![]() |
Re: מגיע!
צטט:
להתראות :) |
היי גילי,
באילו מדבקות מדובר? (סטיקר רגיל להדבקה על הטמבון, מדבקה למסגרת לוחית הרישוי, או מדבקה בסגנון מדבקת ה "טסט")? האם המדבקות יחולקו לחברי המועדון או שניתן יהיה להתרשם בלבד? |
תגובה
עדכון..
אין עצירה בפארק מורדות הכרמל ביקנעם. נוסעים ישר לכוון טבריה.. כשעה וחצי בערך.. |
צטט:
|
Re: תגובה
צטט:
אני אראה את השיירה מגיעה ואשתלב מאחורה. אני אהיה שם בסביבות השעה 10:30-10:45, אם השעה לא טובה תגידו כדי שלא יקרה מצב שהשיירה תעבור לפני שאני אגיע. |
תגובה
אל תדאג גיא, כשנתקרב אלייך, נרים לך פון מהרכב ותוכל להשתלב בקלות..
אם יש עוד אחרונים המעונינים להצטרף.. נא להודיע .. |
טוב, אני בטוח בא.
רציתי קצת לדעת לגבי ארגון השיירה - איך מארגנים את חוד החנית? מאסף? איפה אני יכול למצוא את פרטי המארגנים (גיל, ניר) במידה ומשהו מתפקשש, חס וחלילה? |
צטט:
השיירה היא תחלופית בגין האופי של הצילומים. בתחילת הנסיעה אני וגילי נוביל את השיירה, ואח"כ ננוע בין הרכבים בשביל לצלם. לא הבנתי מה כוונתך מתפקשש. אבל אם אתה מדבר על איחור להצטרפות לשיירה, אין הרבה מה לעשות בנידון. מי שלא יוצא בנגלה אחת עם כולם, יאלץ איכשהו לתפוס אותנו על הדרך. לא שזה יהיה קשה משום שאנחנו ננוע בקצב סביר. |
כמו שציינתי מתנדב להניף הדגל..
כמו שכבר ציינתי אני מתנדב בשמחה להניף את הגדלהגדול ברכבי .. (נו אני יודע כן.. כולה יש לי פיאט אונו... אבל פעם אונו תמיד אונו..:)....)
|
לא, אני לא מתכוון לאחר :)
אבל חלק מהכבישים אינם כבישים מהירים, אלא מרומזרים או עם צמתים. מה עושים כדי לסנכרן את השיירה במקרה שנניח חלק נתקעים ברמזור אדום? עוצרים בצד? נוסעים לאט יותר? |
גם אני חשבתי על זה ובאתי לכתוב על זה. קראת את המחשבות שלי..
|
צטט:
מה יהיה ציון.. :) .. אם השיירה מאוד ארוכה וחלק נתקעים בצומת , אז גם במצב כזה יהיה לו מספיק זמן לתפוס את האחרון שהצליח לעבור. אין לנו שליטה על הרמזורים ובטח אין אפשרות לדעת אם יש מפרצים בידיוק אחרי צומת בשביל לעצור בצד. יהיה בסדר.. יש מוביל , נווט אמצעי ומאסף.. נסתדר.. :wink: |
אגב ניר, אני מביא איתי 2 מכשירי קשר קטנים כאלה. יש מצב לעוד 2 אבל את זה אני אדע היום אחר"צ (נראה אם החבר שלי לא צריך את ה 2 שלו לשבת).
זה עשוי לעזור לנו. |
המשך
בשביל למנוע אי-הבנות מחר, ומי נוהג במה.. הנה המכוניות שיתמרנו בתוך השיירה..
גדעון - FIAT PUNTO ABARTH - צהובה. אביעד - רנו מגאן סדאן MK2 / פיאט בראבה [החלטת כבר אביעד? :) ].. גילי וניר - פיאט קופה 16V אדומה. צביקוש 23- פיאט אונו לבנה.. עם הדגל הגדול.. |
לפי דעתי להחזיק דגל כ"כ גדול דרך החלון זה מעשה מסוכן.
