![]() |
רק הערה קטנה,לא מדובר בתביעה ייצוגית שהיא משהו אחר לגמרי,היא מוגשת בשם תובעים שאינם מצטרפים לתביעה ושמספרם עולה על 3 .... היא גם אינה בגדר זכות אלא צריך לקבל רשות מביהמ"ש להגישה כתביעה יצוגית.
|
שלום לכם, כמו ששמתם לב, אני חדש טרי טרי..
יש לי HGT ירוקה ולפניו הייתה צהובה.. בקשר לבעיה של ההוריאטור, אני עדיין לא נתקלתי בזה.. (פה לשטן)!!! עכשיו יבוא חוק מרפי... :wink: אבל אני אתכם ... אם אומרים שזו מחלה אז אני מאמין שאין תרופה ואני אקבל אותה גם ... :roll: רק מה הבעייה של ההוריאטור בדיוק ?? |
היי zigi ברוך הבא תעביר לי בפרטי בבקשה מספר רכב ומספר שילדה של הרכב כדי שאני יוכל להכניס אותך לרשימה.
תודה. |
בגדול, בגלל תיעול שמן לא נכון לוריאטור, בעת התנעה קרה, נשמע קול מדוזל, ותיקתוקים כאלה ואחרים.
עם הזמן זה שוחק את החלק. שמח לשמוע שהצטרפת :) |
ברשותי פונטו HGT ויש אותות מהוריאטור בכול פעם שאני מתניעה אותה.
(האוטו לא נדלק על הסיבוב הראשון של הסוויץ) וזה מרתיח אותי בכול פעם מחדש לא לדאוג בקרוב אני יכניס אותה לטיפול . בכול מקרה אני אתכם במאבק ואני ישלך לאורן ה"פ. שיהיה בהצלחה |
yaarizdeluxe שלום לך אני שמח שהצטרפת לגבי חוסר ההצלחה להניע את הרכב במכה ראשונה זה לא קשור לוריאטור. הרעש אבל כן קשור יכול להיות שיש לך בעיה גם של חיישן גל זיזים שזה יכול לגרום לאי התנעת הרכב לסירוגין.
|
אני כמובן בפנים.
אורן, שאל אותי בפרטי מס' רכב ושלדה, אם זה עדיין רלוונטי... |
זה מאוד רלוונטי אנא שלח לי בפרטי מספר רכב ומספר שילדה.
|
שלום לכולם
אני חדש כאן באתר וברשותי HGT מ2002.
גם לי יש את הבעייה של הרעש של מנוע דיזל כביכול במקום מנוע בנזין רגיל. הכנסתי את האוטו לטיפול 80000, והמוסכניק אמר שיש בעייה רצינית ושאל האם החלפתי כבר רצועת טיימינג. עניתי שכמובן שכן (ב60000) ואז הוא ענה שאני שוחק את ה"נדנדים" שאין לי מושג מה זה אומר. בכל מקרה האוטו עבר טיפולים רק במוסכים מורשים ואני כבר לא באחריות. השאלה שלי - האם בנוסף לבעייה זו משהו יודע על בעיית מזגן. - מהיום שקניתי את האוטו (בחברה!) המזגן לא מקרר כמו שצריך! נ.ב. אשמח להצטרף לקבוצה הייצוגית בתביעה הייצוגית (בהצלחה) רמי - 0546722252. |
היי רמי ברוך הבא!
תעביר לorenhazan בפרטי את הפרטים של הרכב מ"ס שילדה ומ"ס מנוע כדי שנוכל להכניס את זה למכתב תודה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:38. |