![]() |
לא חושב שהספיקו לצלם במפגש, אבל הגיעו לפחות 7 רכבים
|
דווקא הבאתי מצלמה אבל תוך כדי המפגש שכחתי שרציתי לצלם.
היה יותר משבע רכבים אבל. |
מפגש רכבי אספנות בצפון
שלום אולי מישהו מעונין לבוא למפגשים שלנו בצפון אנחנו נפגשים כל יום שישי בשעה 17 בתחנת דלק פז מכביש יגור לכיון לב המפרץ . אנחנו יכולים לעשות שם מפגש גם של פיאט יהיה נחמד מאוד תנו תגובה
|
המפגש ביום שישי היה נהדר, היו הרבה צחוקים וסיפורים והיה ממש סבבה וכיף ואני מקווה שבמפגש הבא יבואו עוד אנשים.
בקשר להצעה של לירוי, מי מקיים את המפגש? נשמח אם תפרט יותר ואני אישית אין לי בעיה לקיים מפגש כזה. בברכה, ליאור. :) |
אני חבר מועדון החמש לי אישית יש 3 רכבי אספנות ועוד כמה מיוחדים ונורא נחמד להפגש כל שישי לפעמים יש גם טיולים בשבת . למפגש באים הרבה רכבי אספנות חלק מהאספנים הם בעלי ידע במכונאות ועוזרים לכל דורש גם ללא תשלום מקווה לאות רכבים מדגמי פיאט מכל השנים
|
Re: מפגש רכבי אספנות בצפון
צטט:
מועדון החמש, מועדון אלפא רומיאו, מועדון לנצ'יה? |
מפגשי חברי מועדון החמש
|
זה בהחלט יכול להיות שינוי מרענן-לראות את חברי מועדון פיאט מצפינים ומגיעים למפגש באזור חיפה...
יש חיים גם צפונה לקפה בונו.... :wink: ולירוי-האם יש לך גם פיאט אספנות? |
אתה מאזור הצפון ? כן יש לי פיאט 500 אדומה ופיאט 850 ופורד קורטינה ומרצדס 280
אם אתה מהאזור שלי יהיה נחמד להפגש |
מפגש בצפון
כבר עלה במוחי רעיון שמפגש כללי אולי יתבצע גם בחיפה בחשמלית הרכב ומיזוג אויר "מצת אור"
שבחיפה כי יש שם מקום, אפשרות לחניית המכוניות והתכנסות באולם התצוגה שבמקום המכיל גם מע' שמע ומולטימדיה ונשלב גם נושאים טכניים. דני זומרשטיין, בעלים ומנהל המקום, כבר הסכים לכך עקרונית, אז נמתין לביצוע בעתיד הקרוב. בברכה - רפי לין :) |
האולם הנ"ל קטן בשביל להכיל את כל חברי המועדון, לפי הכמות שהיתה במפגש האחרון.
|
מפגש במצת אור
מכסימום כל אחד ישב על ברכי חברו, אל תדאג נעשה זאת כארוע קוקטייל, בעמידה.
בברכה - רפי לין :) |
נשאלת השאלה, האם חברי המועדון יסכימו להגיע לחיפה עם הרכבים?
|
למה מה אנחנו שונים מהם שאנחנו יכולים לנסוע למרכז זה אותו מרחק אם אני לא טועה
|
נכון, אבל חברי המועדון התרגלו כבר למפגשים במרכז כגון נתניה ופעמיים ביקום, ולכן לא נראה לי שהם יסכימו להגיע, אולי מעטים, וחבל מאוד.
|
שיתרגלו שגם לצפונים יש פיאט . לגבי מקום כמו שכבר אמרי אפשר להפגש בתחנת הדלק פז ליד לב המפרץ יש שם הרבה מקום גם מקום לשבת
|
לאיזו תחנת דלק אתה מתכוון?
