כבר מוכן, לאחר שטיפה+ ווקס+ 630 ש"ח במוסך היום... |
טיול
יופי של מסלול , תודה לצביקה על הארגון, לאנשים הנפלאים, היה מהנה מאוד.
תמונות אח"כ..;) |
כמו שניר כתב- היה טיול מעולה, מסלול מצויין ואנשים נהדרים.
תודה רבה לצביקה על הארגון, תמונות יועלו עוד מעט :) ד"א- מכל המכוניות הספורטיביות שהיו השוטר החליט לעצור לבדיקת רישיונות דווקא את האונו שלי? 8O |
היה טיול נדיר. אחד הטובים אם לא הטוב מכולם.
שילוב של רגלי עם הסברים /\.\, נסיעה ספורטיבית ונסיעת ראלי של ניר:) כל מי שלא בא הפסיד ובגדול שחרון |
היה פשוט נ-ה-ד-ר
תודה לצביקה על הארגון ולכל האנשים הנהדרים שהגיעו ותודה ענקית לרענן שסבל אותי כל הדרך עם ההסטריה שלי בנסיעה ואפילו הצליח לחייך למרות זאת :D תמונות (הרבה מהן) יועלו בהמשך :) |
היי
קודם כל אנישמח שכולם נהנו.
תודה על המחמאות..אבל יותר מזה...תודה רבה רבה לכם שבאתם והייתם, :) נהניתי מכל רגע ורגע... (אני שוקל ברגע זה להיות מדריך טיולים...[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח ) שבוע נעים לכולם ושוב תודה רבה על יום מדהים כבר מחכה לטיול הבא...:) צביקה |
צטט:
צטט:
|
צטט:
היה טיול מעולה. אני לא יכול לסכם את הטיול הזה טוב יותר. תודה רבה לצביקה ולכל המשתתפים. http://www.fiatclub.co.il/forum/show...5932#post25932 (עריכה: הלינק עודכן לשרשור התמונות הרשמי) תהנו מהתמונות. |
רענן המצגת ממש מעצבנת ממש
|
יש בצד ימין למעלה אפשרות למצבים נוספים, בחר בזה שנח לך.
|
פ..........סדר
|
איזה באסה שלא יכולתי להגיע. היו לי התחייבויות קודמות וכמה שרציתי לא יכלתי. עושה רושם שממש ממש נהנתם והיה מאוד יפה מקווה להגיע לטיולים הבאים ולראות תמונות. ד"א ניר, כמה זמן לא גזמת את הדשא מהצמיגים שלך? חחח איך קרה הדבר הזה?
|
היה ממש טוב,אני נהנתי במיוחד מהנהיגה הספורטיבית :D
|
צביקה, כל הכבוד על הארגון.
קראתי ושמעתי שפיספסתי את ההמשך, המסלול, הג'חנונים:).. יופי של תמונות, רואים שנהניתם. |
הטיול הראשון שלי
1 צירוף קובץ(ים)
היה כיף, מיוחד ושונה לטעום טעימה קטנה ממועדון פיאט ובעיקר להכיר חלק מהאנשים המקסימים מאחורי השמות כאן.
המסלול היה יפה מאוד עם כבישים מענינים ומאתגרים, אפילו ממבט ליד הנהג ;) גילי, חבל שפרשת מוקדם אני בטוחה שהיית נהנה (ושהיינו יוצאים עם תמונות טובות יותר מאלו שאני צילמתי :)). ובנימה קצת יותר אישית... ניר, מקסים שלי, עכשיו אני אוהבת אותך אפילו יותר... שירה. |
יום יבוא ואולי ניתן לך את הכבוד להכין את הג'חנון. :D
שמחתי מאוד שהצטרפת והאמת שבאופן כללי הטיול הזה היה בסימן שונה מהטיולים הקודמים. כאן היה קצת הוואי של מועדון חברים בצורה בולטת יותר. שמחתי לראות שהצטרפו בני\ות זוג וילדים, זה נתן אווירה קצת שונה מהרגיל.(אווירה של זקנים, משהו) ;) |
רענן, איש יקר שכמותך, תודה על הליווי בעת מצוקת הבנזין, וכמובן על הטרמפ במעלה הגבעה.. ;)
פעם הבאה איזה דריפט במורד הא.. :) |
תןדה לצביקה על האירגון הנהדר
ולכל מי שהגיע להתראות הטיול הבא doodoo 007 ד"ש מהקופה הכחולה לכולם!!;) |
צטט:
|
ניר ושירה, מזל טוב :)
ניר, המון זמן לא התראנו... מתי המפגש הבא? (אולי במיקום קצת יותר מרכזי [גוש דן]? ;)) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:32. |