![]() |
צטט:
ידידי אתה מוזמן להגיע עם הרכב אני מבטיח לנסוע אחריך כל הדרך לוודא שתגיע ולעזור בכל מה שצריך! אם ה 127 שלי הגיע לגולן , לירושלים, לכרמל , ולכרמיאל אז כל רכב אחר שמטופל כמו שצריך יכול להגיע !! תגיע עם הרכב שלך אני מתחייב לנסוע צמוד אליך כל הדרך! אין לך שום סיבה לדאוג. לא צריך להגזים או לפחד לנסוע!!! עוד משהו אני חושב לרכוש דגלי פיאט במחיר די מצחיק שיודפסו במיוחד . אם תיהיה דרישה עד הטיול אדאג לדגלים כאלו (כמובן שכל אחד יצטרך לשלם את מחיר העלות (משהו כמו 2-8 שקל לדגל) ) ואזמין לפי כמות. |
אמממ
אתה יודע מה , יש מצב שאני אגיע, בכל אופן אם לא ספיישל עם הרכב שלי אולי אני אצטרף למישהו. פיאט קופה שנתקעת זה לא פיאט פונטו שנתקעת :-S זה רכב מאוד סנוב, כשיש תקלה אז יש תקלה :D טוב נו ביטוח גרירה יש |
צטט:
אין צורך להתלהם, מעל 90% מכלל הרשומים כאן לא רואים אפילו את השרשור הזה. (כובע המנהל), לגבי מה זה אומר על המועדון, שלא הגבנו, לא יודע לגבי האחרים, אבל אני עדיין בסימן שאלה בנוגע לתאריך, ולכן עוד לא התחייבתי. אם ממש חשוב לך לדעת למה, אז ככל הנראה מתארגן אירוע נוסף לבעלי עקרבים. למה זה מקבל קדימות, אם בכלל? כי זה יצא לדרך לפני. |
אני ביקשתי חופש בתאריך הזה. רק ביום שישי אני ידע אם ישרו לי את זה.
המידה וכן. מגיע ובגדול. מה אני מביא? יום שישי שאני ידע בוודאות שאני מגיע אני גם ירשום מה אני מביא. מקווה מאוד לראות כמה שיותר אנשים. סוף סוף המועדון מתעורר |
קדימה אנשים להיתעורר לא לישון יאללה מיפגש בצפון קדימה מי עוד מגיע ומביא מה?
|
אפשר בבקשה להראות לי נקודה בגווגל ?
אני יסע עם GPS |
מה קורה :confused:? יש עוד אנשים שמיצתרפים אלינו ?
מי שאישר הגעתו ועידן לא יודע מה להביא הינה כמא אפשרויות פיתות חומוס סלט ירקות מצלמה עוד בשר(המבורגרים,פרגיות,לבבות,כבד וכל דבר כשר שעולה בראש *כשר בכדי למנוע אי נאימויות) ציפס+שמן טיגון (אם מישהוא מביא אז צריך או גזיה או מנגל נוסף בכדי להניח את המחבת על האש) חמוצים למינהם (מלפפונים זיתים) |
אני מביא חומוס 1 קילו,כנפיים 3 קילו.+2 חבילות פיתות.
|
קדימה להיתעורר
מי עוד בא ומביא מה???? צביקה תעדכן את הרשימה בעמוד הראשון |
אני מיתכוון להמשיך ו"להתריד" את חברי הפורום פה ע"י הקפצת המודעה הזו כי מיפגשי מועדון זה דבר מאוד חשוב בעיקר אם אנחנו רוצים להיחשב מועדון רכב שמכבד את עצמו
אז אם משהוא שינה את דעתו ומיתכוון להיצתרף שירשום בשירשור הזה שהוא מגיע ומביא איתו איזה משהו שפעם הלך על 4 או על 2 שאפשר להניח על הגריל או כל דבר אחר שעולה על רוחו שיעשה את המיפגש יותר מהנה :) |
גם מגיע מה עוד צריך להביא????
|
וואי איזה באסה שאני לא יכול לבוא, יש לי יום עבודה ארוך :mad:
יהיה בסדר מקווה שתעשו חיים ותעשו תמונות |
צטט:
|
מצטער חברים, אך אני לא אוכל להגיע.
