![]() |
אני שמוליק ואני מייסד מועדון מאזדה ישראל, ואני מאוד אוהב להכנס לכאן כי אני דיי מחבב את האנשים כאן.
נוהג על F כסופה ידנית. שמוליק |
עוד פיאט לקבוצה...
1 צירוף קובץ(ים)
יניב(כושי) בן 29 מהמרכז .
ברשותי (כבר 3 שנים)הפונטו GT 96 הצהובה שצולמה במפגש איקאה לפני חצי שנה + רכב סטנדרט ללא שיפרי מנוע(חוץ מפילטר אוויר פתוח ופורק לחץ) נקנה אם 94K והיום מד הקילומטרים עומד על 150K. |
ברוך הבא.
ד"א, של מי הפיאט קופה הלבנה שמאחורה בתמונה הזו של הפונטו GT? או שזו בכלל אלפא GTV (לפי הג'אנטים)? |
זו אלפא.
שחרון |
שלום לכולם שמי אייל אוריאל ואני גר בגן -נר שזה ליד עפולה ולי יש שני פונטו דור ראשון. אחד שנת 95 קבריולט והשנייה שנת 97 דגם 75S שניהם מנוע 1250 ואני משוגע על פונטו
|
על מה אני נוהג
אני מקווה שנפגש כולנו עם כל מכוניות הפיאט השונות שלנו במפגש ב 22.2.08.
בברכה - רפי לין :) |
צטט:
התמונה הזו צולמה על ידי והיא באיכות נמוכה ביותר. אם תרצה את התמונה בגודל/ איכות מקסימלית כולל עוד כמה תמונות של הרכב הנ"ל, כתוב כתובת אימייל כאן או בפרטי. :) |
שרון, מראשון לציון.
נוהג על פונטו HGT 02 עם סאן רופ מקורי. אני יד 01 (יד 2) עומדת כרגע על 79K ק"מ, קניתי אותה עם 76. שמורה רצח:) http://img227.imageshack.us/img227/1823/sgkh4.jpg http://img352.imageshack.us/img352/1849/86828567ie9.jpg http://img261.imageshack.us/img261/8691/81640807ql6.jpg http://img255.imageshack.us/img255/9010/81113705pz1.jpg |
עוד מישהו קל"ב :)
כבר אפשר להקים כנופיה לכל החבר'ה מאיזור ראשון ! |
יפה מאוד תשמור עליה.
ותבוא למפגש. שחרון |
שלום קוראים לי טל
אני חדש פה אז ככה נוהג על בראבו 1.4 98 נוהג על בראבו 1.6 96 ועוד פונטו 1250 שנת 02 כל הרכבים יד שנייה כמו שרואים אהבה אצלנו במשפחה זה פיאט טל. |
ברוך הבא :)
נשמח לראות אותך גם במפגש. |
שלום והנה הפיאט שלי:)
2 צירוף קובץ(ים)
הנה תמונות הפיאט שלי... שנת 93' נפח 1100 60 כ''ס 160000 ק''מ יד ראשונה!
|
2 צירוף קובץ(ים)
סימון מק.גת.
מנהל זוגיות נהדרת עם פונטו 01' ירקרקה ושמורה. גם החברה ירקרקה, אבל נטו מקנאה על הזמן שאני משקיע בדנדוש הרכב... צר לי על איכות התמונות, הם דם די ישנות אבל בכל זאת... |
שלום לכולם.
שמי יוסי סטודנט למשפטים שנה ב לומד במרכז.תאמינו או לא, קראתי קצת על הרכב ונדלקתי. קניתי לפני שבועיים פונטו ספייס 2001 אוטומט 120 אלף קילומטר מבחורה יד ראשונה נראית כחדשה.
|
נעים מאוד
קוראים לי טל, בן 26 מרמלה
בשנתיים וחצי האחרונות מנהל סיפור אהבה עם פונטו SX75 שנת 96 ונהנה מכל רגע. אחלה אוטו!! שומר עליו ככל יכולתי יש לי אפילו את הספר של היינס על האוטו הזה בבית וקראתי את כולו באנגלית (לא משנה שחלק לא הבנתי-) אבל אני בהחלט יודע על האוטו המון. משאיר את האוטו לטיפולים בידיו האמונות של המוסכניק שלי שמטפל באוטו הזה גם לפני כן (כשעוד היה שייך לאחי ממנו רכשתי את האוטו- [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] הוא עכשיו הבעלים הגאה של פונטו יונג 2004אני והוא אוהבים פיאט ), המוסכניק שלי היה בעלים של אוטו זהה לשלי ומכיר כל חלק באוטו שלי ומטפל בו מצויין כשצריך. אני חוסך עכשיו להשתדרג לפונטו ספייס 02 או אם כי כרגע אני נהנה עם שלי. (רק המחסור בהגה כוח קצת מציק). |
היי , אני אבי בן 23 מאשדוד .
יום חמישי רכשתי את הרכב הראשון שלי פיאט פונטו ELX 2001 ידנית , אחלה רכב :D . שמח להיצטרף למועדון וזה עולם יחסית חדש בשבילי אז מקווה באמת ללמוד דברים חדשים . |
צטט:
תהנה ממנו. |
שלום לכל הפיאטים
אני אדם, בן 27 וחדש במועדון.
