![]() |
shais01,
אפילו במידה הכי גרועה והוריאטור יחזיק כמו וריאטור רגיל, העלות שלו היתה 600 ש"ח עם משלוח, שבארץ וריאטור רגיל עולה 1,400 ש"ח, עדיין משתלם. ואת עמידותו הוא כבר יראה. |
ערן תכניס למשוואה שלך סיכון נפילה במכס ואז זה קצת פחות משתלם.
|
רק שניה אם הוא נופל במכס, כמה אחוז ממחיר החלק הוא משלם?
הוא קנה אותו בפחות מ-600, אם הוא ישלם 100 אחוז מכס זה עדיין יותר זול מהארץ |
לא נותר אלא לחכות חברים...
ערן תודה על הפירגון. אני מרוצה מהקנייה וזה מה שחשוב. את המשוכה של המכס אני מקווה לעבור בהצלחה. רק שיגיע כבר. שחרון אני אכן אחליף כבר את הטיימינג באותה הזדמנות. כמה לקח לך על העבודה התלתן? |
אכן מדובר באי הבנה לא נעימה .
כמוכן עכשיו שנופל לי האסימון שרושמים באנגליה 36K זה במיילים ולכן בעצם מדובר ב 36 כפול 1.6 שזה 58K כלומר כ 60,000 אין הבדל . מצטער על האי הבנה והבלבול . יניב תתחדש מחכה לראות את ההבדל . השמועה בפורום אומרת גם שזה נותן שיפור בהספק... |
כמה יותר הספק? בטח לא יותר כוח מאשר מדבקה של NO FEAR בחלון אחורי?!? נכון?
|
אין שום בעיה עם אורך חיים של הרצועת תיזמון הוריאטור הזה פשוט מדהים פותר את הבעיה לגמרי יש אותו כבר הרבה זמן בשוק ויש נסיון איתו הוא לא מרעיש בכלל גם אחרי אלפי קילומטרים תתחדש.
חבר שחוזר שבוע הבא מלונדון מביא לי וריאטור משודרג כזה הוא כבר קנה אותו עלה לו בערך 700 שקל איך שהוא יגיע אני ירכיב אותו ברכב שלי למרות שהחלפתי לא מזמן אבל אני חייב לנסות את הוריאטור הזה. |
מאיפה קונים אותו ?
|
בררתי קצת ואם הוא שלח אותו עם חברת שליחויות או דרך הדואר כנראה שהוא יעבור במכס.
והעליות הן כאלה : 1. משלם מכס 8.5% . 2. מס קניה 12% 3. תמא 60% (תוספת מכסת אחוזים-קשקוש של המדינה שלנו, כדי שלא יקנו דברים מחו"ל) עם הוא שולח אותו דרך חברת שליחויות אז זה עוד כמה אחוזים משהו כמו 200-400 משלוח 1% ביטוח ומשהו כמו 200 ש"ח על שחרור ממכס (עוד קישקוש) ולא לשכוח אחרון חביב המע"מ 16.5% . יותר מוריאטור אחד מחייב באישור משרד התחבורה אני חושב. דא"ג זה אחרי בדיקה עם מסווג . גם אני בדרך להביא אחד לארץ, פשוט מחכה למישהו שיחזור משם . לא כדאי שיפול במכס, מבאס וגם משלוח לא . |
צטט:
זה לא המקרה הגרוע ביותר. המקרה הגרוע ביותר הוא שמדובר במוצר דפוק, שאחרי 5000 ק"מ נתפס וגורם לקריעת רצועת הטיימינג ואיתה ראש מנוע, בוכנות, טלטלים וכו'. אני לא אומר שזה יקרה, כנראה שלא, אבל כשמתקינים רכיב כ"כ משמעותי במערכת כל כך רגישה, אני מעדיף ללכת 'על בטוח', גם אם המצב הזה הוא בינוני, על פני להוות שפן ניסיונות של חברה בריטית קטנה שבכלל (למיטב הבנתי, אולי אני טועה) הפסיקה לייצר אותו. שוב, אולי זה נכון, אולי המוצר הזה מצויין ופותר לחלוטין בעיה שחברה גדולה לא הצליחה לפתור, אבל אני אישית לא משוכנע. נסכם, שכשילך אצלי הוריאטור המקורי החדש שקניתי עכשיו, בעוד 50,000 ק"מ, אעלה כאן פוסט ואבקש המלצות לגבי GSR. אם תמליצו ואם עדיין יהיו כאלו למכירה - אני בפנים :smile: שי |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:57. |