זה נופל לי על אירוע (חמישי בלילה) של חבר קרוב |
עוד שבוע בדיוק זה קורה מפגש של המועדון בצפון מי עוד מגיע?
|
צריך לעדכן את העמוד הראשון כדי לדעת מה כול אחד מביא,שלא נתקע פתאום בלי משהו.
|
צריך באמת שצביקה יעדכן את העמוד הראשון אבל בנתים זה מה שניראה לי שחסר
פיתות ירקות סלטים אחרים חוץ מחומס שכבר מביאים עוד בשר כי לא ניראה לי שזה יספיק מה שביאים |
אמממ..
מה לא הבנתי אני ה HGT היחידה שמגיעה מהמרכז?! :confused:
טוב נווו אני יהיה נציג של המרכז.. ;) |
תורידו אותי מהרשימה, אני לא אוכל להגיע..
|
מחר אעדכן
|
צביקה אתה מגיע על 127?
|
אני מקווה שאצליח להגיע.
נראה לי שמשאבת הגה כוח אצלי פרצה, שמן מתחיל לנזול חזק וההגה מאוד מאוד קשה. אני מקווה שבמוסך יסדרו לי את זה מהרו לא ימשכו אותי, אני אעדכן פה. |
אני אביא פיתות, רק תגידו כמה לערך
אביא כמה חבילות קבבים/נקניקיות/המבורגרים - העדפה של אנשים מנגל נוסף? מקווה שלא יתפתח אצלי איזה משהו פתאום. |
2-3 חבילות פיתות והמבורגרים מנגל נוסף לא חיב
|
אמממ..
אני חייב פה לכתוב את דעתי.. :mad:
לצערי, השרשור הזה נראה מת.. אין עידכון מי מגיע מי לא מגיע? כנ'ל מי מביא מה:confused: אנשים פה לא רציניים.. אם להרים מפגש.. אז 90% מהפורום (פעילים) אמורים להגיע.. וזה בצפון!! אני מצפה שכול הצפונים יגיעו.. זה מפגש מיועד בשבילכם יותר!! (טענתם שאין מפגש בצפון).. אם אני לוקח חופש מהעבודה שלי (אני אחראי משמרת, תאמינו שלא נותנים לי חופשה ככה סתם).. אז ככה שכול האנשים יכולים להגיע, היה להם חודש + להיתארגן ליום הזה!!! לא יודע אם שמתם לב.. אבל אנשים מאשרים הגעה, ואז מבטלים!! לרוב זה בגלל ששום דבר לא מתתעדכן.. ולא מראים רציניות.. גם אותם כול הזמן אותם האנשים מגיבים כאן.. בודדים שכן מראים נכונות להגיע!! וחבל שכך.. אני כמעט בטוח שיגיעו 5-6 מכוניות.. וזה כול המפגש!! אם זה באמת יהיה ככה אין לי טעם לשרוף זמן , דלק, להגיע לשעה אחת ואני ייאלץ לוותר גם.. מצטער שאני רושם את זה בהתבטאות כזאת חריפה.. כי פשוט נמאס!!! אתם צריכים לראות מועדונים אחרים!!:evil: אנשים קופצים להגיע לכול מפגש.. יותר מי זה מפגש של VAG (לצורך דוגמא).. מגיעים גם אנשים שאין להם מהקונצרן.. כי כול אחד רוצה לקחת חלק במפגש.. פה המצב שונה לצערי.. אנשים מהמועדון הולכים למפגשים של מועדונים אחרי... זאת דעתי... משאני חושב, ורואה ב-3 חודשים האחרונים שאני במועדון |
חברים צריך לעשות עידכון מי מגיע ומי לא בגלל ביטולים כמו כן מי מביא מה,אנחנו כבר כמעט ביום שלישי.
כמו כולם מגיעים בין 9-10? |
צטט:
|
לצערי למפגש בצפון אני לא יכול להגיע מסיבות כאלה ואחרות אך אני בתור חבר חדש כבר מרגיש את שדיבר מעליי צביקה.
אם יהיה צורך לתת מעצמי למועדון אתן במידת האפשר ואני אכן מקווה לראות פה יותר מפגשים ופעילות. |
חברים צריך מישהו שיביא כנפיים, סטייק, קופסאות שימורים (רצוי כמה) של מלפפון חמוץ במלח .
