![]() |
אתה מדבר על היד 5
זאת מהצפון שמעתי שזה איזה אחד שעשה לאוטו את המוות וגם דפק אותו בכמה הזדמנויות זה אמיתי?
|
1 צירוף קובץ(ים)
|
יש למישהו מושג על האוטו הזה
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?A...=&Hand=&Page=1
שווה לדבר איתו ? |
על מי מדובר? יש שם מודעות רבות.
|
צודק סליחה
פונטו אדומה יד 4 מוכר במחירון
|
זה עוד רכב במחיר מוזר
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?A...=&Hand=&Page=4
אין תמונה מוכר ב21 אלף יד 3 128000 מוכר למישהו (וסליחה על השאלות הרבות) |
שאל את מישל - הוא הלך "לבדוק" אותה למיטב ידיעתי. ( את האדומה )
לגבי הירוקה - אין לי מושג. ( מחיר נמוך ומחשיד ). |
או פשוט, ראלי ורוצה למכור, חבל לשלול על הסף
|
מקווה לטוב
............
|
לגבי הירוקה מרחובות,
נתחיל מזה שמדובר בסוחר מכוניות גרוע במיוחד. אין לו שום היסטוריה על הרכב, לכל שאלה שנשאלה לא היתה תשובה. הסוחר המרגיז כל שניה הביא לי מפתחות ואמר מזל טוב תתחדש, הציק ולא נתן להתרכז. נכנסו "פריארים" למגרש, הסוחר עזב אותי והיה לי זמן איכות עם הצפרדע. מצב חיצוני - שריטות חניה בטמבונים - מצב סביר לחלוטין. חור על מכסה מנוע - נראה כמו מעשה קונדס של אחד הילדים. מגב אחורי שבור פנסים קידמיים דהוים - הזנחה פסי קישור מוברגים עם בורג ( אפשר כבר להבין כמה הבעלים אהבו את הרכב) מצב פנימי: רואים שהרכב עבר שטיפה יסודית אך עדיין לא עובר את עיני הפרפקציוניסטיות. ריפודים עם כתמי מיץ קפה ויכול להיות גם זרע. חורים מסיגריות תקרה לא במצב הכי טוב הדשבורד מעולם לא קיבל עיסוי עם STP שורה תחתונה - די מוזנח מצב מכני - פראפלו ?! שו פרפאלו ? מים עם חלודה ששון וששון. כל המנוע נראה מזיעה הכל נראה כאילו שפכו שמן לשם. הילוכים בכלל לא נכנסים קלאטץ רופף, אחרי לחיצה ראשונה פשוט נשאר על הרצפה והתיאש. בעת הנעה נשמעו גמגומים וזיופים. לוח שעונים - המנורות אזהרה, כולן דולקות כמו דיסקו. מכירים מונית פולצווגן שמרגיזה ברמזור עם רעש של דיזל ? אז על ה HGT , הרעש קטן, בהחלט מזמרת חזק יותר. ליקוים נוספים שנמצאו: נורת בגאז שרופה נורת לוחית רישוי שרופה גאנטים שרוטים לסיכום: הרכב מוזנח ולא מטופל. עוד יותר מחשיד שהסוחר מסרב למסור את הרשיון הקודם ומציג רק תו סחר. אין הסטוריית טיפולים, הכל נראה יותר מדי מחשיד. הסוחר כל כך נואש שאמר לי "רק תציע מחיר וקח אותה" אני סתם צחקתי ואמרתי 15, אמר לי מזל טוב, כמובן שהמשכתי ללכת. הרכב זקוק להשקעה לא קטנה. HGT - אדומה מראשון : הגיעה בחור צעיר עם אביו להיפגש עימי בשיכון המזרח שבראשון. איך שהרכב הגיע מאוד התאכזבתי, לא מדובר בצבע אדום כמו שזה נראה בתמונות, אלא יותר צבע אדום דהוי הנוטה לוורוד. מצב חיצוני: פנס אחורי שבור ספוילר לא מקורי שחובר בצורה חאפרית ונצבע בצורה גרועה מאוד. פנסים קידמיים דהויים מאוד. פרט לכך המצב סביר לחלוטין, אין שריטות, אין קילופים. מצב פנימי: ריפודים מלאים בכתמים בשלל צבעים, אפשר לראות שבקלות כל הסיפור הולך להיפרם. מלא חוטים שיוצאים מהמושבים. דש בורד יחסית במצב סביר. מצב מכני: המנוע עובד עגול וחלק הרעש של הפילטר והאגזוז בהחלט מעלים חיוך מיכל למילוי מים שבור, ישנה נזילה. במיכל ישנם מים ירוקים ולא פראפלו. בפתיחת המכסה היה ריח מאוד חזק של אבנית כל המנוע נראה מזיע מאוד, הכל מלא שמן הבחור מחזיק ברכב תקופה מאוד קצרה ויש קבלות להחלפת קלאטץ וטיימינג לא במורשה. ישנה בדיקה לפני קניה לפני 3 חודשים שבא השלדה נראת נקייה. החברה מאוד הגיוניים, דיברתי אל האב והוא הסכים ללכת למוסך פיאט ועל כל תקלה לרדת במחיר. לבסוף ויתרתי כי אני בטוח שאני אמצא משהו טוב יותר ובצבע צהוב (גדעון תשמע, בקרוב מלחמה, תמכור את הפיאט לי !!). |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:47. |