מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פעילויות המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מפגשים קבועים למועדון פיאט (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9279)

Michael 30-04-10 20:10

צטט:

במקור פורסם על ידי gilgil (הודעה 69248)
שלום,

הנהלת המועדון מצאה לנכון לקיים את המפגשים בהרצליה משיקולים לא מעטים, המרכזיים שבהם:

- נוחות הגעה לחברים מהצפון (אמנם פחות מאיקאה).
- רצון לרכז את הרכבים האיטלקיים במקום אחד.
- בהקשר לסעיף הקודם, רצון לשיתוף פעולה עם מועדון אלפא.

אם ההנהלה החליטה :confused: !
מה עם החבר'ה מירושלים/דרום ?

בהצלחה במפגשים.

צביקוש23 30-04-10 20:20

גם אני לא מבין על סמך מה התקבלה החלטה ומה קשור למועדון אלפא רומיאו?

אפילו במשאל הרוב המוחץ קבע בסופרלנד.

תסלחו לי מאד אבל ללא ספק הוכח יותר מפעם אחת שהחניון במצדה בהרצליה כשיש הרבה רכבים הוא צפוף מסורבל.

ומה עם התחשבות בחברים מירושלים? מהדרום?

לדעתי השיקול לא ברור בהקשר למיקום ובמיוחד לאור המשאל שנערך בין החברים שהצביעו ברוב ברור על סופרלנד! אם קובעים בשביל הרוב שקבע בכלל מקום אחר מועדף אז לשם מה ערכו את המשאל אם אין התחשבות בתוצאות המשאל?

אם כל הכבוד למועדון אלפא אני ממש לא חושב שיש מקום או קשר.
מועדון פיאט צריך להיות כמו כל מועדון אחר מועדון שניפגש בנפרד

בהצלחה במיפגש.

אני אישית חושב שמעבר לחוסר ההתחשבות באלה שגרים בדרום וירושלים מה שלא בסדר זה התעלמות מתוצאות הסקר.

dodihob 30-04-10 20:30

הכל בסדר, זה מפגש המועדון הרשמי.
לדעתי נקיים גם מפגש אחת לחודש, שבועיים אחרי/לפני מפגש המועדון הרישמי בראשל"צ בסופרלנד, שם אפשר למנגל וזה אחלה מיקום.
אפשר גם לגוון ולקבוע בימי שבת מידי פעם ולתת קפיצה לים בראשל"צ (דקה משם), חוף מאורגן וחנייה חינם.

ארילו 30-04-10 20:42

המפגש החודשי הרשמי יתקיים בחניון עם אלפא בהרצליה.
בנוסף, כל אחד יכול להיפגש איפה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה. כל עוד זה לא מתנגש עם ארועים אחרים.

הסקר שהיה, נעשה ע"י עידן לגבי מפגשים שבועיים בלי קשר למפגש החודשי הקבוע שיצא לדרך.

לכל מי שתוהה למה עם אלפא - זה פשוט בגלל שיש לנו אג'נדה משותפת איתם, אנחנו מתנהלים ביחד איתם מול סמל"ת, ויש הרבה מן המשותף בין המועדונים.

בנוסף, אנחנו מתכננים להוציא ביחד מספר פעילויות בהמשך וחשוב שנכיר את האנשים שם גם כן.

לסיום - נשמח לפגוש את כולכם במפגש הקרוב, ובאלו שאחריו.

Michael 01-05-10 05:32

אני חושב, אם אנחנו מועדון אז צריך להתנהג בהתאם !
למה אלפא ? למה אנחנו צריכים להצטרף אליהם ?
אני ממש לא מבין את השיקול הזה, ולמה הדברים צריכים להתנהל ככה.

raanan_t 01-05-10 11:29

אנחנו עובדים בשיתוף איתם. במהלך המפגש שם, אנחנו נתנהל כמועדון עצמאי, נחנה יחד כמועדון עצמאי ולא יהיה הבדל בין המפגש שם לבין המפגשים בסופרלנד או באיקאה. היתרון העיקרי הוא יצירת מקום מפגש משותף לאיטלקיות. בנוסף ליתרון הזה ישנם הרבה יתרונות להדברות בין שני המועדונים וכבר היה ניתן לראות כי שת"פ כזה מוליד דברים טובים.

שוב, מדובר על מפגש רשמי אחת לחודש. שאר המפגשים השבועיים יתקיימו לפי הסקר שפורסם.

Snower 02-05-10 20:30

מפגש מצויין + תזמון

שבוע טוב לכולם!!! :)

ראשית כל, לגבי המפגש המתקיים בהרצליה, בתור אחד שממש לא קרוב להרצליה אני מאוד תומך בהחלטה שכן הראיה של כל אחד לא צריכה להיות צרה אלא ראייה מרחבית על מנת שגם חברים נוספים במועדון יגיעו - ראו דוגמא 5 בעלי קופה אשר יצטרפו בעקבות כך.
צריך לקחת בחשבון שאף אחד לא מנסה "לתקוע מקלות בגלגלים" לאף אחד אחר וכל יוזמה מצד האנשים (והם יודעים מיהם) הינה מבורכת וכך גם של ההנהלה (בתור אחד שהוא לא מההנהלה - אז אני לא משוחד)

לאור עובדה זו זוהי יוזמה מבורכת ולעולם לא ניתן לרצות את כלל החברים אך הימנעו מלהיות אגוצנטריים (חפשו במילון - למתחכמים למניהם):rolleyes::rolleyes:

להלן מספר בעלי הקופה אשר אישרו הגעתם כרגע:
1. פיאט קופה אדומה - אורן
2. פיאט קופה צהובה - יהונתן
3. פיאט קופה צהובה - אלכס
4. פיאט קופה אדומה - אלכס
5. פיאט קופה כסופה - גיתי
6. פיאט קופה אפורה כהה - איציק
7. פיאט קופה בורדו - סטאס
8. פיאט קופה לבן פנינה - רובי
9. פיאט קופה ירוק בקבוק - ארז (אין בבעלותי שתי קופה למרות שלא הייתי מתנגד:))
10. פיאט קופה אדומה - כמובן אני

כל בעל קופה - יקבל דיסק AUTODATA מקורי של הרכב + מדבקת מועדון, אם פספסתי אנשים שאתם מכירים אשמח לדעת למרות שנראה לי שאני הכי מעורב ומעודכן :-)
שימו לב הרשימה לא סגורה והמטרה העילאית היא לרכז את כלל בעלי הקופה כשם שהיה המפגש לפני כשנתיים באיקאה בנתניה. עידכונים נוספים בהמשך

בברכה ארז

BentzZz 02-05-10 21:09

ארז, ספייס קופה גם נכנס לרשימה ? :p

Snower 02-05-10 21:15

צטט:

במקור פורסם על ידי BentzZz (הודעה 69334)
ארז, ספייס קופה גם נכנס לרשימה ? :p

איזה שאלה? כל אחד יכנס לרשימה, הרי אנו מועדון אחד. דבר נוסף כך בחשבון שאני פשוט רכז בעלי הקופה במועדון לכן אני דואג לעדכן אבל ברור שאתה מוזמן ומצטרף :rolleyes:

ארילו 03-05-10 01:13

בנץ, גם אונו קופה נכנסת לרשימה :)

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:07.