צריך מישהו שיכין סלט בית , צריך מישהו שיביא חומוס וטחינה , (והכי חשוב המון שקיות זבל! במועדון פיאט משאירים ארץ ישראל נקיה!!!!) |
אם כך אני מביא,3 קילו כנפיים,2 חיבלות פיתה,חומוס קילו ו 2 קופסאות שימורים של מלפפונים בחומץ.
|
צטט:
הרי לא נאה לו שקבענו את ההשקה באותו יום שמועדון ה5, שבו הוא חבר גם כן, מקיים אירוע גם הוא. אגב, רענן את זכרוני בבקשה, מי חבר המועדון שהשיק פיאט במפגש של מועדון אלפא? (בלי ציניות הפעם, באמת שלא זכור לי) |
צטט:
|
חברים מי מביא פרגיות? עגבניות שלמות (לצליה על הגריל) בצל(אפילו כמה) שלם לצליה על הגריל, (ואם מישהו יביא מחבת, שמן, וציפס יבורך גם.. :)
|
צטט:
א. כאן זה לא חו"ל. כאן לא היה חו"ל וגם לא יהיה חו"ל. לטוב ולרע. תלמד להסתדר עם זה. ב. אני מגיע לא מעט למפגשים של מועדון אלפא, לא זכור לי שהיו השקות של פיאט 500 בזמן האחרון. של אבארט 500 אולי. ובכל מקרה, לא היית אתה זה שטען מספר פעמים שאין שום קשר בין ה500 הנוכחית ל500 המקורית? שהיא סתם מכונית שרוכבת על השם של המקור? תמוה שעכשיו תציג את זה כבעיה ותרצה שאנשים ישיקו רכבים כאלה בנוכחותך. הקשר, אגב, בין פיאט לאלפא, הוא שהמיטו מבוססת על הפונטו, והג'ולייטה מבוססת על הבראבו. הקשר גם בא לידי ביטוי במנועים שמשותפים לכל הקונצרן. אפילו בלאנצ'יה תראה מה זה. מעניין מה יקרה אם יגיע אדם עם אפסילון לאחד המפגשים, האם תגרש אותו? זה בדיוק כמו לשאול מה הקשר בין יונדאי לקיה, או בין סקודה לפולקסוואגן. |
אתה צודק...
אז למה יש לך מועדון PCR ? שזה כל הצרפתיות? מועדון VAG ? גרמניות ? גם אצלם הרבה דגמים מבוססים אחד על השני. שלא נדבר על מנועים . ובכל זאת הם כולם נפגשים כמועדון גדול ולא מפוצלים |
זה עובד להם טוב, הם נהנים, מה טוב. אני מברך על זה. תרבות מוטורית טובה.
|
אמממ..
אתם סוטים קצת מנושא השרשור..
אני כולה רציתי לקבל תשובבה למה האנשים פה לא רציניים.. בקשר למפגש שאמור להיתקיים עוד השבוע!!!! לא שתיסגרו חשבונות בניכם או תתחילו לריב... לא לזה שאלתי.. אני לא הייתי פה לפניי גם לא מעניין.. אני חדש במועדון.. ואני מצפה ממועדון שהוא גדול לפחות בעבר הלא רחוק היה אחד כזה.. שיינהג באחריות וברציניות (אני לא פונה רק למנהלים אלה.. לכול אחד ואחד פה ) |
מועדון רכב
מועדון רכב יכול להיות פעיל גם אם רק מתכתבים, שואלים ונענים בפורומים שלו וברור שמפגשים חיים רק מוסיפים.
לא לשכוח שיש גם הרבה אנשים נוספים שנכנסים לפורומים קוראים בהם ולא נרשמים לפורום, אבל בכל זאת מקבלים בהם מידע וסיוע עקיף. איני נוקב כאן בכלל בשמות, אבל צריך להבין שכשנקבעו מפגשים במרכז, אז זה היה רחוק לדרומיים ולצפוניים וגם כשלבקשת כמה אנשים הועברו כמה מפגשים לאזור אצטדיון רמת גן המבקשים לא טרחו להגיע למפגשים אלו. כמעט לפני כל מפגש יש אנשים שלא יכולים להגיע בגלל עבודה, צבא, מילואים, נסיעות לחו"ל, ארוע משפחתי, הרכב בתיקון ועוד ועוד וניתן לראות זאת גם בנסיון לארגן כעת מפגש בצפון. אישית אני בעד מפגשים בודדים ולא תכופים, כך שיש עניין להגיע אליהם ואם אפשר שיהיה בהם עוד משהוא מעניין ומושך אז עדיף (השקות רכב, הרצאה קצרה בתחום מעניין, מיקום מיוחד וכו'). בברכה - רפי לין |
אמממ..
רפי.. לדעתי כשיש מפגש פעם בחודשיים במועדון אמורים להגיע לפחות 80% מהופורום (פעילים)
ו- לגבי מיקום המפגש לדעתי הוא מעניין (מעיין, על האש נשמע סבבה לגמריי..) |
מתי שעת יציאה ומאיפה?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:40. |