![]() |
:)
|
חבר'ה היום נסעתי עם האופציה של Echonomy, נסיעה שכללה 80% בין עירוני, 20% עירוני
האוטו הגיב מצויין, ההילוכים עוברים מהר יותר , ואם אתם אומרים שהצריכת דלק נמוכה אז בכלל (: השאלה אם זה בסדר לסוע ככה קבוע? לא מקצר את חיי הגיר ? דבר שני, ברכב מן שריטה כזאת של משהו חד כמו מפתח, מישהו עשה בכוונה ויש כזה לאורך הדלת שליד הנהג. אני יכול לעשות צבע רק על המקום הממוקד ? או שמא אצטרך לצבוע את כל הדלת ? חבל חוץ מהשריטה הדלת נראית מעולה, בגלל זה השאלה דבר שלישי, ג'נטים מגנזים, כמה אמור לעלות? יש לכם מקום מומלץ לעשות את זה ? דבר אחרון, וילון שמש למאחורה- מה יותר יפה "FIAT" או PUNTO ?? (: |
בלי וילון בכלל.
לגבי נסיעה עם מצב E מופעל. ההילוכים כמו ששמת לב, עוברים מוקדם יותר. זה עוזר לספק עבודה בסל"ד נמוך יותר באופן כללי. המקום היחיד שזה יכול להזיק הוא בצריכת הדלק בנסיעה עירונית שכוללת האצות תכופות. תגובות הרכב באופן כללי טובות יותר כאשר זה כבוי. |
עוד כמה שאלות קטנות ברשותכם
מה הסל"ד שבו הרכב נוסע הכי טוב ? נהגתי עד עכשיו במאזדה 3 וזה היה 3 3.5 ככה עד שהמנוע היה מרגיש התאמצות. בפיאט אני מנסה להקשיב, אבל לא מצליח להבין לגבי הרדיו דיסק(נשלף), כל קפיצה, כל במפר, הוא נתקע. הבעיה נראה לכם ברדיו דיסק עצמו? (שהוא עצמו ישן מלפני 5 שניםJVC ) או משהו מורכב יותר ? עוד דבר מעצבן בטירוף זה הניוטרל, התרגלתי במאזדה לפארקינג עומד אפילו בעלייה של הר תבור האוטו לא זז, פה אני שם על ניוטרל חייב להיות אמברקס בשביל שהאוטו יעמוד בלי תזוזה, אכן כך ? |
אין לך מד סל"ד?
כן, הרדיו הוא המקור לבעיה. ככה זה בגיר רובוטי - זה הרי גיר ידני וכך עובד גיר ידני. אגב, לשלב לP ללא בלם יד בעליה/ירידה זה מאוד לא בריא לגיר. |
יש מד סל"ד, כמובן
אבל הבעיה שהגיר מעביר הילוכים ולפעמיים נדמה לי שהאוטו מתקשה בהילוך המסויים, וכאן השאלה שלי |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:31. |