אתה מתכוון לכביש המהיר בין תל חנן ללב המפרץ? |
שבאים מכיוון יגור ללב המפרץ
|
יש שם במקרה סוכנות של פיג'ו- סיטרואן בסביבה?
|
צטט:
למה אתה מעוניין לקנות פזו או סיטרואן?! בברכה צביקה |
חס וחלילה, אני פשוט רוצה לדעת האם זה המקום שהוא מתכוון אליו, כי אם כן יש שם סוכנות של לובינסקי.
אני עם האונו יישאר עוד הרבה שנים. |
קצת לפני :lol:
|
אז אני יודע למה אתה מתכוון.
|
אני חושב שעדיף להיפגש "אצל דני" כמו שרפי הציע, אם כבר אנחנו באים לחיפה ;)
לשם הגיוון אני מוכן גם להגיע לחיפה, ואין לי בעיה לאסוף טרמפיסטים. |
ארילו, אפשר פשוט לומר "מצת אור"...
הייתי שם פעם כשהאזעקה שלי התקלקלה, תיקון האזעקה לא השתלם ולכן החלטתי להשאיר את האזעקה מנותקת עד עצם היום הזה. בכל אופן, אני ממליץ על העלאת סקר חדש לאתר בנושא. |
אני מאוד בעד כל הקטע של מפגשים.
אבל תבינו אותי, חיפה זה בסביבות השעה+ נסיעה בשבילי. זה מרחק מאוד גדול לעבור ביום שישי (אל תשכחו שיש גם דרך חזרה). ככה שאני לא חושב שאני אוכל להגיע למפגשים שייתקיימו באיזור חיפה. :( |
אז למה אני יכולתי לנסוע למפגשים 3 פעמים מרחק דומה עם רכב ישן פי 2 משלך ונשארתי בחיים?
|
הצפון יפה,אנשיו ידידותיים והרמת מפגש באזור חיפה תחזק את הקשר בין חבריו ואוהדיו הצפוניים של המועדון שמסתבר שאינם מועטים ולבין השאר.
אני מתחייב לדאוג לעוגה ושתיה קלה לרווחת המשקיעים המגיעים מדרום (וכמובן אדאג גם לחברים מבית..) |
אני אישית לא רואה שום סיבה לא לקיים מפגש כזה, ושאנשי הדרום לא יוכלו לתת קצת מעצמם באופן חד פעמי ולהגיע.
|
אז מתי קבענו? אפשר לארגן גם איזה טיול בשבת
|
איזה כיף היה לבוא מראשון למיקום המפגש ולגלות שאין שם אף אחד היום! ! :twisted: :!: :arrow:
|
לפחות נהנת בנסיעה? היה נוף יפה בדרך? :wink:
|
באיזה שעה היגעת כי אני איחרתי ובאתי ב 15 וכנראה כבר לא הית.
|
למה אתם לא מסכמים מראש מי בא ומי לא?
|
בואו נעביר את המפגש לסופרלנד- מי בעד?
|
אני בעד אבל זה לא הוגן לחברי המועדון הבאים מכיוון צפון , לפי דעתי איצטדיון רמת גן הוא מקום סביר בהחלט , מקווה להגיע למפגש הבא כי יום שישי הזה ושעבר לא הייתי
עידן |
אנחנו צריכים לגוון לדעתי
היינו ביקום, היינו באיקאה, היינו ברמת-גן, עכשיו כדאי לנסות בראשון. |
גם חיפה על המפה
|
צטט:
|
צטט:
רק שלפי דעתי, לעולם המפגשים לא יועברו לצפון הארץ, אלא ילכו רק וידרימו. אפשר לומר זאת בדרך אחרת: הייתי באיקיאה 7/2005 (110 ק"מ סה"כ), הייתי ביקום 11/2005 (130 ק"מ סה"כ), הייתי שוב ביקום 2/2006 (130 ק"מ סה"כ) ודי. מספיק. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:30. |