היתה לי פיאט אונו למשך שנתיים, פונטו 2001 ELX כחמש שנים, וכרגע: פונטו HGT 2001 (עם 70,000 קילומטרים) שקניתי לפני שלושה חודשים. מת עליה! אני שמח להצטרך למועדון ולראות שיש עוד אנשים עם האוטו המדהים הזה (וגם עם פיאטים אחרים), שיודעים להעריך מכונית עם רגש.. אגב - התאכזבתי קשות שהטיול היום בוטל:eek: |
ברוכים הבאים - אני מקווה לפגוש אתכם בארועים הבאים :)
גם לצערי הטיול בוטל (או נדחה שוב ליתר דיוק). נקווה שבקרוב נוכל להוציא אותו לפועל. |
נשמח לראותך במפגשים הקרובים.
צבע מדהים ל-HGT, הכי יפה לדעתי (ביחד עם צהוב :rolleyes:). |
צטט:
עידן בן 25 מת"א , HGT לבנה. , רכשתי את הרכב לפני כ 3 שבועות . |
3 צירוף קובץ(ים)
צטט:
|
אוריאל 28
עברתי לת"א החודש והתחדשתי ב פונטו ספייס 2003 (ידנית) SX שנקנתה רק תודות למועדון ;) מחליפה את הפיאסטה 96 הנאמנה שלי - טוב תמיד היה לי חולשה לאיטלקיות... מקווה לראות את כולם בטיול ...:confused: |
אני אלירן בן 22 מקרית גת חדש כאן.
היתחדשתי ביום רביעי האחרון בפונטו S75 XTZ כחול מטאלי 98 עם 90K מיד שניה שמורה ומטופלת אך ורק במורשה... (הודות לשני חבריי הטובים סימון ואפללו חברי הפורום) עד אז היתניידתי באונו 92 S60 (עדיין בבעלותי) |
אני אסף בן 19 מאשדוד פיאט אונו 94 הזרקה לבנה וחמודה עם מנוע 1.4 והיה בה מנוע 1.5 של רגאטה אבל חוזרים למקורות זריזה וחמודה אבל לא אוחזת כביש .
|
אני מציג את עצמי
שלום לכולם
(יש לי דה-ז'ה-וו) אני אסף מחולון, בן 26 , סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה מאז סיום הצבא מתנייע ברחבי הארץ על פיאט פונטו דור ראשון שנת 96. חבר בפורום מאז יומו הראשון (מה קרה שהקימו הכל מחדש). מקווה שנגיע מחדש לאותו מאגר מידע. |
ברוך השב.
כמו שאתה שם לב החלפנו את המערכת של האתר לאחת חדשה (ויותר יציבה). בגלל זה היית צריך להירשם מחדש. המידע שנצבר עדיין נגיש. |
אנדריי, בן 20 מראשל"צ. התחדשתי היום בפונטו ספייס 2005 דינאמיק רציף.
תודה מיוחדת לפורום הזה שהנחה אותי לא מעט בתהליך מימוש הרעיון/החלום הזה! :) http://i38.tinypic.com/2u7ls8z.jpg (צילום מקומה 8, לא היה לי כוח לרדת למטה שוב :p) |
תתחדש, הרכב נראה מצויין!
כמה ק"מ אם אפשר לשאול? |
38K.
|
צטט:
|
2 צירוף קובץ(ים)
אני זוכר שכבר היה אשכול דומה לזה . . .
טוב אז באיחור לא קטן , קוראים לי נאור בן 18 וכמה ימים , גר בחולון . נוהג על Punto HGT 01 , אצלי כבר 7 חודשים . האוטו עם אגזוז פרי פלו של סברינג , ופילטר פתוח . והיום יש לי שנה רישיון =) נאור . |
שלום לכולם קוראים לי זאב
ואני נוהג בפונטו HGT 2001 אני מנצרת עלית (כן יש עיר כזאת) הרכב שלי הוא אורגינלי לחלוטין (לא משופר) למעט פילטר פתוח של סימוטה (אחלה צליל) ואני כנראה הולך לשגע אותכם עם שאלות כי אני לא ממש מכיר את הרכב |
אני אלי , בן 32
נוהג על לנצ'יה דדרה 97 , 1600 מקורית לחלוטין ושמורה בטירוף עם 86K בלבד . גר בהר אדר ( הרי ירושלים ) אוהב מכונאות , טיולים , שייט ודייג ________________________________ בעברי : ניבה 4*4 , לנצ'יה דדרה , פיאט טמפרה |
שמי רון (דיי קל לזהות משם המשתמש)
בן 23 בקרוב. בצבא במשך 3 שנים ליוותה אותי פיאט אונו 94 מנוע 1.1 הזרקה עכשיו אחרי הצבא השתדרגתי לפיאט פונטו ספייס 2001 דגם ELX עם גיר רציף. סטודנט בקרוב (מה שתרם להחלטה לשדרג את האוטו עכשיו...) ו...זהו :D |
שלום אני אביב מרקוזון מראש העין אני בקרוב בן 19 וכרגע בצבא
נוהג על פיאט בראבו 1.6 16V אדומה הרכב שלי משופר חיצונית עם חצאיות וספוילר האוטו עם פילטר פתוח ואגזוז לחץ כפול |
שמי ניר בן 18 וקצת מתגייס עוד חודש וחצי
מקווה בקרוב לנהוג על גרנדה דנדשה [ידנית כמובן] מקווה להשתלב ולהגיע איתה למפגשים... |
שמי ישראל בן 23 מעכו ...יש לי פונטו 1700 טורבו דיזל
http://www.uploadfileyou.com/files/q...yx5l9d79ii.jpg |
מחכים לכם :)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:50. |