![]() |
מצטער להגיד לך אבל זה נראה כאילו צריך לשלם לי כדי להיות חבר D;
|
אכן, כדי להיות חבר צריך לשלם.
לגבי הצעות והערות בנוגע לניהול המועדון אתה מוזמן לשלוח מייל לכתובת המועדון: fiat.il@gmail.com, בטוחני שתקבל התייחסות הולמת. אם כוונתך היא להצית אש אז אתה בוחר בדרך הלא נכונה. |
רענן +1
|
כוונתי לא הייתה להצית אש
חוות דעת בונה שהרבה יסכימו איתי אם באמת יתייחסו ברצינות אני אשלח כל כוונתי היא לשפר את המועדון (אני מאמין שכמו הרוב פה) סתם לדוגמא יש לי מעל 15 חברים שנוסעים במכוניות פיאט תשאל כול אחד מהם "תגיד שמעת שיש מועדון פיאט בישראל" יגידו לך: 1. וואלה טוב לדעת 2. לא אני מכיר מועדונים אחרים כגון... פיאט היא בין המכוניות הכי נפוצות בארץ יכל להיות ממזמן המועדון הכי גדול בארץ |
יש משהו במה שמנש מנסה להחדיר פה.
|
מנש - במייל.
|
היה אחלה מפגש!
איזה 7 HGT - שתיים שעזבו מוקדם 1 פונטו HGLX :) 1 פיאט קופה יפייפיה היה נחמד לראות את כולם שוב, מפגש הבא נארגן גם מנגל בנטצ אני מחכה לתמונות! |
בהחלט היה נהדר! אחלה חבר'ה! ביום ראשון התמונות יעלו!
***יוסי שרשור הזמנות בבקשה! טיסה נעימה וחוץ מכל החלקים תהנה קצת ותפנק גם את האישה!** |
:Dוואלה היה קטלני!!!:D אחלה חברה. חשבתי שהיו פחות אנשים אבל היה יחסית הרבה.
בן אל תדאג! יהיה שרשור... אני אדבר איתכם גם מישם. כל מה שאני אקנה או אראה אני יודיע ואשאל מי מעוניין. |
היה טוב, אבל חלש!
1. אני נסעתי היום 100 ק"מ למפגש שהיה במרכז, ויש אנשים שגרים במרכז ולא הגיעו. 2. יש הרבה אנשים שאפילו לא הגיבו לשרשור של המפגש, שזה מאכזב לא פחות! 3. לגבי האנשים שגרים קצת צפונה (חדרה ודרומה) זה 120 ק"מ, אז אני לא רואה סיבה שהם לא הגיעו לפחות חד פעמי. 4. נתב"ג? מי באמת היה מגיע? זה היה משנה משהו? אבל באמת. 5. כל אחד רוצה מפגש ליד הבית :), גם אני רוצה אבל זה קצת לא הגיוני. אני רוצה רק להגיד שיש פה אחלה אנשים, אבל אף אחד לא מוכן להשקיע. למנש: אתה לא מגיע למפגשים אך אתה רוצה לשפר משהו ? כל מועדון צריך לשלם כדי להיות חבר. המרחק כן חשוב, אם זה איקאה זה 200 ק"מ וזה המון. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:37. |