הדגל עלול לעוף למישהו לשמשה ואז לגרום לאיבוד שליטה או להיתקל במשהו בדרך (חוט חשמל, תמרור וכ') ואז גם העניין לא יסתיים טוב. לפי דעתי שיקלו את הדבר שנית. |
תגובה
שזו תהיה הצרה שלנו מחר גיא.. באמת, הדגל..
נבדוק את העניין הזה בבוקר.. |
מניסוני בעב..אין בעיה וסכנה..
מניסיון שלי (טוב נו דגל של מועדון כדורגל כלשהו..)
אפשר לשים דגל ענק בחלון ללא סום סכנה וחשש... ובאמת שאלה יהיו הצרות שלנו |
היי כולם, דבר ראשון, אני מאוד מתרגש לקראת הטיול מחר ומחכה לו בקוצר רוח.
דבר שני, יש לי שאלה: איך בעצם מתנהלת השיירה? מי מוביל? מי מאסף?. אני למדתי בטירונות (02, זה בעצם הדבר היחיד שאני זוכר מהטירונות). שבמסע (הקצרצר) שעושים בסוף הטירונות, מי שהוא האיטי יותר נמצא מקדימה והמהירים נמצאים מאחור, האם זה יהיה ככה גם בשיירה? כי אני אגיד לכם את האמת כמו שאני מכיר את הפונטו שלי יהיה לי קשה לעמוד בקצב שלכם וזה דבר שמאוד מטריד אותי, אל תשכחו שזו פונטו אוטומטית שהיא די עצלנית ואני נתון למצבי רוח של התיבה האוטומטית בגלל זה אני מפחד לא לעמוד בקצב שלכם. מצפה כבר להיפגש בטיול. בברכה, ליאור :) . |
ליאור אל תדאג.. :)
אין כוונה לנסוע בשיירה במהירות של 140-160 קמ"ש, אלא במהירות ממוצעת של 90-100 קמ"ש בלבד. מקסימום תשתלב באחת מהמקומות הראשונים. אגב, בטירונות שאני עשיתי (02) היו לנו הרבה מסעות, ו"גולת הכותרת" בסוף הטירונות היה לנו מסע של 10 ק"מ בהרים. (אפשר לחשוב שאני קרבי). הטירונות היתה לפני שנתיים, אני כבר הספקתי לשכוח אבל אתה הזכרת לי.. |
מחר אני מביא איתי גחנונים!
חברה שלי (החצי תמניה) החליטה לעשות ג'חנונים.
אז מי שרוצה שיבוא אלי(שחרון פונטו כסופה) ויקבל!!!! :lol: ולליאור לא ניראה לי שיסעו כל כך מהר...ואם כן אני אלווה אותך מבטיח! :wink: בתאבון! שחרון :lol: |
תגובה
ליאור , בצבא האמריקאי יש משפט מפורסם שאומר no one gets left behind. זה אמנם מתייחס למקרי מצוקה של שבי או תמותה אבל בכל מקרה, גם אם מישהו נתקע.. כולם עוצרים.
חוץ משינויי מהירות של המנהלים לשם צילומים, השיירה נעה בקצב סביר. |
אגב מדברים על טיררונות
אז בת זוגתי תיהיה איתי..ופשוט הזכרתם לי..[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
היא סמ"פ (דרגת סגן) של טירוניות קרביות .... היא חווה את הטירונות כל יום... רק כקצינה.. :) |
Re: תגובה
צטט:
|
תגובה
יהיו כמה מצלמות בכמה רכבים.. מקסימום אני וגילי נפספס , גדעון או אביעד יתפסו אותך..
בכל מקרה יש מספיק זמן [ברוך השם] לכולם להיות בצילום כלשהו. וידאו או סטילס.. |
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
חברה רק רציתי להגיד לכם שתיהנו בטיול ותעשו חיים
תביאו תמונות יפות ומגוונות נ.ב מה מזג האוויר הצפוי מחר? |
אין מה לדאוג, אנחנו, ואני אדאג שזה יהיה ככה, לא נעבור את ה 100. אנחנו לא מחפשים צרות ובאמת שאין מה למהר. כל הקטע זה לנסוע בכיף.
