![]() |
תוכלו לציין כתובת מדוייקת או לחילופין להעלות מפה לאתר (או נ.צ. מ-google earth), בבקשה?
|
העלתי להודעה הראשונה בשרשור.
|
חברה , כל הפרטים יפורסמו בהמשך, כשבוע לפני הארוע.
שמוליק |
צטט:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185529 גם בטיול האחרון על מחלף אליקים הרכב עשה לי בעיות הנעה, בטח היו כאלה שראו, במזל הצלחתי להניע בסוף. כמובן שאני נוסע למוסך התקלה נעלמת כלא היתה (חוק מרפי) ואז הוא רוצה להחליף לי סתם חלקים. חוץ מזה שבקרוב יהיה לי GPS ואז הבעיה השניה של חוסר התמצאות תיפתר גם. אז בינתיים הרכב עומד לו ליד הבית ולא זז מחוץ לעיר, ואני בינתיים נוסע באוטובוסים, כך עדיף נראה לי :-( |
צטט:
|
נסיעה
גיא תנסה איכשהו למצוא דרך להגיע. גם האירועים הבאים אח"כ יהיו בדרום הארץ. כולל נסיעה משותפת דרומה [בשלבי תכנון כרגע]. ז"א, יהיו בערך 3-4 אירועים בדרום. תשתדל למצוא דרך להגיע לפחות לאחד מהם. סתם חבל שתפסיד אירועים כאלו.
בקיצור, תחשוב על משהו. ;-) |
גיא, במקרה הכי גרוע - אתה מוזמן לתפוס רכבת להרצליה ולנסוע איתי. :)
ואגב, חבל שלא אמרת כלום בטיול אולי היינו מוצאים מה הבעיה. |
צטט:
בכל מקרה כשהרכב לא מניע אם אני מניע בדחיפה הוא כן מניע, מה זה אומר? |
צטט:
|
אבל הסטרטר מסתובב כרגיל, פשוט אין הצתה.
בכל אופן הדיון בנושא עבר לכאן [לחצו כאן], מכיוון שזה לא מטרת השרשור, תודה :). |
לפי דעתי אנחנו צריכים לערוך מפגש רציני לכמה ימים לדוגמא לרדת לאילת או לנסוע לצפון
מה אומרים? גם נכיר אחד תשני מצויןן גם ניתגבש וגם נרחיב אופקים ואשמח לקבל עוד אינפורמציה על מפגש מזדה מתי?איפה במדוייק?ואיך מגיעים?ויש מחיר ישתתפות? |
כמו שנרשם, פרטים נוספים יפורסמו בהמשך.
|
נקודת איסוף
לחברים מהמרכז - נקודת המפגש היא בתחנת הדלק "סיירים". האירוע עצמו יהיה
בשעות הבוקר [ברגע ששמוליק יעדכן אותנו נדע] ובמקביל נפרסם את שעת ההתאספות בתחנה. |
צטט:
|
צטט:
אתה אחראי שיהיה מקום בסיירים להתארגן . אז תבוא לשם ב 6:00AM :) |
מסלולים זה באשדוד?
|
מסלולים ה"חדש" זה בראש העין, מסלולים הישן זה באשדוד.
אנחנו נוסעים למגרש הישן. אגב, קרא את ההודעה הראשונה בשרשור. יש בה את כל המידע המעודכן. |
יש כבר שעה מדוייקת?
