![]() |
נראה אני עוד לא סגור על זה.
אם אני בה אני מביא איתי שני חברים שרכבים שלהם PUNTO GT ניבנו במו ידיי אחת 1600 T והשניה 1400 T פשוט המצב של היום לא מאפשר לעלות תמונות של פרויקטים חזקים למועדון שלנו. |
צטט:
משתרת ישראל מחכה ליום הזה יותר מאיתנו.אני לא אתפלא אם יארגנו שם אזה "אמבוש" |
איזה רכב ושל מי מיצג את המועדון שלנו ?
|
מי באמת מייצג אותנו ?
|
אני הייתי אומר ששחר ייצג אבל הוא החליט לבגוד :-)
דניאל תייצג אתה, לדעתי יש לך סיכוי גבוה מאוד לבלוט, לך על זה |
פיאט קופה מדהימה מייצגת את המועדון למיטב ידעתי.
|
צטט:
|
חבר'ה, תהנו ותצלמו.
אני לצערי עושה את השבת בעבודה... |
היה לנו קשה לבחור, אז העליתי סקר והכדור עבר לידיים שלכם :)
|
צטט:
שנה שעברה לא הייתה קופה לבנה בתחרות! |
חברים לכל מי שלא יודע היכן ממוקם המתחם של מסלולים מצורף הסבר ומפה.
לכל מי שמגיע מכביש גהה ( 4), איילון (20) או כביש החוף (2) - עליכם לנסוע לכיוון כביש 5 המוביל לאריאל. בכביש 5 לכיוון אריאל אתם יוצאים במחלף קסם - ראש העין מזרח. ביציאה יהיה לכם שילוט לצאת לכיוון פארק אפק-ראש העין. זאת היציאה השנייה ולא הראשונה במחלף. לאחר היציאה (סיבוב רחב) אתם פונים ימינה ברמזור לתוך אזור התעשייה - פארק אפק. בכיכר הראשונה שמאלה - עולים את העלייה הקצרה ובסוף העלייה - מתחם מסלולים. מצורפת מפת לווין. הנתיב שמצוייר באדום - זאת הדרך להגיע. המלבן האדו ם -זה המשטח. http://www.autosport.co.il/files/maslulim_afek_813.jpg |
צטט:
|
חברה יש מישהו שמגיע מאזור אשדוד אולי יוכל להגיע איתו? (נתחלק בדלק למי שזה מעניין אותו:))
|
צטט:
|
מגיע עם הקבריולט הצהובה החדשה שלי!!!
|
נו אז נהניתם, איך היה??
שחר יא חלששש, מפסיד לי לצרפתיות מגעילות שמניעות רק בדחיפה:D את האמת ציפיתי לקצת יותר נוכחות, אבל היה סבבה לגמרי נחכה לשנה הבאה .:rolleyes: נ.ב שחר בחיי שלא התלהבתי מרכב כמו שהתלהבתי מgt שלך. |
צטט:
|
היה אחלה מפגש.
לדעתי שנה שעברה היה יותר מוצלח ? |
התכוונתי לשחרון :smile:
הרי ה106 לקחה מקום 1 |
בקיצור אכלנו אותה.
לפחות תמונות צילמתם ? |
19 צירוף קובץ(ים)
הנה כמה תמונות שצילמתי:
הפונטו ספייס יאנג הכסופה שלי. אני מקווה שאתם לא כועסים שתפסתי שם מקום. |
למה שמישהו יכעס??
תמונות יפות, תעלה עוד אם יש לך |
|
צטט:
|
צטט:
|
//
משהוא מכיר את הבעלים של האונו טורבו?
|
צטט:
אגב כל הכבוד על הארגון, אני בטוח שזה לא קל בכלל ועוד יותר כבוד על כך שלא נתתם למיצובישי לנסר הירוקה הזאת להיכנס(לפחות אני חושב שזאת לנסר), רק מעצבנים אותי הזבלים האלה שעשו פרפורים בכיכר בכניסה ליד כל הילדים וההורים שלהם, פשוט מרתיח ולמען זה הייתי שמח שהייתה עומדת שם ניידת כדי לפקח על חארות כאלה. |
היה יפה מאוד אני נהנתי ממש שחר לא נורא היא הפונטו הכי יפה בארץ זה בדוק!
תמונה אחת ממני בנתיים (מהפלאפון) http://img708.imageshack.us/img708/7425/90671939.jpg |
צטט:
|
איפההה??
הייתי שמה ב2 חניות הגדולות אתה רוצה להגיד לי שזה היה כלום בערך מכל מה שהגיע? :lol: ואף אחד לא צילם את הפונטו שלי שעמדה בין השירותים לטויטה לנדקרוזר? המפגש באיקיה היה הרבה יותר מסודר וברור ובלי פקק ענק בכניסה |
ולמי שתהה,הלנסר בסוף כן איכשהו נכנסה :D:D:D:D:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...6_367467_n.jpg |
למי שתהה למה זה לא באיקאה. אי אפשר לעשות מפגש באיקאה בלי אישור משטרה שכמובן לא ינתן!
ובמידה שכן יהיה מפגש בלי אישור תיהיה נוכחות גדולה של משטרה והסיכוי להתקלות איתם גבוה פי כמה. |
אני מתבאס שלא באתי :\
אם לא הייתי עובד לילה אתמול אז אולי הייתי מגיע.. :\ |
באסה שלא הייתי עבדתי עד הבוקר
|
1 צירוף קובץ(ים)
צטט:
|
זאת מאזדה משנת 96
חונה מול הבניין אחת כזו. אני חושב שיש בודדות כאלו בארץ יש בקארספורום אחת למכירה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344260 |
זה מאזדה F323 קופה נראה לי שיש 2 כאלוה בארץ
|
זאת Mazda Familia Neo 1.5L בערך 130 כ"ס, הבעלים אומר שהיא יחידה בארץ, יבוא אישי, יד שניה בארץ.
אז לפי דעתי המפגש היה גדול והכל אבל היו בו כמה דברים שלא אהבתי כמו העובדה שבשעה 11:20 כבר לא הכניסו אותי עם ה-HGT למרות שהיה מלא מקום במתחם. דבר שני לא בדיוק הרגשתי איזשהו פסטיבל מוטורי, פשוט מלא אנשים שהולכים ומצלמים רכבים. לא היו עמדות עם מכירת חלקים, שיפורים וכל מיני כאלה. לא היתה עמדת די ג'יי שהקפיצה את הקהל כמו שנהוג בחו"ל למשל. והכי חשוב לא היו שום תחרויות כמו ג'מיקנה או דראג. במסלולים באשדוד היו ג'מיקנות ממש מהנות. מה הטעם בכל כוחות הסוס האלה שעומדים באורווה?! ואני לא בא ואומר שלא נדרשו מאמצים לארגון הארוע, פשוט יש מקום לשיפור. תודה למארגנים בכל אופן על ההשקעה והזמן שנתנו! תמונות |
בואנה הפיאט הירוקה איזה מכוערת היא יאללה..וכמה היא חופרת:wink:
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:12. |