![]() |
"אם המצב הזה של הנזילה המשיך, כנראה שנזילת הקרר על פקוד כריות האויר גרם להפעלת
הכרית" - אני מקבל שזה הסבר אפשרי, אך איני מקבל מצב שבו תקלה חמורה כזו בכלל יכולה להיות. אם כך הדבר, פיאט אולי צריכה לקרוא לכל הדגמים שבהם זה עלול לקרות ולתקן את הקררים לפני שזה יקרה לעוד נהגים. ולכן אני חוזר לאותה נקודה: יש כאן מחדל בטיחותי חמור, בלי קשר לאמינות של הרכב באופן כללי. |
נראה לי שאתה מושפע מהריקול של טויוטה.
לו הרכב היה תקין לחלוטין וללא מעקפים, זה היה מטריד הרבה יותר, אך זה לא המקרה. אצלך ברכב בוצע שינוי שקשור בצורה מסויימת למנגנון כרית האויר, ואתה בעצמך מציין שהרכב לא במצב הכי טוב - כנראה שכאן קבור הכלב. בכל מקרה זה באמת לא נעים ולא סימפטי. |
הרכב השני שלי זה קורולה.. בכל מקרה, אני עדיין סבור שמעקפים או לא, יש כאן משהו שפיאט צריכים להתייחס אליו ברצינות רבה מאוד, ואם לא, אז אולי אחריותי לגרום להם לעשות כן.
|
אתה מוזמן לפנות לסמל"ת בטלפון ולפיאט באיטליה.
מכיוון שמעולם לא שמעתי על תקלה כזאת (ואני חבר בכמה מועדוני פיאט מסביב לעולם) אז כנראה שהבעיה היא אצלך ברכב בלבד. לא נעים לי להגיד, אבל רכב שלא מתוחזק כמו שצריך הוא רכב שיסבול מתקלות שונות ומשונות. בקשר לתביעה נגד סמל"ת / פיאט - לך על זה. אני אשמח שבפונטו הישנה שלי ירעננו את כרית האוויר. |
"לא נעים לי להגיד, אבל רכב שלא מתוחזק כמו שצריך הוא רכב שיסבול מתקלות שונות ומשונות." - איך הבנת את זה? מעולם לא החמצתי טיפול ברכב ובכל תקלה טיפלתי.
|
צטט:
|
המוסכניק שלי המליץ לא הגעת בחימום כי זה תיקון נורא יקר, לכן זה לא תוקן. חימום זה לא כזה קריטי בעיני ולכן לא השקעתי (זה לא נתפס לי אז כמשהו בטיחותי).
|
נזילה ברדיאטור חימום
אם לא רוצים לתקן רדיאטור חימום פנימי שנוזל, אז מנתקים את הצנורות שמתחברים אליו וכך מונעים את נזילת מיים/נוזל קורו ממנו עם כל המשמעות הנלוית של פגיעה במחשב כרית האויר.
הבעייה היא שי בעלי מקצוע שלא מכירים את דגם המכונית הספציפי על מערכותיה ו/או אינם מסוגלים לחשוב כראוי ורק גורמים לנזקים אחרים. בברכה - רפי לין |
היום הייתי במוסך מרכזי של פיאט. המסקנות שלהם: המוסכניק שטיפל ברכב לא זיהה שיש בעיה בראש מנוע, ולכן מיים פרצו לתוך מערכות שונות ברכב מה שהוביל לקורוזיה, בין השאר, במחשב כריות האויר ולכן התקלה ארעה. זה שטיפל בי היה מאוד בטוח בעצמו; כמובן שאין לדעת. נראה לי שרכב מכאן ממשיך לחלפים..
|
רכב לחלקים
אם כוונתך למכור המכונית לפרוק לחלקים אז בדוק האפשרויות איתם:
1. http://www.musach.co.il/details.asp?id=682 2. http://www.musach.co.il/details.asp?id=661 בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:52. |