![]() |
לחברים הצפוניים שמעונינים להגיע למפגש עם השיירה:
התכנסות בשעה 13:10 כאמור. מכיוון שלא צפויים הרבה רכבים, מקום ההתכנסות הוא מיד אחרי צומת יוקנעם (לבאים מיגור/ צומת התשבי), אחרי תחנת האוטובוס מצד ימין (על השוליים). מדובר במקום רחב יחסית ולא צפויות בעיות. |
מגיע
|
אני וה HGT שלי נבוא
|
אחרי כמה חודשים שנאי באתר הזה....
מתי תעשו מפגש במרכז ולא בצפון?! אני מת לבוא תמיד עם האונו שלי וזה תמיד רחוק... |
המפגש לא בצפון
לא הבנת, המפגש אינו בצפון אלא בחניית איקאה בא.ת פולג נתניה ולשם בודאי תוכל להגיע.
בברכה - רפי לין :) |
צטט:
|
אהה אוקי זה נשמע יותר נחמד!:)
אממ ובשבילי צפון זה כל דבר מעבר לרעננה ודרום כל דבר מעבר לראשון.... :p |
שמעתי שהרי נתניה יפים בתקופה זו של השנה :)
|
כפי הנראה אגיע באיחור.
חייב להיות בעבודה בשעות הבוקר, אגיע להערכתי סביב 14:40. רענן. |
למיפגש
אני פעם ראשונה שרוצה להגיע למפגש מה יהייה שם
חוץ מתצוגות של אונואים ופונטואים יש עניינים מקצועיים מאנשי מקצוע למינהם? |
צטט:
לא תנסה , לא תדע. |
יש לכם מזל גדול מאוד שלא עשיתם את המפגש שבוע שעבר כי אז הייתי הורג מישהו כי הייתי באבט"ש. למזלי, אני אוכל להגיע ואני מבטיח להחביא את הסיריון במקום מרוחק מכולם.
נ.ב. האבט"ש זו הסיבה שבגללה נעדרתי כל כך הרבה זמן אז סליחה אםן אני מגיב קצת מאוחר להודעות. |
חדשות טובות:
חמישי שבוע הבא- יום מצויין לשטיפת המכוניות+ ווקס! (מעונן חלקית עד בהיר). לגבי יום שישי, יום המפגש- עדכון מחר. תחזיקו אצבעות.. עריכה: חמישי- שישי מזג אוויר בהיר לחלוטין אך קצת קר. בליל חמישי טמפ' מתחת לאפס ברוב האיזורים- לא משהו שצריך להיבהל בגללו, מקווה שהכפור לא יהרוס לי את הווקס. רק הטווח קצת רחוק, מקווה שזה לא ישתנה בעדכוני המודלים הבאים. |
99.9 אחוז מגיע,מצפה בכיליון עיניים להכיר את חברי המועדון והפורום =)
|
תיעוד
אני מתריע מראש - יש כאן כמובן אנשים שיצלמו את המכוניות, אבל לי יש כוונה קצת אחרת. אז אני מתנצל מראש אם זה יביך מישהו, אבל אני מבטיח שהתוצאה הסופית תהיה יפה מאוד בסרטון. [שיהיה תדמיתי כנראה]. ;)
|
אז בוא תאמר לנו מה הרעיון, שנראה עד כמה זה מביך? :rolleyes:
|
צטט:
הרעיון? שום כלום. תתנהגו בטבעיות, אני כבר אעשה עם זה משהו.יכול להיות שאני ארצה לצלם כל אחד ליד הרכב שלו, אז מעט אורך-רוח. ;) |
ליום המפגש דרושים כ-5 מתנדבים שיגיעו בשעה 12:45, לעזרה בארגון והכנת השטח במתחם האירוע.
|
מגיע
בשמחה.
|
אני אוכל להגיע.
|
קישור לידיעה של אילן בדבר ההשקה של הפיאט, והמפגש ביום שישי הקרוב.
http://www.iturbo.co.il/News.asp?id=79#79 nice work :) |
חברים צפוניים, עדכון בשעת היציאה:
בשעה 13:00 הגעה לצומת יוקנעם, בשעה 13:10 יציאת השיירה לכיוון איקאה. חברים המתכוונים לצאת בשיירה הנ"ל מתבקשים לאשר הגעתם לנק' המפגש, גיא (STIO), אחראי השיירה. |
עדכון:
כאמור, במפגש ניתן יהיה להרשם כ"חבר מן המניין" בעלות סמלית של 100 ש"ח. בתמורה יקבל כל חבר: - חולצה הנושאת את לוגו המועדון (חדש). - כובע הנושא את לוגו המועדון (חדש). - מדבקה לרכב. |
1 צירוף קובץ(ים)
שמישהו יסביר לי את זה:
(לקוח מתמונות המפגש הקודם) |
אה זה קל מאד... זה לוחית רישוי.. לרוב עשויה מפח קל , :D
צטט:
|
וואלה? קטעים
תודה על ההסבר, הרגשתי קצת מחוץ לעניינים, לכל הרכבים במפגש היו כאלה! :p |
מגיע כמובן... עם FIFI שלי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח:P
אלי |
צטט:
עריכה: לא צילמתי. |
שמעו חברוס כנראה אני יהיה באיזור ת"א ביום שבת ואם כן ויסתדר לי אז אני יבוא בכיף רק בעיה קטנה
אני כנראה יהיה עם הפולו קלאסיק של אמא כי הפיאט קורעת בדלק...והפולו מאוד חסכונית (1 ל 18) אז לא יפריע שאני יהיה בין הבודדים ללא המותג אם היה באיזור הצפון בכיף הייתי בא עם הבראבו... |
צטט:
|
מגיע עם הטיפו=)
יש מצב יבוא מוקדם לעזור להכין הכול |
כל ה"ילדים" מגיעים או רק אתה?
|
גם אני תהיתי בזה קלות..
|
לא בטוח בקשר לכולם אבל אני חושב שהם גם באים
האוטו הישתנה קצת מפעם שעברה =) |
חברי המועדון שכבר שילמו פעמים קודמות צריכים לשלם שוב? מה זאת אומרת חולצה וכובע חדשים? יש חולצות שונות מהקודמות?
|
כמה עולה להצתרף?~ 100 שקל?
וישר מקבלים כובע וחולצה ? צריך עזרה באירגון ? |
צטט:
|
צטט:
צטט:
|
תודה על ההבהרה.
|
מגיע עם בן דוד של פיאט.
כזה דבר עוד לא ראויתם. |