![]() |
לפי דעתי היה צריך לקבוע את המפגש למקום צפוני יותר כמו יקום, כך שיהיה נוח יותר לכולם להגיע. אני חושב שיקום הוא מקום המפגש האופטימלי מבחינה גאוגרפית, והעובדה הקיימת היא שבמפגש האחרון ביקום באו הכי הרבה אנשים.
בכל מקרה, אני כמובן מתכנן להגיע, למרות שזה קצת קשה לדעת מה יהיה עוד חודש... :roll: |
אני מצטרף לדעתו של KoF-sHeLeG.
המגרש הענק ליד חברת "ניו קופל" ביקום- הוא לדעתי מקום המפגש שצריך לשמש כ"מקום הקבוע". בשני המפגשים שנערכו שם היתה נוכחות שיא של אנשים וכלי רכב. אני באופן אישי מוכן להגיע למפגשים עם הרכב שלי עד יקום, לא ק"מ אחד יותר רחוק משם, למרות שגם המקום הנ"ל רחוק מאוד ממקום מגוריי. ניר כתב באחד השרשורים שמקום המפגש כבר נקבע (וחבל שלא פורסם, שנדע איפה אנחנו עומדים) אז לפי דעתי אין צורך להציע מקומות, אבל אם מישהו כבר כתב את דעתי מצאתי לנכון להסכים איתו. |
תגובה
גיא, מקום המפגש הקבוע יהיה צפונית לת"א בכל מקרה. כרגע קיימות שתי אפשרויות שאנחנו בוחנים אותן, ואחת מהן היא אכן המגרש ביקום. המקום השני נמצא צפונה משם.
לקראת המפגש באשדוד, כבר נדע בידיוק איפה המפגשים הקבועים יהיו. כך שלמעט חריגות כמו מפגשים באשדוד, או נסיעות דרומה, הצפונים לא יוקפחו לחלוטין. |
אני יגיע בהחלט
אני והאונו שלי נגיע בהחלט.
אני גם אפיץ את המיפגש בקרב כמה חברים בעלי פיאט ובכלל בקרב חובבי פיאט |
יש מירוץ קארטינג שאני מתכוון להשתתף בו ברחובות באותו יום, קצת חבל.
אני מקווה שמישהו יסקור את האירוע ויכתוב על ההרצאה, הנושא נשמע מעניין. |
מקווה שלא יקפצו דברים בדרך , נכון לעכשיו מגיע.
עידן. |
ההודעה הקודמת נמחקה
אז אני מודיע שנית שגם אני והפונטו ספייס שלי נגיע :) |
לא רוצה לבאס אותכם, אבל עד עכשיו אישרו את בואם 10 איש, וגם זה אם לא "יקרה משהו עד אז"..
איפה הימים של המפגשים באיקאה ויקום... :( |
אני מגיע אני רק מקווה שזה לא יהיה בעיה בגלל שאני חדש או משהו
|
צטט:
:lol: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:58. |