![]() |
צטט:
מה גם שה-WRX היא לא GT או STI. האבארת' בהחלט מעניינת. רק קח בחשבון שיש רק א-ח-ת כזאת ולך תדע איך ומי בעתיד. |
זה אותו מנוע כמו במיטו 155, לא חושב שיהיו בעיות עם טיפולים וכד'
|
צטט:
המומנט אומנם זמין קצת יותר אבל המנוע לא מייצר מספיק ממנו , הרגשתי שהרכב קצת יותר חזק מהונדה סיביק של ההורים שלי! ומה זה הקישקוש על רצועת כח ? לHGT יש רצועת כוח סבירה לגמרי שמתחילה מ 3500 ועד 6500 סל"ד, אין שום בעיה להיות בטווח הסל"ד הזה בזמן נהיגה אגרסיבית |
צטט:
|
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול !
הפונטו אבראט 2008 היא האופציה המנצחת פה. |
עידן, חזרת מחו"ל לפני כמה ימים או שפשוט ראיתי מישהו שמאוד דומה לך? :)
אני משאיר את הבמה לפבל, הוא יעדכן אתכם בדעתו, וזאת לאחר נהיגה על 1.2T בפולו (DSG) ובפביה (ידנית). |
קודם כל תודה רבה לאוראל על נסיעת מבחן על האוטו שלו.לאחר נסיעה על פולו DSG ו על פאביה ידנית שלשתיהן יש מנוע 1.2TSI אין מה לדבר על השוואה בין ה 1.2TSI ידנית ל HGT.לאחר הנסיעה אתמול על הכביש סביב סופרלאנד....המנוע,הצליל של הטורבו והרעש של ה Dump-pipe(אוראל יודע למה אני מתכוון :) כבשו את ליבי! זה משהו שקשה להסביר אבל זה פשוט אחרת מ HGT.אין ספק שהמנוע 1.2TSI מרגיש הרבה יותר חי על הכביש נשמע יותר טוב.
ההחלטה סופית: 2011 Seat Ibiza SC 1.2 TSI צבע צהוב פנסי קסנון חיישני רברס גג פנורמי ג'נטים 16 מראות עם קיפול אוטומטי מערכת עם יציאת AUX |
הזנון זו התקנה מקומית?
|
צטט:
|
תראה על הצליל אין מה לדבר, גם אני היתמכרתי לרכב טורבו זו חוויה אחרת לגמרי.
אבל המנוע רק מרגיש חי יותר כי אתה מקבל את כול הכח בסל"ד נמוך ומכאן תחושת הביצועים. ה- HGT צריך לסחוט בשביל לקבל ביצועים בדיוק כמו CLIO B SPORT ,HONDA TYPE R עכשיו תגיד לי שהאיביזה הזאת יכולה להיתחרות בהם , לא. מה כן, זה רכב חדש, איכותי יותר , בטוח יותר , והרבה הרבה יותר חסכוני אז בגדול הוא עדיף. אבל לא בגלל הביצועים. |
בהצלחה בקנייה, תבדוק כמה סוכניות ותראה מה אפשר לסחוט מהם. בקיצור אוראל תעזור לבחור עם זה:)
|
צטט:
|
הוא לא אמר שהם דומות הוא רק אמר שאת שתיהן צריך לסחוט...
|
צטט:
כך היית נותן לכולנו תשובה חד משמעית. |
צטט:
|
מאה וקצת, מה זה רלוונטי אם אפשר לשאול:)
|
אז אני כנראה לא פתחתי את המנוע לאוטו שלי.....אתמול בנסיעה עם האוטו של אוראל התפלתי איך האוטו שלו מגיע ל 145 קמ"ש בהילוך שלישי בלי להתאמץ.
|
http://www.youtube.com/watch?v=cOJZ8LRnknk
פה הוא הגיע ל 150 קמ"ש בהילוך שלישי במחשבה שניה, אולי הוא העביר לרביעי ( למרות שלא נראה שהוחלף הילוך ) תיקון- נראה שהוא מחליף הילוך ב 130. |
ראשון 50 שני 90 שלישי 130 רביע 165 חמישיעד סוף הסקאלה
|
צטט:
|
אין פה שום קריעה, המנוע מספיק עמיד. קריעה זה להגיע למנתק ולהישאר שם או הורדות הילוכים אגרסיביות וקפיצות סלד קיצוניות.
|
צטט:
זנונים שמותקנים כאן בארץ על רפלקטורים, ולא על עדשות, הם גם לא חוקיים, וגם מסנוורים מאוד. מה גם שלרוב הגוון מאוד לא יפה. הרבה יבואנים מתקינים כאן את המערכת, על הרפלקטורים, באמירה שזהו אביזר מקורי, למרות שזה לא נכון. צטט:
זה אומר לפחות להגדיל את תדירות החלפת השמן. |
6.5 טור זה לא קריעה למנוע ידידי.
ותאמין לי שאני לא עושה דברים שיקרעו את המנוע שלי.. |
אחרי כל הדפים, אני עדיין לא מבין איך אפשר להשוות בין 1.2TSI ל-HGT.