מצלמה תהיה גם אצלי, ועוד עם איכות צילום וידאו של 60FPS. אני אדאג שאוראל ידע איך לתפעל אותה. |
צטט:
אני אסתדר :twisted: |
מז"א מחר יהיה מעונן חלקית עד מעונן בעננות גבוהה ובינונית. בסה"כ צפוי מזג אויר נוח, בערב/ לילה קר.
גם לי תהיה מצלמה (kodak c340) אבל אני לא יוכל לצלם תוך כדי נהיגה. מבטיח תמונות איכותיות מהטיול אחרי שנחזור. |
אני מקווה שאני אצליח לקום
|
תגובה
תודה רבה לכל מי שהגיע.. אני מאוד נהניתי.. מקווה שגם אתם.. ומי שלא הגיע.. הפסדתם אחלה טיול..
תמונות+ וידאו .. יהיו, ייקח קצת זמן , כמה ימים לערוך את הכול אבל זה יגיע.. להתראות בטיול הבא.. :wink: |
היה טיול מהנה מאוד, שיירה למופת, נוף יפה וג'חנון טעים (שלא השאיר הרבה מקום לפרגיות) :) .
היה נעים להכיר חברים חדשים, שחלקם לא הודיעו על בואם וכיסו על חברים שציפינו לראות, הפסדתם. ניר, היה מסלול יפהפה, כן ירבו טיולים כאלה. מי שצילם מוזמן להציג את התמונות עצמאית (הגלריה לא פעילה עדיין) או לשלוח למייל fiat.il@gmail.com והן יוצגו לאחר עריכה ב youtube. |
היה מעולה! נהנתי! :)
|
היה נהדר, תודה לכל המארגנים והמשתתפים !
חבל שלא הגיעו יותר אנשים, כמו שהיה הצפי, הפסד שלכם. תודה רבה לשחר וחברתו על הג'חנון :) אם יורשה לי להאיר משהו בונה, אני חושב שלהבא הנסיעה צריכה להיות קצרה יותר. כלומר לפרקי זמן קצרים יותר. זה לא חייב להיות למקום קרוב יותר למרכז, אלא עם יותר עצירות. אני רק מזכיר, ואני מתכוון לאכוף את זה, לכל אלה שמעלים תמונות לפורום, אנא מכם, העלו אותן ללא מספרי הרישוי. יש מספיק סיבות לבקשה הזו. גילי, אני אשלח לך את הסרטונים בקרוב, פשוט אין לי סוללות למצלמה כרגע... לגבי התמונות שצולמו מהמצלמה שלי, גם בקרוב :) |
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
שמישהו יעלה כבר תמונות אנשים סקרנים פה......
:lol: :lol: :?: |
היה טוב
היה כיף!
רק פעם הבאה נארגן על האש....(ככה אני לא אצטרך להכין גחנון בלילה) :lol: |
Re: היה טוב
צטט:
|
גיא איכות התמונות והנוף מעולה, רק חבל שעשרת המשתתפים לא נראים בתמונות, קיבלתי דווח מרפי לין שהטיול היה נהדר!
כל הכבוד לכם ולמארגנים. בברכה צביקה |
חברה רק רציתי להגיד שאני אישית מאוד אבל מאוד נהנתי בטיול כל הכבוד לכל המארגנים ובעיקר לניר על המסלול היפייפה. שמחתי לפגוש את כולם שוב וגם כמובן את החברים שראיתי פעם ראשונה, אני רק מקווה שבפעם הבאה תהיה הענות יותר גדולה של אנשים למרות שלא התאכזבתי מכמות האנשים שהיו היום אבל בחייאת חברה טיול כזה יפה באמת חבל להפסיד וכל מי שלא בא באמת הפסיד טיול למופת.
מקוה להתראות עם כולם במפגשים ובטיולים הבאים וכן יירבו טיולים שכאלה. בברכה, ליאור :) . |
היה מעולה מאוד נהנתי כל הכבוד לגיל ניר ומי שהיה שותף לאירגון :lol:
כל מי שלא הגיע הפסיד !! הכינרת מעולם לא נראתה כל כך יפה :lol: למרות שלא נשארתי עד הסוף :cry: יוסי 8) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:49. |