מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   יומיים וחצי במוסך (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9614)

aflalo 11-06-10 08:46

לירן, אם לומר את האמת העלו פה הרבה השערות ואגב מיוחדות אבל לא ראיתי שעלו השערות כמו איזון גלגלים ו/או כיוון פרונט (אם נראים סימני שחיקה בדפנות הצמיגים) ייתכן וכבר ביצעת אבל אני בכל זאת שואל כיוון והרעידות ברכב לא בהכרך ייגרמו מההגה אלא אם כן העלת בעיה בעבר שכולם מכירים ואני לא .
אני אומר את זה כי אני נתקלתי ב2 הרכבים שלי גם ב 2001 וגם 2003 ברעידות ברכב שנבעו מבית מצערת מטונף.

BentzZz 11-06-10 09:58

לבחור שמעלי , הבעיה היא אם אני לא טועה רעידות בזמן עמידה ולכן כיוון פרונט \איזון גלגלים וכדומה יורד מהפרק. לפי תשאול שעשיתי ללירן הבנתי שניקו בית מצערת ולכן גם זה לא יתאים, בנוגע למוסך
אני לא יודע איך מוסכים אחרים מתנהלים במוסך "שחר" שאני מטפל בו יש מוטו - לא מצאנו לא שילמת.
כרגיל אני מזמין אותך למוסך בנתניה שם יאבחנו לך את הבעיה בעל המוסך ומנהל המוסך (זאביק ואריה)
יש סיבה לזה שאני מטפל רק שם.

lrl23 11-06-10 11:52

לגבי המנוע בהגה זה לא על הפקר כי רק כאשר ומסובבים את הרכב אז המנוע ניכנס לפעולב.
צילצלתי למוסך המרכזי ברמת החייל דיברתי עם הרב בוחן והוא אמר לי תגיע ניבדוקק את הרכב במחשב תשלם לנו שעת עבודה ואם נימצא אז נחליף לא נימצא אתז תשלם לנו את שעת העבודה.
ברור שזה לא בא בחשבון העיניין של לשלם ןלבדוק במחשבכי כבר חרשו על הרכב.
ולבן להזכיר לך לא גבו מימני תשלום על היומיים וחצי האלו.
בן בכול אופן אין לי סבלנות יותר להשאיר את הרכב יום או יומיים במוסך.

idango 11-06-10 12:26

אני מטפל במוסך השחר בנתניה בהמלצת בן ואני מאוד מרוצה אבל מאוד מזאביק וכולם שם !!!

אריה איבחן אצלי תקלה של חופש בהגה ב5 דקות ,
במוסכים אחרים - גם מורשים אמרו לי צריך לבדוק צריך ככה זה אולי זה צריך לנסות ולהחליף וכו' וכו' ..שלא לדבר על מחירים מופקעים שביקשו אצל מוסך מורשה אחר שהועלה פה בשרשור.

מזל שהקשבתי לבן וניגשתי לזאביק בנתניה!

אין כמו מוסך השחר ! מוסך מספר אחד!

ארילו 11-06-10 18:19

לירן, פנה לשרות לקוחות של סמל"ת ותבקש לדבר עם האחראי הטכני על המוסכים.

תספר לו שהרכב כבר היה במוסך מורשה, ואתה מאוד מאוכזב וכו' וכו'
כמובן שתציין שאין לך בעיה לשלם על תיקון התקלה, אבל הם בתור מוסך מורשה צריכים להיות מקצועיים מספיק בשביל לאתר אותה.

לסיכום תבקש מהם שאת הבדיקה - הם יעשו על חשבונם אם אין ממצאים.

NoamS 11-06-10 19:12

במקרים מורכבים הולכים למומחים! :)
לירן סע לשמשון. הוא לא יישלח אותך הבייתה בלי פתרון
נכון שזה לא קרוב אבל לצורך העניין- עדיף לנסוע ליהוד מאשר להכנס לרמת החייל\ת"א...
וגם אין מה להסתבך בדרך.

בן אני רואה שאתה ממליץ בחום על מוסך השחר. אתה מכיר מישהו שמטפל שם שיש לו ELX?
הוא זול משמעותית?

רפי לין 12-06-10 04:46

מוסך השחר נתניה

"מוסך השחר נתניה" כבר הוכיח שהוא הכי זול במנוע הגה כוח חשמלי של פיאט פונטו.
חברי מועדון פיאט זוכים אצלם ליחס מיוחד.
בברכה - רפי לין

lrl23 12-06-10 07:41

חברה תודה על כול העזרה והתגובות
ההחלטה שלי היא ככה באמת לדבר עם סמל"ת ולהסביר להם את הבעייה.
ובמידה ואין תשובה או מענה מצידם שאני מקווה מאוד שלא יקרה אני פונה למוסך השחר בנתניה.

lrl23 12-06-10 07:43

חיפשתי בגוגל את האתר של סמל"ת או מספר טלפון שלהם ולא מצאתי
האם להתקשר לחברת פיאט שירות לקוחות ולספר להם את הבעיה וכמובן להציא להם את מה שאריאלו הציא.

ארילו 12-06-10 09:51

1-800-22-57-59

מתוך האתר www.fiat.co.il

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:19.