אם כל הכבוד אני ממש לא רואה שום קשר בין שני הרכבים. האיביזה היא חלשה מאוד ביחס ל-HGT בכל מצב. זה רכב חדש נחמד אבל לא יותר מזה. אתה לא יכול להשוות רכב כשאתה נוסע עם עצמך. בלי לפגוע באף אחד אני בחיים לא הייתי קונה מנוע 1.2 אפילו עם דבל טורבו. לסיכום: תתחדש :) |
צריך להבין שרכב טורבו נותן תחושה של ביצועים, כי המומנט שיא מגיע יחסית מוקדם ומכאן תחושת המשיכה , הHGT נותן בהדרגה את הכוח לכן נראה כאילו הוא פחות חזק או פחות "חי".
בפועל כמו שמיכאל אמר: ה-HGT תתן בראש לTSI 1.2 בכול מצב, אתם מוזמנים לעשות יום מסלול ונראה תוצאות. |
לא יודע מה איתכם...
אני מריח מפגש בערד HGT צהובה בריצפה VS. דובלו מצ'ופצפת = קרב החלשים ה-HGT תכלת עם המנסע לאופניים VS. פאביה 1.2 TSI = איטלי נגד צ'כיה וכמובן איזה על האש לסגור פינה :D |
זה קרב ובא!!!
|
צטט:
|
בעל BMW 120i אוטומטית קרא עלי תיגר במיאוץ מ 0 - 100.
מה דעתכם? יש לי סיכוי? |
גם ברוורס.
זה שיש לו סמל bmw בחזית לא מוסיף לאוטו המעפן הזה כוח. |
תן לו בראש!
|
נערך
|
ליאור, ל-120I יש גרסאות 150 ו-170. תלוי בשנה.
ה-150 לא חזקה במיוחד, אבל עדיין יש לה נתוני הספק / מומנט עדיפים. אם היא ידנית, לצורך העניין, היא בהחלט תוכל לתת לפונטו. בגרסה האוטומטית כנראה שלא. ה-170 לא תשאיר מקום לטעויות כלל וכלל. היא חזקה יותר - גם בידני וגם באוטומטי. אין כאן מקום לויכוח בכלל, מספיקה התבוננות קצרצרה בנתונים היבשים ונהיגה קצרצרה בכדי להבין זאת... מכל דבר אתם עושים "עגלה" אל מול הפונטו, ואני ב-ספק רב אם מישהו מכם נהג אי פעם על 120I, בעיקר בגרסת 170. נכון שהיא לא מדהימה למראה. היא בהחלט טובה לנהיגה. הרבה יותר מהוואנבי הוט-האץ' שלכם, לה אתם כל כך סוגדים, אפילו אל מול בימר. ואל תשכחו, החיים לא מתחילים ולא נגמרים ב-0 ל-100, או בלמי יש יותר גדול בקו ישר - נסו להרחיב אופקים וללמוד את מהות הכבישים המפותלים. זה העולם האמיתי. |
אוראל אני סוגד רק למרצים שלי, חוץ מזה אותו דבר אפשר להגיד עליך עם הסקודה או על ההוא עם הפיזו או על ההוא עם הסובארו, אני מאמין שהבנת אותי. תאמין לי שאני לא חי באשליות, אני יכול להודות ש106 gti לקחה אותי ושקליאו ספורט השאירה לי אבק אחרי 80 קמש. Bmw אף פעם לא אהבתי אבל ה1 היא עלבון לאינטליגנציה ולחובבי רכב. ולגבי סיבובים כבר אמרתי לך any time any day.
|
106 gti לקחה אותך 8O.
|
צטט:
א-ב-ל, וא-ב-ל גדול, היא בהחלט מהנה לנהיגה. הרבה יותר מכל משפחתית קונבנציונלית אחרת בקטגורייה, ולא תוכל לגזול זאת ממנה. אין מה לעשות - יש לה את ההנעה הנכונה ואת הכלים הנכונים לייצר לא מעט הנאה מנהיגה. לחבר טוב מאוד שלי יש 106GTI (והיא אפילו נדירה - שחורה המקורית היחידה בארצנו), זאת פשוט מכונה מקסימה. רק חבל שהיא נחה בחנייה בעקבות מעבר למשהו מודרני וגודש. כן, מפתיע, אבל זאת פביה TSI עם DSG. מקווים שבעתיד הלא רחוק ישובו ימי הקסם שלה, וגם היא תשוב לפזז בכבישי נס הרים :) דניאל. מה מפתיע אותך בדיוק? 106GTI שוקלת כ-150 ק"ג פחות מכם, ויש לה 120 כ"ס (בימים טובים). ליאור, פסח מתקרב. תן לסגור על מנוחה מהעבודה - ונצא לטייל קצת. הרבה זמן לא התראנו! |
כן, אבל אם אני יגיד שהיה לי איבוד כוח משמעותי בגלל שהסעפת היתה סדוקה יגידו שאני מתרץ ואם אני יזכיר שיש לי קאמבר 4- בכל הגלגלים שתורם לפגיעה בהאצה בכלל ייצאו עליי אז העדפתי לא להזכיר את זה:p
|
יאללה תפנה יום כדי לקבל שיעור בפיזיקה מעשית מאיטלקית מזדקנת שמתעקשת לנצל את 15 דקות התהילה שלה שמזמן עברו
|
צטט:
שמור על קשר ינקניק. נעלמת לגמרי. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:26. |