|
המפגש מתוכנן לשעות הבוקר,
שעה מדוייקת תהיה בתחילת שבוע הבא, עם חזרתו של שמוליק (מנהל מועדון מאזדה) ממילואים. |
חברה אני כנראה יבוא לא מאה אחוז כי זה טיפה רחוק לי (אני גר ליד קרית שמונה :confused: )
אז אם יסתדר לי אני ישמח לבוא למפגש הראשון שלי אם לא מבטיח לבוא במפגש הבא כי במפגש הקודם שהייתם בצפון הייתי בשלילה ): אז אם אני יגיע מה טוב אם לא פעם הבאה דניאל (: |
אולי תצליח להתחבר עם גיא ככה גם תוכלו לחלוק בהוצאות הדלק וגם לא ישעמם לכם כל הדרך :)
|
פורסם באתר מועדון מאזדה ומצאתי לנכון לפרסם גם פה*:
מפגש מועדון פיאט ישראל + מועדון מאזדה ישראל תאריך 29/12/07 מקום - מגרש מסלולים לשעבר - אשדוד שלום לחברי הפורום ולמנהליו, להלן פרטי הארוע המתקרב : הארוע יתקיים במגרש מסלולים לשעבר הממוקם באזור תעשייה אשדוד בתאריך 29/12/07. שעת הארוע 10:00 בבוקר, כאשר 10:00 כבר כולם נמצאים במקום. כדי שהארוע יעבור בהנאה וללא תקלות מיותרות כולנו נדרשים ליישם מס. כללים חשובים. מס. נהלים וכללי בטיחות בארוע : 1)אל מקום הארוע יגיעו חברי המועדון בשיירות אשר יקבעו מראש או בצורה עצמאית. 2)נקודות איסוף יקבעו כיום-יומיים לפני הארוע עצמו. 3)בכל נקודת איסוף יהיה אחראי שיירה שתפקידו יהיה לדווח למארגני הארוע על מס. כלי הרכב שהגיעו ועל תחילת תזוזה לכיוון מקום הארוע. 4)אחראיי שיירות יקבעו על ידי מארגני האירוע מראש. 5)כל שיירה תמתין כ-10 דקות נוספות למאחרים ולא יותר. 6)נסיעה בשיירה תתבצע בצורה חוקית ללא השתוללויות או לקיחת סיכונים מיותרים. 8)בעת ההגעה לארוע, חברי המועדון יחנו את רכבם מחוץ למגרש ויחכו להוראות נוספות. 9)מארגני הארוע יארגנו את המסלול ומיד לאחר מכן יעבירו כללי בטיחות לנוהגים כללי בטיחות : 1)מכיוון שהמסלול יכול להיות רטוב מגשמים, אנא השתדלו לנהוג במשנה זהירות. אם אינכם בטוחים שאתם מסוגלים, אל תעלו למסלול. אנו לא רוצים תקלות מיותרות. 2)עליה למסלול תתבצע בטור של רכבים. רק רכב אחד יורשה לעלות בכל פעם. 3)רכב שסיים את המסלול יעבור מיד למקום האחרון בטור אלא אם כן נהג הרכב לא יהיה מעוניין להמשיך לנהוג יותר ואז הוא יחנה את רכבו בחנייה הכללית. אנא בידקו נוזלים חיוניים ברכב, תקינות צמיגים ולחץ אוויר תקין והכי חשוב, בואו עם מצב רוח טוב (למרות שיהיה קר ואולי רטוב) הודעה לגבי נקודות איסוף רכבים כיום יומיים לפני הארוע. אנא השארו מעודכנים. שמוליק לשרשור במועדון מאזדה: http://www.mc-il.net/forum/showthread.php?t=3693 * מוגש כשירות לחברי המועדון בלבד, אני מניח שיש כאלה שראו את זה שם ואני לא מתכוון בהודעה זו לעקוף את המנהלים או משהו בסגנון. במידה והודעה זו חורגת מהחוקים- נא למחוק, תודה. |
צטט:
כאמור, שעה ומיקום להתארגנות השיירות יצאו כיומיים לפני המפגש. התכנסות "במסלולים" בשעה 10:00. מקום המפגש לבאים מהמרכז נשאר תחנת הדלק "סיריים", כפי שניר פרסם, לבאים מהצפון והדרום - יקבעו נקודות מפגש. מקום המפגש יהיה עבור שני המועדונים וממנו נצא בשיירה אחת (מסודרת כמובן...). להתראות. |
גדעון, אני ואתה נעשה "שיירונת" מנס ציונה? :grin:
|
לצערי הרב, איני אגיע עם האיביזה (היא במוסך - מסיבות כאלה ואחרות שלא אפרט כאן כרגע. אל תדאגו, לא תאונה - חס וחלילה).
