מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   שיפורים וקוסמטיקה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   שאלה? (התקנת טורבו בפונטו HGT) (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9747)

ליאור23 01-07-10 23:26

דניאל, איפה בדיוק משיגים קיט מלא של נוס עם בלונים מלאים והתקנה ב3500 ש''ח?

אם אתה לוקח בתור דוגמה את הבחור עם הgt השחורה אז זה לא נחשב, כי הוא עשה את ההתקנה.

קיט כזה יעלה בסביבות 7 אלף, מה גם שקשה להשיג את החומר עצמו והוא יקר

dodihob 02-07-10 00:04

בקשר לזה מיד 2, סתם מחרטט בטח, חשב זה כמו הפונטו GT.
בקשר לנוס, בשביל הנאה של לחיצה חזקה מידי פעם תשקיעו 3,500?
לדעתי אין מה לשפר מבחינת כוח ב-HGT, הרבה אנשים לא מתעסקים בזה גם בחו"ל, אז כנראה זה לא משתלם או שהמנוע פשוט לא בנוי לשינוי הזה.
אם כבר שיפור כוח, אז נראה לי הדבר היחידי הוא שדרוג למנוע של קופה 16vt.
ואם כבר יש קצת כסף בצד לזרוק על הרכב, אז סט בולמים/קפיצים יעשה פלאים לרכב.

danielkochin 02-07-10 04:27

החלפה למנוע של קופה זה יעלה לך אותו מחיר כמו טורבו אז מה ההגיון לא עשית בזה כלום רק שעכשיו בנוסף לטורבו הלא חוקי יש לך עוד מנוע אחר שאין לך שום דרך לאשר אותו בטח שלא לעבור טסט .. וכן נוס זה פועל רק שאתה לוחץ וכן בhgt נשתמש בשוטים קטנים עד 50 כ"ס אבל יש בזה פלוסים ומינוסים אלף כל ברגע שאתה מתקין טורבו צריכת הדלק שלך תקפוץ גם כן עם נוס אני לא בטוח מה קורה אבם אם יש צריכת דלק גבוה אז זה רק ברגע הלחיצה. דבר נוסף נוס הרבה יותר קל להחביא ואתה תוכל לעבור טסט בלי שאף אחד יבחין שיש לך נוס באוטו.
ולא התכוונתי בקצביב של 3500 אלא יותר בכיוון של 5 אבל בכל זאת זה לא 25K שזה המחיר של טורבו שבנוי כמו שצריך.

dodihob 02-07-10 08:05

דניאל, טורבו לא אורגינל גם ככה לא חוקי לשים על הרכב, אז אני בטוח שזה לא משנה לאותו בחור שרוצה להתקין אישורים, לא כולם עוברים טסט בדרך כשרה.
הפלוס הגדול הוא שאתה מקבל מנוע שבנוי לגדישה, במקור יותר חזק ממנוע של HGT, ולא רק זה, אתה מקבל מנוע שעוד אפשר לסחוט ממנו הרבה יותר סוסים.
יש הבדל גדול בין מנוע שבנוי לגדישה, לבין מנוע שהחליטו לשים עליו טורבו, במיוחד מנוע כמו של ה-HGT.
ודניאל, בבקשה פעם הבאה להשתמש בסימני פיסוק.
ערן

hgt 04-07-10 11:24

צטט:

במקור פורסם על ידי dodihob (הודעה 73213)
דניאל, טורבו לא אורגינל גם ככה לא חוקי לשים על הרכב, אז אני בטוח שזה לא משנה לאותו בחור שרוצה להתקין אישורים, לא כולם עוברים טסט בדרך כשרה.
הפלוס הגדול הוא שאתה מקבל מנוע שבנוי לגדישה, במקור יותר חזק ממנוע של HGT, ולא רק זה, אתה מקבל מנוע שעוד אפשר לסחוט ממנו הרבה יותר סוסים.
יש הבדל גדול בין מנוע שבנוי לגדישה, לבין מנוע שהחליטו לשים עליו טורבו, במיוחד מנוע כמו של ה-HGT.
ודניאל, בבקשה פעם הבאה להשתמש בסימני פיסוק.
ערן

יש דרך להגיעה 180 כוח בלי טורב

hgt 04-07-10 11:29

כולם מדברים פה על נוס זה לא מפרק את המנוע של הרכב .אני רוצה בין 180 כוח ל200 אני לא מתחננן למכור אותה הרכב לשיפורים*

ליאור23 04-07-10 12:09

אתה לא תקבל 180 ל200 במנוע של הhgt , האופציה היחדה לפניך היא נוס, שזה לדעתי מיותר, כי זה טוב רק לקו ישר ולכמה שניות, רד מהעניין ותהנה מהרכב המיוחד הזה איך שהוא, אל תכניס את הראש למיטה חולה, אם אתה עדיין מתעקש, גש לסדנאות שיפורים ותראה מה יש להם להציע לך בתקציבים שלך.

BentzZz 04-07-10 12:49

ליאור דירבאלק שום נוס!!!

בנוגע ל200 כ"ס מHGT אפשרי והדרך הכי זולה כולל גדישה ושתתאים לתקציב של עד 10K היא להשתיל מנוע של קופה, כך תקבל את הכ"ס הנוסף שאתה רוצה + טורבו ואמינות כי המנוע של הקופה מייצר בין 180 - 200 (תקנו אותי אם אני טועה) בלי שיפורים.
הפרויקט הנל נעשה הרבה בחול אתה יכול לדפדף ב PUNTOMK2.CO.UK ולברר.

זאב-ב 04-07-10 14:17

בן אני מצטער לאכזב אבל בארץ פרוייקט של השתלת מנוע של קופה יעלה מעל ל30K (במידה ואתה רוצה עבודה איכותית) כי יש מלא שינויים "במסביב" למנוע שחייבים לעשות ואם אני לא טועה זה כולל החלפת גיר כי המנוע של הקופה לא מתאים לו וגם אם באזושהיא דרך המנוע כן יתאים לגיר המנוע פשוט "יטחן" את הגיר ובקשר לשיפור אטמוספרי יש מצב להגיע לאיזור ה160 כ"ס עם החלפת קאמשפטים פורטינג סעפת פליטה מלאה כלומר מההדרסים ועד לקצה ועוד כמה כוונוים ובכל מקרה כל השיפורים האלה מגיעים כמעט לשווי הרכב עצמו ככה שזה ממש לא משתלם
(אני אומר את זה אחרי המון המון בירורים וחקירות בנושא)

danielkochin 04-07-10 14:41

בקיצור נוס זו הדרך לקבל הרבה כח בדרך הכי זולה וקלה. גם אני בדקתי את זה הרבה ואין מה לעשות כל שיפור לhgt שבאמת מויסף כ"ס עולה כמו האוטו עצמו.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:50.