![]() |
גדעון אני חושב שאתה יכול לסגור תאריך ומקום כבר.
|
נוח לי בכל יום בסוכות.
יהיה יום אחד שאני אבצע תיקון לטמבון שלי, וחצי יום אחר קניה של כמה אביזרים. מעבר לזה אני פנוי במשך כל סוכות. אני לא מתכוון לנסוע לאירוע הגדול בערד, לא מושך אותי מי יודע מה. |
גדעון אתה צודק ב-100%.
האמת, זה יכול להיות ערך מוסף למפגש שכזה, להעשיר קצת את הידע של בעלי הרכבים על מה שהם נוסעים עליו. אורן, לסגור תאריך ומקום זה החלק הקל. החלק הבעייתי כאן הוא לארגן מספיק רכבים למפגש ראוי ומכובד. לכן מאוד חשוב שאם אתה מכיר בעלי HGT שלא משתמשים פעילים באתר, להפנות אותם לשרשור הזה או לחלופין לידע אותם לגבי המפגש. אני מקווה שנוכל לארגן את זה לסוף שבוע הבא, ב-12/13 לחודש, באצטדיון ר"ג. שוב, שרשור זה נועד להתייעצות ולא כדי לקבוע עובדות, לכן אם למישהו יש הצעה לתאריך/מקום אחרים, שיעלה את זה כאן. |
שלא תעיזו לעשות את זה בשישי/שבת, אני שומר :|
|
אוקיי אז סגרנו משהו אחד - זה לא בשישי/שבת. :)
הכיוון בינתיים הוא ליום חמישי, ה-12/10. שוב, זה תלוי בהיענות של בעלי הרכבים שתהיה עד אז... אני מזכיר, הדגש הוא יותר על מספר הרכבים שיבואו, לא על מתי ואיפה. אין טעם להיפגש אם אין "בשר" למפגש... |
אני מציע שתעשה ספירה נוכחית של כמה HGT יגיעו כמדומני יש לך עד עכשו 6 רכבים.
|
מקווה שתסגרו על ה-12.10, כדי שאוכל להגיע לראות ולצלם 8)
לפני ה-12 אני לא יוכל להגיע :wink: גדעון, ממתי יש בעירנו HGT אדמונית? אני עוד לא ראיתי דבר כזה 8O אני יודע שיש את הלבנה האכזרית (המבין יבין) :twisted: , שיש תכלת מלוקקת ועוד כמה צהובות. |
יש יש, של איזה צ'ונג אחד.
|
בינתיים בעלי ה-HGT שהביעו נכונות למפגש:
KoF-sHeLeG Caveman favorite1 orenhazan זה אומר שנכון לעכשיו אנחנו 4. אלא אם כן פיספסתי מישהו שאני לא יודע עליו? אוראל, אם אתה נתקל באחד מהרכבים האלה ברחוב, תפנה אותם לכאן... :roll: |
למי שלא זוכר, חמישי, 15:00 איצטדיון רמת גן.
אני מקווה שזכרתי נכון גל :) אני אגיע. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:09. |