גדעון, במידה ואין התנגדות - אצטרף אליך. :sad::x |
מפגש מועדון מאזדה ומועדון פיאט - הודעה אחרונה
להזכירכם, בשבת ה-29 לדצמבר חברי שני המועדונים יפגשו במגרש מסלולים הנטוש. זמן ההגעה למקום הוא 10:00 בבוקר.
נקודת מפגש צפונית - מסעדת מקסים בחיפה. שעה 08:00 במקום יהיה שמוליק, מנהל מועדון מאזדה. נקודת מפגש דרומית - צומת פלוגות. שעה 08:50, מאספים אלכס וקוסטה, מועדון מאזדה. נקודת מפגש מרכז - תחנת דלק פז הסיירים. שעה 09:00, במקום יהיו אביעד, ניר ואני. רצוי להביא איתכם בקבוק מים, מצלמות (סטילס ווידיאו) והכי חשוב עם המון חשק ורצון להפוך את הארוע למהנה. להתראות. |
חברה, שיהיה לכולנו מפגש מהנה !
נתראה שם. שמוליק |
תהנו במפגש ותצלמו! :)
|
גיא, למה שלא תגיע?
אתה מוזמן לתפוס טרמפ עם אחד החברים, או לקחת רכבת למרכז ולתפוס טרמפ. חבל שלא תבוא :) |
מכיוון שזה רחוק יחסית והרכב לא ממש תקין.
למעשה אני מחר נוסע ל"סבב מוסכים" כדי לנסות לפתור כמה בעיות, הכי חשוב שימצאו מאיפה הבעיות הנעה. רכבת מיוקנעם אין, אני צריך לנסוע לחיפה בשביל זה (יש רכבות בשבת?) בכל מקרה ביום ראשון יש לי נסיעה ארוכה עם הרכב ואני גם לא רוצה להעמיס עליו. אני בטוח שאני אפסיד, זה הולך להיות מפגש מאוד מוצלח ומהנה, אבל אני אשתדל להגיע למפגשים הבאים. תהנו! :) |
עדכון קל
עדכון קל לחברים מהדרום : כביש 41 עובר שיפוץ בצומת אשדוד לכן אנחנו מצומת פלוגות יוצאים לכיוון אשקלון ומשם דרך צומת סילבר לאשדוד . (אין אפשרות לנסוע דרך צומת כנות/גדרה) שעת יציאה מצומת פלוגות 8:50 ולמאחרים שביניינו 9:00 גג , נבצע עצירה בתחנת דלק פז שממוקמת 100 מטר אחרי הכניסה הצפונית לאשקלון (לכיוון אשדוד) בסביבות השעה 9:20 ומשם נצא ב 9:30 לאשדוד - תחנה סופית מסלולים הישן . |
לצערי לא אוכל להגיע
לצערי לא אוכל להצטרף למפגש עם מועדון מזדה בשל עבודה!
כל המגיעים, תהנו ותעשו חיים! יום מקסים ונסיעה בטוחה :wink: |
הכביש המדובר (צומת בני דרום מחלף אשדוד כלומר אין מעבר מבני דרום לאשדוד ומאשדוד לבני דרום)סגור הרמטית עד ינואר 2009 אם כל החוצפה והחלם שבדבר
צטט:
|
מאחר מעט, אבל מה לא עושים בשביל ג'חנון 8-)
|
צטט:
בסה"כ לרוב החברים זו הייתה הפעם הראשונה צטט:
|
איזה באסה!!! הפסדתי את האירוע כי היו לי בעיות בהשכמה. אני מקווה שנהנתם ותעלו עוד תמונות וחוויות מהאירוע. מקווה שבקרוב יהיה עוד אירוע והפעם אני אעשה הכל בשביל להגיע.
|
לא נורא ליאור,
ניר ורענן כבר עובדים על הטיול הבא.. |
שמח שנהנתם!
אגב, כמה אנשים הגיעו מאצלנו? |
אני כבר מחכה לזה.
|
בסך הכול היה נחמד מאוד. הרבה אנשים, קטעים לא נורמלים , ותודה לשמוליק על האירוח ולכל החברים שבאו והשתתפו.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:28. |